- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10483 üzenetére
Persze minden látszik és ki is van választva és engedélyezve - a vonalbemenetre van kötve a kábelkorbácsból kijövő kék jack dugó - egyik kártyával van hang, a másikkal nincs.
Ugyanaz a típus csak a nyák nem teljesen ugyanaz, de lehet a kártyával nem jó valami. A kép az teljesen rendben van mindkettővel. Hangcsúszás nincs és nem is volt jellemző erre a típusra nálam. Win 10-en is rendben volt amelyikkel most is jó, most átálltam 11-re. A másik kártya most került hozzám, gondoltam kipróbálom azt is.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
AttyVin #10460 üzenetére
"Azt hiszem hogy félre értett. leszedtem a progikat innen vagy máshonnan már nem tudom, ha nem szedtem volna le el se tudtam volna indítani win10-en."
Azért írtam, hogy "saját tapasztalat alapján".
Nálam simán elkezdte a W10 keresni és felrakni a drivert, amíg ki nem lőttem.... Utána meg teljes "takarítás" volt, majd a külön letöltött driver... Ha valami fennmaradt az előzőből, néha bekavart... -
-
AttyVin
aktív tag
válasz
AttyVin #10381 üzenetére
Közben érthetetlen módon magától "megjavult" a rendszer.
Annyit tettem, hogy végső mérgemben mindkét kártyát (TV, hang) kivettem a helyéről, megcseréltem, majd egy újraindítás-leállitás után (bár így is működött) megint a régi helyére dugtam.
És egyelőre "örö, bódottá" minden... -
AttyVin
aktív tag
válasz
AttyVin #10380 üzenetére
Lehet, hogy hardveres gond van a háttérben?
A PVR indítása után kicsit akadozik a hang, mintha alig hallhatóan pattog is, de később megszűnik a hiba..
Viszont a felvételen ez nem jön elő, csak a csúszás (persze ez összefügghet)."Idegen" videoknál, letöltött és régebbi anyagoknál nem hallani a hangban hibát, így valószínűleg (?) nem a hangkártya a "beteg"...
Még tesztelgetek. Van 3 TV kártya, csak az a gond, hogy kettő nem PCI-e csatlakozójú...
Meg ott az alaplapi hang is, megnézem azt is mit produkál.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10368 üzenetére
Az én Globalomon van rádió csatlakozási lehetőség.
De úgy látom, hogy az Expert és a Global is ugyanazt a chipet használná? Most nem volt kedvem szétbontani a gépemet, olyan képet meg nem találok amin szépen el lehetne olvasni a chip feliratát. De még kérdéses a win 10 kompatibilitás.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10352 üzenetére
Nem tudom esetleg a celeburdi epg rá barkácsolható-e vagy sem.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10348 üzenetére
Én szépen beleépítettem egy ilyen PCI E - PCI adapterbe.
Csak felül ki kellett faragni a tv dugónak a helyét fél kör alakban, hogy beleférjen és még pont befért így a slotba, igaz belülről kapott egy kis rögzítő fülecskét a tuner, hogy ne mozgolódjon. A képen a legalsó kártya az.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10346 üzenetére
Akkor is lenémítja.
Most úgy van végül, hogy kivettem az Asus Xonar DX hangkártyát és az alaplapi integráltat használom vonalbementre csatlakozva.
Az Asus-szal a vonalbementre kötve halk volt a felvett hang erőssége, hiába állítottam a maximumra, míg mikrofon bemeneten meg nagyon túlvezérelt volt hiába halkítottam le.
Most az alaplapi hangkártyával jónak tűnik vonalbemenetre kötve a hang erőssége. Mondjuk a régi PC-vel is egy C Media hangkártyával volt a legjobb a hang erőssége, de az PCI-os csatlakozású így nem tudom beletenni a mostani alaplapba, hiába van még pluszban PCI E - PCI átalaító adapterem, a hangkártya magassága miatt nem férne be a slotba. Max keret nélkül, de most egyelőre így hagyom ahogy van.
Mert amúgy van 3200 H-s kártyám is, azzal jó a hang úgy ahogy nálad van állítva de az XP Globallal felvett videónak jobb a minősége, így azért kínlódtam vele, hogy jó legyen.
-
Atomantiii
addikt
válasz
AttyVin #10341 üzenetére
Kis faragással sikerült szépen rögzíteni a leadteket.
Csak a hangot nem sikerült összehozni Asus Xonar DX hangkártyával. Mindig a mikrofont akarja használni, a kék line in be van dugva a felső jack bemenetre.
A Winfast pvr 2-ben bárhogy állítom nem akar hang lenni a felvételen.
S video kábelen van összedugva a videómagnóval, míg a piros és sárga RCA-ra rá van dugva a videómagnó scart kimenetére.
Közben csak rájöttem, hogy amikor a felvétel gombra kattintok akkor lenémítja a windos magától a hangot bár nem tudom miért, de ha adok neki hangot akkor lesz a felvételen is hang.
Ezt nem lehet valahogy beállítani, hogy ne némítsa le amikor a felvétel gombra kattintok?
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10322 üzenetére
Amig az eszközillesztő betöltödik és a PVR2 program elindul, addig nem gond ha az Inditópult-ról megy. Ha már a többi ősszetevő sem indul a windows-al, akkor az eltávolitás-újratelepités talán segithet. Nekem mondjuk a drivert piszkálta le, ezért a TV kártya nem adott képet és ment vissza a Win7.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10315 üzenetére
Leadtek Winfast driverem Vista64-es... Az müködik a legjobban a gépemen és az eszközkezelő szerint.
Xonar audió driver sem a legfrissebb, azt megelőző 7.0.8.1821 driver verzió van fent az ASIO és az MPC BE hangproblémák miatt. Mindig az a legjobb driver, ami a hardvereknek jó... Nem feltétlen a legfrissebb.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10309 üzenetére
Xonar DGX hangkártya drivert az Asus/Támogatás/Az illesztőprogram és alkalmazások helyen lehet letölteni. 8.1.8.1823 a legfrissebb 64bit-es audió driver, de a win8.1 rendszerhez készült 8.1.8.1822 driver is telepithető a win10-re. Telepités után a Windows lejátszó-rögzitő eszközök beállitásokat és az alapértelmezéseket konfigurálni kell. Leadtek TV kártya képminőségének változása nem placebo hatás. Mivel a Leadtek TV kártya chip és a driver eszközillesztő terhelését a hangkártya enyhitette, ezért a megjelenitett képet jobb minőségben létrehozza. Élesebb a képe és tisztább szinekre képes igy a Leadtek TV kártya.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10307 üzenetére
Ez igy elég összetett feladat a hardverek és a driveres kodekek felé. Leadtek TV kártyáknak vannak a beépitett kodekek, amit az eszközillesztőn át a windows kezelni tud. Ezt a számitásigényt a kétmagos gépek is elvégeznék, de a TV kártya hardvere nem tudja a szoftveres módban időre és nagy pontossággal feldolgozni. Igy a TV kártya chipjét tehermentesiteni kell, amit a hangkártya hardvere átvesz. Pontos és tiszta hang, és a gép is csendes marad közben... Nem zavarja a müködést és a szórakozást.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10305 üzenetére
Xonar DGX hangkártyán van AUX in bemenet a Front Panel bemenet mellett. Igy a hardveres hangfeldolgozás terhét a hangkártya veszi át, miközben a proci terhelés alacsonyabb marad. Nekem még hangminőségre is tisztább igy a TV kártya hangzása, meg nem csúszik és akadozik a hang. Szerintem egy hangkártya jó lehet pont az ilyen esetekben. Filmek és a zenék, a játékhangok miatt még jobban megérheti egy jó hangkártya, főleg ha megfelelő fejhallgató vagy hangcucc van a PC-re rákötve.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10278 üzenetére
Viszont szerintem a hangcsúszásra nem létezik jobb (hardveres) megoldás mint egy Xonar hangkártya. Nem kell a legdrágább félét megvenni, de utána a hangminőség javulni fog (zenehallgatásra és filmekre), és a hanghibák remélhetőleg ezzel megszüntethetőek lesznek. Leadtek DTV2000 H van a másik gépben. Az nagyritkán szokott hanghibát produkálni (sercegés és akadozó hang), de aztán megint jó gyorsan kitisztul a hang, vagy fel-le váltanak 1-2 csatornát és utána megint tiszta a hang. Hangcsúszást még nem tapasztaltam azon a gépen. Nincs lehetőség hangkártyára rákötni, de filmnézésre azért igy még jó.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10278 üzenetére
Leadtek TV kártya és a driver müködésére kihatással lehetnek a következő változások. Alaplapi chipset illesztőprogramok, hangkártya és videókártya driver frissitések és beállitások megváltozása. Nekem az Nvidia driver néha a TV kártya képminőségére (szinek és fényerő, élesség), és a hangbeállitásokra is hatással van. Nvidia driver törlés és a régi visszatelepitése után megint nézhető szinten van. Nálam is volt már példa az infra vezérlő müködési hibákra, de néhány újrainditás és a csatlakozó ki-be dugdosása után újra patent volt minden.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10269 üzenetére
[link] Ha a TV kártyád nem okoz még ilyen hibákat, akkor a driver változtatásra reagálta a sötét képernyőt. Viszont, ha a gépújrainditás után nem jőn vissza a kép, akkor a drivert kell egy előző verzióra visszacserélni. A képhiba megszűnése esetén a TV kártya jó, de ha még mindig sötét a képe miközben a hang megy, akkor az a PxDTV2300 H akár még hibás is lehet.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10267 üzenetére
Ezt a hanghibát csak hardveresen lehet elháritani. Egy Xonar hangkártya, és egy AUX csatlakozás használatával. A hangfeldolgozás terhe nem a TV kártyát és a CPU számitási teljesitményét fogja le, hanem a hangkártya oldja meg gyorsabban és pontosabban. Más lehetőséget nem nagyon látok, mert ezen egyszer már átmentem. Egy Xonar DGX hangkártya még nem olyan vészesen drága, de több előny származik a használatával. Elméletileg a CPU terhelés visszaesik alacsony szintre. Hanghibák megszünhetnek. Hangzásra a zenék és a filmek jobb élményt adnak. Ezt még a házimozierősitőm is igazolhatja, mert jobban szól a Xonar DX hangkártyámtól mint az alaplapi hangkeltővel bármikor. Szerintem megéri váltani Xonar DGX-re, főleg mert akkor a TV kártya használata sima ügy. Ha a TV kártya mégis hibás, akkor egy másik hangkártya ezt a tényt igazolja, mert két hardvert kipróbálva sem szüntethető meg a hanghiba. Ilyenkor a TV kártyádat cserélni kell, mert nálam a DTV 1800 H rossz volt, de a TV2000 XP Global az jó. Azon szintén van AUX, és a Xonar hangkártyán azon át hallgatom. Nálam igy most jó.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10260 üzenetére
CD kimeneten most a 3.5mm jack kábelt használod, de inkább a másik fajta 4pinest használhatnád ez helyett. Ha az müködik, az a másik kábel mehet az alaplapi hangkártya csatlakozásba. Elméletben több eltérés van a két csatlakozási mód között. A 3.5mm-es jack az analóg jelátvitelt használva még átalakitásra kerül AD/DA konvertereken keresztül. Utána még az AV szinkronizálás késleltetése (akár csúszása) okozhat problémákat. Ezért preferálom a CD átjátszó kábelt, mert a feldolgozás rövidebb ágon történik és az AV szinkronizáció gyorsabb és pontosabb. Ez igy hadveres problémának tünik, de ha a másik CD átjátszó kábelt használva még mindig szétcsúszik a kép és a hang, akkor a TV kártya hibája is okozhat ilyen hibát. Nekem is volt egy túlmelegedő DTV 1800 H kártyám, amit végül kukáztam. Ott kép és hanghibák egyaránt voltak...
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10258 üzenetére
1.0.4.2012 WHQL 64bit drivert nézd meg hozzá. PVR2 program esetében ez a 2.0.3.60 a legfrissebb. Használd a TV kártya 4pines CD kimenetét. Ezen keresztűl a hangkártya hangeszköz lesz az alapértelmezett. Ez hardveresen átadja a hangfeldolgozás müveletét a hangkártyának. Nálam nincs semmi hangcsúszás TV nézés és felvétel közben. H.264 profil van nálam beállitva.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
AttyVin #10257 üzenetére
Aggasztóan nagy a hangcsúszás mp4-es felvételeknél (PxDTV2300 H).
30 perc alatt már több mp.
A hardver elméletileg nem annyira gyenge (Gigabyte B360, i5-8500, 8 GB RAM, W10, 1.0.5.7604 driver, PVR2 .60-as verzió), aminél a korábbi TV2000 XP Expert-tel ilyen gond nem volt...
Ha van valamilyen ötlet, megköszönném.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10242 üzenetére
DTV1800 H TV kártya volt nálam, amelyiken a CD kimenet nem müködött. DTV1800 H kukázva lett a problémák miatt. [link] Gondoltam, hogy talán ez egy 3,5-ös sztereó jack-dugóra végződő átjátszókábelt használhat, de erre utaló forrást nem találtam. Asus Xonar nem adott hangot és a PCI hangeszkőz gyengén szerepelt. Gondolom neked a 3,5-ös sztereó jack-dugón legalább folyamatos a hang... DTV2000 H TV kártya most a másik gépben viszont pont igy müködik a PCI hangeszközt használva, mert azon nem volt CD kimenet (4pines). Az ott rendesen szól és nem nagyon akad a hang (csak igen ritkán, de hamar megszünik a hanghiba). Úgy viszont a proci terhelés ott magasabb, de nálam a Leadtek Winfast TV2000XP Global alig mozgatja meg a CPU-t a CD kimeneten használva.
-
jeni
félisten
válasz
AttyVin #10213 üzenetére
Mindegyik hardveres tömörítésűek.
Ugyanis a nyáklapon ha megnézzed akkor ott virít a Conexant chip!
DTV2000 H Plus
PVR2000
PVR2000
PxDVR3100HA PxPVR2200 is hardveres tömörítésű!
Itt inkább az lehet,hogy van amelyik digitális tunerrel van ami csak analóg tuneres attól függetlenül,hogy van benne Conextant chip!
A PxDTV2300H az már nem hardveresen dolgozik! Abban NXP chip van.
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10195 üzenetére
Ismerős szitu, mert pont ezt írtam meg minap. PVR2-nek jó minden beállitása, csak a Hangszórók lejátszó eszköz borul meg kicsit. Eleinte jó minden kép és hang, majd elinditod a médialejátszót vagy az AIMP3-at akár, és onnantól kezdve nem lesz hang felvétel vagy lejátszás közben. Persze beállithatsz két eltérő hangeszközt, és az egyiken a lejátszás amig a másikon a felvétel hangja megy elviekben. Aztán meglehet felvétel közben lesz hang, miközben a TV adás teljes csendben van és a felvétel megállitása után a hang visszajőn. Ez a Winfast driver miatt van és a Windows hangkeverő kever be a képletbe. Nálam a drivereket törlöm és próbálgatom, hogy melyiknél müködik jól. Ezért hagytam meg a Vista64 drivert, mert az SPDIF kimeneten használva teljesen jól teszi a dolgát, de windows-os hangkimeneteket használva ott is lehetnek gondok. Nálam az AUX az analóg és a felvételi eszköz, miközben az SDIF vagy a Hangszórók lehetnek beállitva a lejátszóeszköznek. Innentől tud a Windows hangkeverő belekutyulni a hangba. Gépenként egyedi változókat figyelembe véve (hangkártya és driverek) kell a helyes beállitást megtalálni. SPDIF optikai talán egy kicsit egyedi kiemelést kap, mert direktben kerül a hangkártyáról az erősitőbe és ezért nehezen szólhat ebbe bele a windows hangkeverő. Ez is lehet egy lehetséges ok a sok közül (hardverek és a TV kártya meg a Windows beállitásai).
-
törölt tag
válasz
AttyVin #10051 üzenetére
Tápcsere után nem indul egy PCI eszköz? Akkor annak az alaplapnak igencsak komoly problémái lehetnek.
Atomantiii: A PxDTV2300 H teljesen más chipre épül. Márcsak a gyártó sem stimmel. A többi Leadtek kártya (leszámítva még a PVR3000 Deluxe-ot) Conexant chipeket használ, a PxDTV2300 H NXP-t. Ez már önmagában jelentős különbség. Mind a kettőnek megvannak a saját árnyoldalai.
-
kovy79
őstag
válasz
AttyVin #10044 üzenetére
Nekem egy konkrét konvertálóval volt gondom. Akármibe tömörítettem, elmászott a hang, de wmv-be jó lett. Biztos nem a hardverrel van a gond, hanem valami kodekkel.
Ezekkel az audió- videó kodekekkel évek óta szinte csak gond van. Felteszel egyet, eltűnik/elállítódik egy másik, esetleg több is használhatatlan lesz, utána meg nem lehet normálisan visszaállítani az alapállapotot... -
törölt tag
válasz
AttyVin #9534 üzenetére
Az ASUS videókártyája AGP x8-as és az is a PCI buszt használja. A BIOS-t is érdemes átnézned (elsődleges videó eszközök) és az eszközkezelőt meg főleg (kérdő és felkiálltójeleket keresve). Az XP friss telepitést igényelhet, mert nem nagyon kedvelte a hardvercseréket egy tőbb éves telepitett rendszer.
-
AttyVin
aktív tag
-
zsotesz81
senior tag
válasz
AttyVin #8666 üzenetére
egyébként könnyen szerkeszthető a lista, ha esetleg bele akarsz rakni egy olyan csatornát ami nincs a listádban (nálam most ilyen volt a digifilm és a supertv2) akkor csak annyi a dolgod, hogy a port.hu-n kikeresed azt a csatornát és felül a címsávban ahol van a link ott van egy olyan a linkben, hogy ch=#szám , ezt a channel számot beírod a listába úgy ahogy a többi van meg utána írod a csatorna nevét és kész
-
törölt tag
válasz
AttyVin #8520 üzenetére
Amit a kép tetején látsz, azok vezérlőjelek (pl teletext). Majdnem minden csatonra sugároz ilyen jeleket, csak a legtöbb eszköz ezt levágja, nem jeleníti meg. (A TV-k egyébként is levágják a képtartalom ~10-15%-át.) A Leadtek-nél úgy döntöttek, hogy a teljes képet megjelenítik. Egyébként nem komoly probléma, ha áttömöríted mindössze négy sort kell levágnod függőlegesen.
GoodSpeed: Az MM_Outrider-t hagy a vérbe. Szedd le az így felrakott drivert, és rakd fel kézzel Eszközkezelőből. Persze lehet egyszerűbb elindítani egy exe-t, de ez soha nem volt tökéletes megoldás.
-
-
bzoley
veterán
válasz
AttyVin #8271 üzenetére
Linkeltem, hol kell figyelni az új verziót. Ettől függetlenül mindkettő dátuma 06.14., a hibát pedig 15-én javították. Tehát későbbi kiadásokat kell várni.
vfo7:
Nem tudom, lehet akár táp, földelés, vagy rosszul választott bemenet(mikrofon), túlvezérelt hangeszköz. Nálam(máshol) egy elfáradt zavarszűrő okozott problémát. Akkor sípol ha nincs rádugva semmi? -
bzoley
veterán
válasz
AttyVin #8244 üzenetére
"...hogyha hozzászokunk a jóhoz, nehéz visszalépni..."
Így van ez a TVXB-vel is. Attól, hogy egy ideje nem frissítik, még nagyon jól működik.
Több munka van vele, mint az XMLTV-vel, cserében nem függsz senkitől. A grabbert magadnak szerkeszted, olyan forrást használva, amelyik jobban tetszik, illetve el tudod készíteni hozzá a grabbert. Mondjuk kellhet hozzá némi html ismeret, vagy a gugli használatának ismerete kész grabberek felkutatásához.
De a lényeg, jó kis program a TVXB. -
törölt tag
válasz
AttyVin #8238 üzenetére
Az XMLTV már csak ilyen. A Port.hu meg a másik gyönyörűség. Utóbbi sűrűn barmolja össze a saját felépítését, előbbi pedig nagyon lassan követi a változást.
Használj TVxb-t, és akkor nem fogsz függeni külső tényezőktől. A grabbert ugyanis lényegében magad kell, hogy megírd. Szóval a változásokat azonnal tudod követni.
-
bzoley
veterán
válasz
AttyVin #8154 üzenetére
Nem a két konkrét verzióra írtam, hanem általában a PVR2 private/public különbségekre.
Ideális esetben egy új lehet jobb az előzőnél, ha a fejlesztésnek, javításnak van eredménye. Lehet rosszabb is, ha valami hibás, vagy valami agyrém miatt úgy gondolják, hogy az jó, lásd "halszem", és társa. Hacsak nincs valamilyen kritikus hiba, semmi nem tartja vissza a gárdát, hogy kiadjanak egy, az előzőnél rosszabb verziót. Persze ez leginkább múlt időben értendő, mert a fejlesztés gyakorlatilag leállt. Jelen verzió is csak leginkább az új eszközök támogatás miatt jelent meg, igaz apróbb piszmogások előfordulhatnak, sajnos changelog nincs, de a hibák nem szűntek meg. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Warships
- Kuponkunyeráló
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Suzuki topik
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Update 10.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő