Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyxystyx
tag
Tegnap és tegnapelőtt én is ugyanezt tapasztaltam az F1 alatt, más csatornánál illetve hardveres gyorsításnál (itt persze egy idő után kifagy) nem jött elő.
Az elmúlt napokban kissé összekuszáltam az nvidia drivereket, kis híján újra kellett telepítenem a windowst, de nagy nehezen sikerült egyenesbe jönnöm. Eddig azt hittem emiatt van, és mégsem kerek minden.
Látom, ezek szerint valami más a gond.
Nálam: Win7 x64, Winfast DTV1800H, .36- os PWR2, GTX580, Arcsoft frissítés letiltva.
(Tényleg, mi a legújabb PWR2 verzió, és ennél működik már a hardveres gyorsítás?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fostex PM-1 MK1 Studió Monitor
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- ASRock B150M Pro4S/D3 + G4400 + 16GB RAM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest