Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Macrodroid
- iPhone topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
Azért kérdeztem a vga-t, és az os-t. Megjelenítéssel, vagy dekódolással kapcsolatos gond lehet. Most dvbviewer-rel nézem, azzal nincs gond. Ki tudja, lehet az arcsoft frissített valamit a háttérben, bár újratelepítettem a PVR2-t, és utána sem javult meg. Vga drivert sem frissítettem mostanában, szóval nem tudom. Esetleg még az AH változtathatott valamit, amit a PVR2 nem tud megemészteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fotók, videók mobillal
- Gaming notebook topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3262, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest