- Nem lesz iPhone 19
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Most rendkívüli elektronikai szakmai beszámoló következik.
A régi kábelben a zajszűrést egy olyan vékony alufólia szolgálta, ami a legdrágább csokik borításánál is jóval vékonyabb. Az újban kb. 1mm vastag, fekete, szövetszerű valami van. Nálam ez a kábelcsere megoldotta a zajokat. Ja, remélem, digitális antenna nincs bekötve, mert az durván bezavarhat, főleg, amióta UPC átment digitálisba. És akkor arról nem is szóltam, némelyik adó milyen tömörítéssel v. felkonvertálással jön.
-
bzoley
veterán
Attól függ, mi az a szűrő. Lehet galvanikus leválasztó, hogy ne rázzon a kábel a gépnél, de az annyira nem jellemző. Inkább visszirányú szűrő lehet, ez a hálózatot védi a gép felől érkező zavaroktól.
Lehet maga az elosztó is rossz minőségű, a csatlakozók is lehetnek rosszul felrakva. F-csatlakozókat fillérekért vehetsz. Réz beles, háromszoros árnyékolású kábel sem egy drága dolog.
Viszont voltak egy időben ugyanilyen ferde csíkjaim, hol erősebb, hol gyengébb volt a zavarás. Ezen egy dolog segített, le kellett cserélnem a Zalman cpu-hűtőmet, az generálta a zajt, nem tudom, hogyan.
A kábellel kerüld a tápkábelekkel való párhuzamos futást, már ha megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő