- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gadgetet telepítetted, vagy az egész csomagot?
Van telepítő (lehet, fertőzött), amely eltünetheti (némelyik az összes gadgetet kilővi nálam W8 alatt, aztán mehet vissza a partíció, mert egyiket sem lehet sehogy működésre bírni).
Reg-be nem pucoltál bele? Mert lehet, hogy ott meg telepítettnek érzékeli, ezért nem rakja vissza. Vagy csak nem lapoztál a következő oldalra gadgeteknél?
Esetleg egy win frissítés veszélyesnek ítélte?
Én lepucolnám a PVR-t, ÉS kiirtanék minden ott maradt beállítás-fájlt, reg-bejegyzést. -
katt777
félisten
A 3.01-es AB egy nagy halom szarkupac!!! Még sima 3D vezérléssel is elszáll, képhibák és fagyások garmadáját produkálja ua. beállításokkal, amelyekkel a 3.0.0 teljesen rendben fut. Hozzáteszem, egy ilyen WDM.dll elszállásom a 3.00-val is volt (de RTSS a legfrissebb), viszont éppen akkor telepítettem a CCC csomagot a driverre, amibe bármelyik AB bezavarna, csak ott felejtettem.
-
katt777
félisten
A hangkezelő szoftver ált. egyként kezeli pl. az első/hátsó/lapi bemeneteket (vmilyen bemenet, és kész). Ezt a szoftverben szét lehet választani külön eszközökre, utána szépen megjelenik mindegyik (elméletileg), én is ez után tudtam csak használhatóvá tenni a PVR-t, addig sem hangfelvétel, sem hangerő szabályozás nem volt.
csizs: Nálam is csak "Hungary" jelent meg, és se több, adás pedig semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest