- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
üzenetére
Nekem sincs hackelve a gépem, egyik konfig sem volt, amelyben megfordult a kártya, sem XP-n, sem W7-en, ráadásul BÁRMILYEN hiba esetén az első dolgom szűz rendszeren tesztelni. Ha tudsz működő verziót, amely nem akad ki, ha visszatekerem (vagy előre) TV2 és RTLK .ts fájlnál, megköszönöm, de nekem a PxDVR3200 létezésétől fogva mindegyik driverrel és szofttal fennállt az említett hiba. Lehet hardveres probléma a kártyával? Csak akkor WMC meg miért (volt) normális?
-
Bozek
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor én is, mert soha semmi gondom nem volt a PxDVR3200H-val. PVR2, SmartDVB és Homesys is tökéletesen működik. Bár az utóbbinál a kódolt adók felvétele nem a legjobb, a VideoRedo-s "javítás" után nincs hang. Viszont ha a felvett TS-t konvertálom Freemake-el, akkor meg minden okés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- PlayStation 5
- Automobilista 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Karácsonyra ps4 / ps5 collectors edition és egyéb ritka játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xbox Elite Series 2 Kontroller // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő