-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IG55
senior tag
Üdv!
VHS videót kötöttem össze a TV2000 XP Expert kártyámmal, hogy digitalizáljam a felvételeket. Tv-n megnéztem, hogy hol található meg a videó képe. A C33-on volt, ami japán szabvány szerint a 283,25 MHz. Na most ezen nem sikerült befogni a videó képét PVR2-es szoftverrel. Próbáltam úgy, hogy megadtam a frekit, meg úgy is, hogy japánt választottam, és C33-ra mentem. W 8.1-en próbálkozom, lehet, hogy ezen már nem is működik jól a PVR2? Rég nem használtam már a kártyát, nem tudom, hogy a tv nézés működne e egyáltalán. Próbálkozzam más tv néző szoftverrel? Vagy mi lehet a gond?
-
IG55
senior tag
Üdv!
Linux alatt szeretném használni Leadtek winfast tv2000 xp expert kártyámat.
Milyen szoftverrel lenne ez lehetséges?
Pvr2-nek ha jól tudom nincs Linux verziója. -
IG55
senior tag
Üdv!
Pár napja felraktam a legújabb PVR2őt, azóta nem indul el windows indulásnál a Winfast Wizard.
Megnéztem, nincs a startup listában, tehát ezek szerint nem rakta be magát oda telepítésnél.
Bekapcsolni a windowszal indulást pedig sehol nem lehet.
Mi a megoldás? -
IG55
senior tag
Üdv
Telepítettem win 7-et, ami felrakta a kártya driverét rendesen, és ez után telepítettem a PVR 2-őt.
Sokra nem megyek vele, egyszerűen nem engedi kiválasztani az analóg bemenetet.
Ha a távirányítóval nyomkodok a bemenetek közt, akkor sem jelenik meg az analog.
Vajon miért?
Egyébként vista alatt is használom jelenleg is a cuccot. -
IG55
senior tag
Bzoley jó az új oldalad.
Még az előzőn volt leírás arról (ha jól emlékszem), hogy hogyan lehet szoftveres kártyát Win Media Centerben működtetni Vistában.
Most meg akartam komolyabban nézni azt az írást, de nem találom. -
IG55
senior tag
Még a régi PWRrel kapcsolatban emlékeszem már szóba került, de nekem azzal nincs ilyen gondom, úgyhogy nem is figyeltem mi a megoldás.
Biztos már volt (ezért bocs), hogyan lehet megszüntetni PWR2nél a csatornák váltásakor fellépő rövid sistergést?
XP és Vista alatt is ez van. -
IG55
senior tag
Elég rég olvastam a topikot, és látom van új PVR2.
A gondom az, hogy nem bírom importálni a régi PVR csatornáit. (chl-pcl)
Létezik valami konvertáló megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest