- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ez esetben nem lehet, hogy DTV módban van a PVR2? Állítsd át analógra jelre.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ez így önmagában kevés, vagy rossz.
Először kell egy driver: v6.0.2039.7001
és kell egy PVR2 v20360
Másra nincs szükség. De ha jól emlékszem, a drivert megoldja a Win8.1. -
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Sehogy. Az egyik dolog, amit hamar megtanultam, hogy időzítésnél mindenképpen meg kell adni, melyik eszközről vegyen fel. Egyébként mindig prioritási és logikai sorrendben választ. (Prio 1 a digitális tuner minden esetben, ezuán a következő digitális tuner. Amikor a digitálisak elfogytak, akkor jönnek az analogok. A logikai sorrend a rendszerben elfoglalt helyet jelenti.)
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
1. Talán, de a hw encoder biztosan nem fog működni.
2. A Live Update letölti és telepíti. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nem tudom, de úgy negyedévente egyszer nálam így kapcsol be. Kivéve a kockákat. Régen, az első ilyen tunerrel nem vettem észre, de nem tudnám megmondani, hogy a második tuner sajátossága, vagy driver, esetleg OS.
-
Mese7
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Bocs, hogy még egyszer feltettem a kérdést, nem láttam a választ.
Átállítottam, és lett is hang egyből, köszönöm a megoldást.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Csak altatás játszik? Az nálam valahogy nem működik other exe-vel, de a power gombra már régóta az other shutdown van beállítva rcconfig-ban.
Az FM-ben lehet, hogy nem működik a PCIa PVR3000-rel. Nekem az is furcsa, hogy mással igen. -
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Néha cserélni kell a kártyák sorrendjét a PCI-E slotokban. Velem is előfordult már. A foglalatnak nincs baja ilyen esetekben.
-
Heavyrain
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Rendben,köszönöm,hamarosan kipróbálom

-
Heavyrain
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Rendesen be van rakva PCI slotba,a másik lehetőséget meg,meg sem tudom próbálni,mivel az eszközkezelő sem jelezi,hogy látna bármilyen Tv tunert...se felkiáltójeleset,se anélkülit.
Közben kölcsönadtam az egyik ismerősömnek,hogy tesztelje már le az ő gépével,úgyanazt csinálta mint én(ugyanaz a driver,ugxanaz a program) és nála tökéletesen fel is ismerte :/ -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hiányosságnak azért nem nevezném, végül is elég összvér megoldásról van szó. Még mindig jobb, mint a 4:3LB.
Küldtem egy levelet ezzel kapcsolatban, de túlzottan nem reménykedem, nem nagyin foglalkozik a PVR2-vel senki. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Igen, 4:3-on nem jó, mert a kép mindenképp 4:3, nincs hova nyújtani. Nálam valamennyire használható, de ablakban nem segít. Más ötlet hekkelésre nincs.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Most, hogy nézem, ha egyik képarány sincs kipipálva, akkor az F5-tel simán lehet váltogatni. 4:3-as kijelzőn nem tudom, milyen eredménnyel, de nálam 16:9-es tévén jól működik. Persze csak teljes képernyőn.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Semmi, mind a kettőnek stabil és jó a drivere. PVR3000 esetén a szűrőkkel el lehet szórakozni. Az az egyetlen tuner egyébként, amelyik sem a Conexant féle fűrészelésre, sem az NXP-s ferde csíkozódásra nem képes.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
De, van W7-es driver hozzá. A Realtek oldalán ott van. Felejtsd el az Asus oldalát, szándékosan nem raknak fel drivert korábbi alaplapokhoz, így akarnak rákényszeríteni az újabb megvételére.
Persze ha P5LD2 SE, akkor azon egy ADI hulladék van. Ahhoz meg fel kell rakni a Realtek AC97 drivert. Legfeljebb kicsit megkeverednek a ki és bemenetek csatlakozói, de működik attól. Az P5LD2-X-ekhez és a C-hez meg alapból a Realtek AC97 driver kell.
Mind a HDA-hoz, mind az AC97-hez van W7-es driver a Realtek oldalán, és működik is.
A monitort nem kell konfigurálgatni. Használni kell a PVR2-ben levő kényszerített képarányt és letiltani a Videó nyújtást.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ilyen hibajelenséget utoljára kb három vagy négy évvel ezelőtti PVR2-vel tapasztaltam (mármint felvétel indításakor lenémítás). Esetleg azt megnézheted, hogy a felvétel gombra jobb gombbal kattintasz. Ekkor feljön egy kis beállítópanel. Ha azon be van jelölve a Néma felvétel, akkor vedd ki előle a pipát.
Hogy mit választhatsz ki a hangbeállításoknál, az a hangdrivertől függ elsősorban. A win sajátja pont ebből a szompontból korlátolt pl (belső bemenetek kezelése elég tré benne). Töltsd le a Realtek oldaláról a HD Audio drivert, és telepítsd fel azt. Lehet alapértelmezésben le lesz tiltva a hangeszközök között ez-az, de azokat engedélyezheted.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Felvételi vezérlőknél megnézted, amit mondtam? Mert amiatt lehet halk a hang nálad.
A Realtek ALC882-höz pedig van W7, de akár W8 driver is. Csak nem az Asus oldalán kell keresni (ezt sem, ahogy semmi mást sem), hanem a Realtek-én.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ha audio eszköznek a tunert választod ki, van hang? Volt már olyan, hogy kábelen, és pci-on is ment a hang egyszerre, ettől duplán szól.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hello!
Érdekes, ennek így jónak kellene lennie. A hangvezérlőhöz a W7 saját drivere van felrakva, vagy a Realtek-é? Mert előbbi kissé hiányos funkcionalitású.
Emellett meg kellene nézni, hogy a Win hangeszközöknél a Felvételi eszközök alatt nincs-e lenémítva a CD Audio.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Annyi különbség van, hogy a késői Globalok támogatnak PCI Audio-t.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ugyan úgy kell beállítani mint az Expert-et.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Csak a kézzel kapcsolgatás működik, nincs hozzá hotkey, így távirányítás sem. Eltárolni sem lehet, mondjuk azzal nem lennénk előrébb, mert néha csatornán belül is változik a tartalom.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ugyan az, mert ez NXP sajátosság. A PxDTV2300 H-n SAA7136E van, az E900F-en SAA7164E. Vannak jelentős különbségek, pl utóbbi rendelkezik beépített hw encoder-rel, ami ugye MPEG4 ASP-t is tud. Egyébként a termékskálán felfelé haladva egyre rosszabb a helyzet. A 7136E esetén annyira nem zavafó a ferde hullámzás. A 7164E-t meg már láttad Te is. Igen durva tud lenni rajta a jelenség.
ceia: Igen, a kártyán levő chipről van szó.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nálam biztos nem, mert PxDVR3200H-m van és amúgy is 32 bites Windows-t használok, hiába van 4 GB RAM a gépbe.

-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Simá, RM, FM és Deluxe alapvetően ugyan az a kártya, apró eltérésekkel. Ami eltér tőlük, az az Expert és a Global.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Drag&Drop(megfogod, és a helyére húzod)
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A TV2000XP eeprom-ja nem írásvédett, és a DScaler képes belepiszkálni, ezáltal használhatatlanná tenni.
És nincs hozzájuk hivatalos x64-es meghajtó. Egyéb, barkács BT878-as barkács nem érdekel, létezik-e. -
Bozek
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Az igaz, hogy van driver 64 bites Win 7-re, de a >=2 GB RAM hibát azok se oldják meg.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
WMC csak PCI audio-val működik, azt meg nem támogatja a tunered.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Nincs. A PxDVR4300DH már nem került forgalomba.
-
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Még nagyon lapozni sem kell, #8713
Driver letölt, exe kicsomagol, eszközkezelőn keresztül telepít. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Az baj, ha a windows-ra bíztad a driver telepítést. Töröld az összeset, és az itt számtalanszor leírt módon telepítsd.
Hemo:
A csatlakozókhoz jár dokumentáció is. A kék? jack külső átkötés a hangkártyához.
Audio bemenet a fehér, és piros rca. -
bzoley
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Olyan "kari" biztos nincs nálad. Vagy PVR2000, vagy TV2000XP Expert, de inkább az utóbbi. Nem tud PCI-Audiót, kábelezni kell, és beállítani a bemeneteket.
hemo:
Jónak kéne lennie, kétszer csak nem követik el uazt a hibát. PCI-ba meg ne próbáld bepréselni! Szine mindegy, az egyik az elsődleges vga-nak való foglalat. -
kaman
csendes tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Felhívtam már négyszer azt a boltot ahol vettem és azt mondták mindig hogy felküldték szervizbe de még nem érkezett nekik vissza amint vissza küldik nekik hívnak.
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Törekedni kell 30 napon belüli javításra, ha nem teszik, már panaszt tehetsz, de max figyelmeztetik őket, büntetni nem lehet. Anno a HD4870 3 hónapig járt garban...
-
Emperor_
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Kompletten kéne maga az érzékelő: jack+kábel+érzékelő.
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Hát, ebben bizony tévedsz. VMW5-ben nagyon fájintos (maximálisan testre szabható) zajszűrők és egyebek vannak, nekem nem egy kopott/szemcsés/stb. analóg felvételt sikerült kijavítanom velük, olyat is, amely még videóról is szinte nézhetetlen volt.
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
VMW5 simán kezeli a wmc formátumot! Azaz nyugodtan használhatod digitális rögzítésre a Media Centert. Movie Maker is, de akkor vagy 640x480-ba tudod kódolni, vagy HD-be kell, ami meg qrwa sokáig tart, mert nem ismeri a CUDA-t, de még az AMD utánzatát sem.
Valami akkor is beletojt a dologba. Ilyen esetben én feltenném a szűzen elmentett rendszerpartíciót, aztán egyesével, minden video/audio progi telepítése után megnézném, fellép-e a probléma. Persze, ez macerás. -
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Minden digitális adáshoz van EPG. Analóg meg miért állna le? Media Center beállításokat abszolút nem veszi figyelembe? Van valami codec a gépeden, amely belerondíthatott?
Letöltöttem az XMedia recodert. Korán örültem, amikor volt benne hangjuk a retek felvételeknek is. Vágni nem lehet, de ezzel tudnék élni, ha mpeg-be működne a konvertálás, de ez meg csak a hangot viszi ki! (Egyébként AVI-ba is.) Ha próbálok akármilyen formátumban bármit állítani, videó formátum hibával nem csinál semmit.
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Sztem akkor csinálja, én legalábbis akkor vettem észre ilyet, amikor a csatorna (illetve az EPG) ad valami műsor-vége jelet. Nálam talán 3X fordult elő, azóta kizárólag a PVR2-t használom.
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
+30p-et lehet adni, az az esti filmekig jó, ott már t2 és trlk is többet csúszik némelykor.
Tegnapelőtt CUDA is kiakadt, eszerint az rtlk adása a legszarabb. Minden vágás után fagyott, de szerencsére lépésenként mentve lassan elkészült a film.
Nem tudok töltögetni. Powerdirector-t nem ismerem. Az tudja a hun ker. .ts-eket hanggal, vagy wmc fájlból tud PAL felbontású (esetleg HD) videót készíteni?
-
rlazol
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
hol látom, hogy hol tárolja a beállításokat?
-
katt777
félisten
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ezt tudja a PVR2 is.
A többit már mind írtam. Rögzítés PVR2, esetleg WMC, de utóbbi csak 640x480-ba kódolható Movie Editorral (VMW5 meg ugyanúgy elszáll, mintha .ts lenne), ráadásul WMC-nek van egy "remek" tulajdonsága: ha késik az adás, akkor is lekapcsolja a felvételt, ha a film még megy. Volt, hogy 30p+ fölött volt az adás késése, de mivel annál többet nem lehet megadni, ott szépen levágta az egészet.

Egyelőre PVR2 felvétel VMW5 szerkesztés (kizárólag CUDA mód) működik, csak így nincs Virtum, mert azzal nem kompatibilis a VMW5. -
Villanyász
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Sztem életveszélyes tippeket ne adj.
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Pl, hogy kb nulla támogatás van hozzá, elég sok kompatibilitási baja is van. A Realtek chipekhez elég sűrűn jönnek a driverek, amiket a Realtek oldaláról le is tudsz tölteni. Plusz utóbbi legalább rendesen konfigurálható.
A digitális kimenet meg nem egy olyan dolog, aminek a minősége chipfüggő lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő