- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Nem hiszem, hogy bug lenne. Reset sem biztos, hogy segít. Vannak lejátszók, amelyek globális gyorsbillentyűket sajátítanak ki, ezeket érdemes lehet megnézni, és a saját billentyűiket saját használatra korlátozni. Nincs rosszabb, mint amikor több program is ugyanarra megy rá.
-
Csorbi
addikt
Ne a kijelzőjére, hanem a kamerába, és a kijelzőn nézd közben a képet, miközben nyomkodod a távirányítót. Jó távirányító esetén látnod kell a távirányíró infra ledjének felvillanását. (Én legalábbis így tudom
)
Az 52-es szoftver mindegyik olyan kártyával megy, amivel a korábbi verziók is mentek. -
brd
nagyúr
1. Az óra melletti ikonon jobbgomb, settings és ott jól van beállítva? Rendesen be lett nyomva a kártyába a kábel, ill. nem lehet kontakthibás? A távirányító biztosan ad jelet? (Egy digit. fényképezőgéppel/mobiltelefonnal lehet ellenőrizni, kell lássál fényt a kijelzőn, ha a diódára irányítod, és nyomsz egy gombot a távirányítón.)
2. Ez sajnos beépített fícsör, ha jól értettem a korábban olvasottakat, de "S" gombra stereo lesz. Pontosabban nekem jól működik a dolog, ha Stereoban zárom be, úgy lesz megnyitáskor, ha Mono-ban, akkor úgy. Apró szépséghiba, hogy mindkettő esetben a "Main" állásban van a PVR2 szerint indításkor, de a hang az hallhatóan Stereo, külön állítgatás nélkül, ha úgy zártam be.
3. Nem lehet. A "P", "F5" és "F" gombokkal eljátszva gyorsan át tudod állítani a neked megfelelőre.
Engem amúgy az bosszant leginkább, hogy az 5.1-es hanfalak mindegyikén max.-ra nyomja a hangerőt, pedig PCI-Audioval működik a rögzítés/TV-zés, semmi köze nem kellene legyen hozzá...
-
bzoley
veterán
Van driverük, de két, vagy több GiB ram mellett 100%-on pörgetnek egy cpu magot, szóval hibásak, és ez már így is marad.
De még mennyire. Még win8-on is. Csak a beszerzése már kicsit nehézkes.qwertly:
Próbáld ki azt, hogy elindítod a PVR2-t, elindítod másodszor is, majdmaz elsőt bezárod. Előbb mondjuk nézd meg, hogy a második analógon van-e. Aztán a másodikat is bezárhatod, vélhetően nem lesz kép elsőre. De lehet, hogy valamilyen engedély-problémád lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest