- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
katt777 #9576 üzenetére
Az egésznek csináltam egy re instalt, de lehet az lesz hogy leszedem az egész drivert és újrapakolom.
A win frissítéseket a telepítés után egyből lekapcsolom, ezt az os-t augusztusban tettem fel.
Most éppen nem babráltam a regisztrációs adatbázist, ettől az apróságtól eltekintve kiválóan működik a rendszer. -
emre
veterán
Üdv!
Uraim!
Az meg mitől van hogy eltűnt a pvr gadget w7 64 sp1-es verzión, és a minialkalmazások között sem találom, hiába telepítem újra? Az aida illetve a cpu meter minialkalmazás meg folyamatosan működik.verzió
-
emre
veterán
Ha valaki ismét azzal a problémával jön hogy WDM.dll leáll, említsétek meg hogy a riva tuner statistic server ami a 3.01-es MSI afterburner-hez kell, le kellene szedni, és visszaállni régebbi MSI Afterburnerre. Nálam a 2.31-es működik. Kipróbáltam az MSI-vel telepíthetőt külön is ami elméletileg a legújabb 6.12-es. A régebbieket meg meg sem nézem, valahogy elfogyott a türelmem.
Két napja szopok, vele, hogy mi lehet a hiba.
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Van egy DV2000-es tunerem amit szeretnék beüzemelni W7 64-es oprendszeren.
Kép van, hang van de nem tudom szabályozni. A hang eszközöknél a vonalbemenet-nél tudom állítani a hangerőt, de a pvr2 kezelőfelületén nem. Ott csak az látszik hogy mozog a csúszka, de a hangerő fix.Esetleg van más program a pvr2 helyett mert ezzel már sok éve nem tudok megbarátkozni. Egy PVR2000-es tunert már régóta használok xp mellett, de azt is pvr1-el.
mod:
Lehet user error, mert belecsavarodtam a driverekbe, még valami kipróbálok.
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Lenne egy kérdésem hátha tudtok segíteniAlaplap Giga P34 DS4, tuner, Leadtek PVR2000, PVR-1, ver: 3.1.1.10
Azért ez, mert a régi elmentett csatornáimat csak ez tölti be rendesen.A kimenti eszköznék az csak audio input-ot hagyja kiválasztani.
Ez normális?
Lehet ennek következtében a kimeneti hangerő mindegyik alkalmazásnál más erősségű. (tuner, és bármilyen media player) A kimenet vezérlése a CD- hangerő-ről megy ez szvsz OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest