- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Gadgetet telepítetted, vagy az egész csomagot?
Van telepítő (lehet, fertőzött), amely eltünetheti (némelyik az összes gadgetet kilővi nálam W8 alatt, aztán mehet vissza a partíció, mert egyiket sem lehet sehogy működésre bírni).
Reg-be nem pucoltál bele? Mert lehet, hogy ott meg telepítettnek érzékeli, ezért nem rakja vissza. Vagy csak nem lapoztál a következő oldalra gadgeteknél?
Esetleg egy win frissítés veszélyesnek ítélte?
Én lepucolnám a PVR-t, ÉS kiirtanék minden ott maradt beállítás-fájlt, reg-bejegyzést. -
katt777
félisten
A 3.01-es AB egy nagy halom szarkupac!!! Még sima 3D vezérléssel is elszáll, képhibák és fagyások garmadáját produkálja ua. beállításokkal, amelyekkel a 3.0.0 teljesen rendben fut. Hozzáteszem, egy ilyen WDM.dll elszállásom a 3.00-val is volt (de RTSS a legfrissebb), viszont éppen akkor telepítettem a CCC csomagot a driverre, amibe bármelyik AB bezavarna, csak ott felejtettem.

-
katt777
félisten
A hangkezelő szoftver ált. egyként kezeli pl. az első/hátsó/lapi bemeneteket (vmilyen bemenet, és kész). Ezt a szoftverben szét lehet választani külön eszközökre, utána szépen megjelenik mindegyik (elméletileg), én is ez után tudtam csak használhatóvá tenni a PVR-t, addig sem hangfelvétel, sem hangerő szabályozás nem volt.
csizs: Nálam is csak "Hungary" jelent meg, és se több, adás pedig semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Linux Mint
- EA Sports WRC '23
- Óra topik
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Synology NAS
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő