- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
voodoo98 #10088 üzenetére
Nekem tiszta telepítésre ment fel a driver elsőre, úgy április közepe táján (egy kb. talán valamikor 2001 körül telepített win7et cseréltem le).
Az aláírás ellenőrzés miatt valóban trükkös volt a telepítés, de nem megoldhatatlan [link].Az egyetlen gondom a videólejátszó szoftverrel van.. Valakinek ötlete (most csak azért jó, mert 2 monitorom van, és az egyik egy régi 4:3, de nem volna jó ha csak a 16:9 arányú lenne, mert akkor egy hatalmas keret van körbe a képernyőn nálam ...
Azért ez így nem élvezetes, a nagy monitor nagyja üresIlletve most eszembe jutott egy másik gond... a kép lemarad a hanghoz képest ha nem rakom a lejátszót valós idejű feladat prioritásba.
A PVR2 amit használok: 2.0.3.57
-
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98 #10085 üzenetére
Közben gondolkoztam, h miért nem ment fel az új Win10 64-re. Lehetséges-e az, hogy a mostani win10 egy teljesen 0-ról felhúzott win10 a legújabb image-ből. Míg a régi egy win7-ről upgradelt verziót. Mert a régire a win7-es driver kanyar nélkül felment, az újra meg egyáltalán nem...Hátha segít valakinek...
-
vfo7
senior tag
válasz
voodoo98 #10079 üzenetére
Van olyan hiba is, hogy ha az ember belenyúl a gépházba, pl. kártyacsere miatt, akkor véletlenül picit megmozdít egy hónapok óta mozdítatlan csatlakozót, pl. egy SATA dugót. Mivel minden csatlakozó oxidálódik, ezért ha picit odébbmozdul az oxidálódott hely felé - ezek csak tizedmilliméterek - akkor máris megnő az átmeneti ellenállás és pl. vinyó esetén adatvesztési tüneteket produkál, holott semmi baja.
Vagyis szerintem először is húzz ki minden HDD csatlakozót mindkét végén, majd kétszer-háromszor dugd vissza újra, hogy lekopjon az esetleges lehelletvékony oxidréteg, aztán vizsgáld újra.
Volt nálam is ilyen, rám is jött a sikítófrász, aztán megcsináltam, utána derű, békesség. Persze sokat segített a rádióamatőr múltam is, mert nem egyből szoftverekkel kezdtem vacakolni.
-
voodoo98
addikt
válasz
voodoo98 #10079 üzenetére
A legújabb NV drivert leszedtem és felraktam az eggyel előbbit. Már nem indul újra a gép, amikor fel akarom rakni eszközkezelőből a drivert. Viszont csak az audio-t tudom felrakni, video részét én.
Korábban ezt láttam az eszközkezelőben, amikor még jó volt:WinFast TV2000 XP Global/Global TV (Audio)
WinFast TV2000 XP Global/Global TV (XC2028)Találtam drivert, ami "elég jó", viszont sárga felkiáltó jelet kapok, pedig korábban jó volt.
Tehát 64 bites XC2028-as driver kéne nekem, ami Win10 64 bitre felmegy. Most szereztem egy másik ugyanilyen tuner, azzal ma este megpróbálom. Hátha.
Sajnos csak jövőhét kedden kapom vissza a régi videókártyát, hogy azzal is kipróbálhassam.Tud valaki WinFast TV2000 XP Global/Global tuner Win10 64 bit install-ban?
Köszi! -
Atomantiii
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest