- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy a PVR2 megy Win8.1 alatt? Ahogy olvastam, az x64-es drivert fel lehet rakni 8.1-re is, így már csak a PVR2 kérdés.
-
jockas
senior tag
Van egy kis gondom...eddig kábel tv volt és nem is volt gond. Most volt váltás kábel tv-ről T-Home SAT TV-re. Összekötve a tv tuner és a set top box egy kábellel (RCA: Left & Right & Video), aminek egyik végén sincs semmilyen átalakító. A PVR2-ben PAL a szabvány és CVBS bemeneten van ugyan jel, de csak ilyen:
KépMi lehet a gond és hogyan lehet megoldani?
-
jockas
senior tag
válasz
#41133696 #6149 üzenetére
Köszönöm a linket. Tegnap végül megérkezett a kártya. A Sprinter futárszolgálat viszont nem volt valami gyors, este fél 7-re ért ide (DHL és GLS is 12 előtt szokott itt lenni), de legalább segítőkész volt az ügyfélszolgálatuk.
Nagyon úgy tűnik, hogy hiánycikk az országban ez a kártya...
Driverből is és PVR2-ből is a legújabb van felrakva...egyszerű volt a telepítés, minden gond nélkül települt fel minden (pedig még időhiány miatt a Win7 RC7100-ast használom). -
jockas
senior tag
Olyan problémám van, hogy megrendeltem egy itteni boltban a PxDVR 3200 H tv tunert és azt mondják, hogy nem lehet beszerezni nagykerekben. Vagyis úgy néz ki, hogy csak webshopból tudom megkapni. Mivel az ipon-nál sem láttam, ezért az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e olyan helyet, ahonnan tuti be lehet szerezni? Egyszerűen nem értem, hogy a Leadtek csúcskategóriás termékét hogy hogy nem lehet kapni? :S (Leadtek-et szeretnék, mert erről a márkáról olvastam a legjobbakat)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Kompakt vízhűtés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest