Hirdetés
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sík panel és szupervékony káva a Vivo X300-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga pista
őstag
válasz
bzoley #10043 üzenetére
Sikerrült feltenni az XP Expertet a 10-re és működik is!
A Win7 64 bites drivert nem tudtam feltenni először, ahhoz egy exe-s telepítőm volt, hiába ment végig újraindítás után nem volt fent semmi. Volt egy eredeti Leadtek-es CD-m mindenféle driverrel, azon talált jót de az meg nem volt digitálisan aláírva. Keresgéltem, és ezt felrakva (XP 64 bit WHQL) jó lett: [link]
A CVBS bemenet működik, a rádió és a távirányító is! Az analóg tunert nem próbáltam, biztos az is megy de max rf kimenetes beltérivel/videóval bírnám kipróbálni, de az úgyse kell nekem. Ha valakinek kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest