- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Csorbi #10239 üzenetére
Köszi.
Mobil eszközön egy hónapja (vettem egy hello datát
) előszeretettel használom..
Pc-n böngészőből annyira nem buli, pláne, hogy általában a PC-n a tv csak amolyan háttér dolog.. általában ablakban megy, miközben mást csinálok, csinálunk..
Párom gépe-asztala meg az enyém egymás mellett van, általában melózik a gépén, én olvasgatok, fórum, ez az.. néha nekem is meló, word-excel, közben ablakban megy a tv..
Ha esetleg izgibb, vagy érdekesebb, kidobom full ablakba...
Vagy ha nem vagyok itthon, általában a párom tv-nek használja a gépem, kirakja full ablakba, sajátján meg dolgozik..
A böngészős dolog így nem az igazi, pláne, hogy régi gépem van, lazán megeszik 30-60% proci erőt, ahogy most próbáltam egy rövidet..
Szóval az egyéb tevékenységemre kevés erőforrás maradna, meg ahogy elnéztem, még HQ-ba is elég gyenge a minősége.. érdekes mondjuk..Szóval maradnék a dedikált eszköznél..
Azt hiszem, első körben megkeresem az USB-s C-s tunert, és megpróbálom, hátha csak a Win7 alatt szarakodott.. (más anomália is volt az alatt, ami a 10-es alatt megszűnt, hátha..)
Ha meg nem megy, akkor mehet egy kör filó, megint vegyek egy USB-s DVB-C-s tunert, és akkor a digitális adásokat tudnám nézni (kérdés megint meddig), vagy akkor használtan egy PxDVR3200 H..
Ez utóbbi 5 ezer jó magyar forint, a C-s usb-s tuner is kb. ennyi.. talán 6.. csak épp 3-6 hét mire megjön
Addigra meg már épp átvágják a torkom, vagy már túl is leszek rajta.. így vagy úgy
Jó lenne még előtte megoldást találni..
-
katt777
félisten
-
BigBlackDog
veterán
-
Cheesy
őstag
Koszonom Csorbi a valaszod. Lenyegeben arra torekednek, hogy adott forrasbol a leheto legjobb minosegben rogzitsek. Igy belegondolva tenyleg nem gondoltam at, hiszen a thome sat tv adast a box dekodolja es kuldi egy video, illetve audio kimeneten. Igy valoban nincs tunerre szukseg, mert nem antennan erkezo jelet kell atalakitani.
Viszont mivel jaratlan vagyok e teren, azert azt meg megkerdeznem, hogy ha ugye a settop boxbol digitalis jel jon, nincs ra mod, hogy azt ne analogga alakitva ujra digitalizaljam, hanem egybol digitalis bemeneten keresztul, kvazi jelveszteseg nelkul? -
törölt tag
Az 'A' megnyomásával a PAL B és PAL D között váltasz. Szóval ha egyszer megnyomod, akkor átváltasz mondjuk PAL D-ről B-re, ha megnyomod mégegyszer, akkor pedig PAL B-ről D-re (ergo ott vagy, ahol kezdted). Ezért indul ugyan úgy mindig a PVR2. Mintha nem is csináltál volna semmit.
Esetleg próbáld ki, hogy átváltod, majd bezárod a PVR2-t. Elkindítod megint, és megnézed mi lesz. Ha nem jó, akkor megint váltasz, megint bezárod...
Kérdés egyáltalán milyen országgal kerestetted meg a csatornákat. Mert ez tipikusan rossz országválasztás miatt fellépő hiba.
-
törölt tag
A PVR2000 ugye képes hw tömöríteni MPEG1/2-be. A hardveres előnézet ezt használja ki. Hw tömörítésnél a kép és a hang is a kártyán magán kerül tömörítésre, majd ez a tömörített programstream a PCI buszon keresztül eljut a procihoz, az dekódolja, a PVR2 meg megjeleníti (értelemszerűen a megjelenítés minősége erősen függ a tömörítési beállításoktól). Ezért nem kell a tunert és a hangkártyát összeközni, lévén a hang a PCI buszon közlekedik.
A megoldás jelen esetben a hw előnézet, a Global-t meg összekötöd a hangvezérlővel, és úgy használod. Ha hallani nem akarod, akkor simán lenémítod azt a PVR2-t, amelyik azt használja.
Egyébként ha VHS-ről akarsz felvenni, akkor célszerű a videomagnó hangkimenetét egyenesen a hangkártyára kötni. Ezzel megint megspórolod a belső átkötést. Ha TV-zni is akarsz a Global-lal, akkor viszont nem.
-
törölt tag
Ezen tényleg csak egy van...
PVR2000 esetén ott a hw encoder, amit ha használsz hót mindegy mit csinálsz épp a másik tunerrel. Hardveres előnézetet használva pedig még csak össze sem kell kötnöd a hangkártyával. Csak egy kicsit lassabb lesz a csatornaváltás.
Egyébként a PVR2 nem nagyon tud két hangkártyát egyszerre kezelni.
-
törölt tag
Ránézésre azt mondanám, hogy a problémát az okozza, hogy a Global a RAID vezérlővel osztozik a 11-es IRQ-n. Ha ez fizikális megosztás, akkor sokmindent nem tudsz vele kezdeni. Max megpróbálhatod az Au4-et és a Global-t megcserélni. Egyébként miért kell a két hangvezérlő? Az Au4-en nincs több bemenet véletlenül?
-
törölt tag
Rosszul fogalmaztam. Nem a BIOS-ban, hanem a boot folyamat során kiírja aPCI Device List-et a lap. Na ott tudod megnézni, hogy mi merre. A Win IRQ listája sokat nem számít, a lap csak 16 IRQ-t tud kiosztani.
Szóval a Device List-ben lennie kell két Multimedis Interface, vagy hasonló kártyának (bás Lehet az Au4 is akként jelenik meg), ezek IRQ-it kellene megvizsgálni. Ha kettő osztozik egyen, ami ráadásul még alacsony is, akkor abból gebasz van. Általában segít, ha egy magas IRQ-t (a 10 általában beválik) állít be az ember ezen eszközre.
-
SD456
csendes tag
Hi!
Beraktam a másik gépembe amin Vista van, és egyből minden ment! Kösz a segítséget.
Leírom, hogy kötöttem ki a PS2-t monitorra hátha valakinek jól jön majd egyszer:
Fogtam a tunerbe bedugtam a hozzá adott kábelt és abba a PS2 RCA kábelét (Piros,Sárga,Fehér) aztán a DScaler programban beállítottam mindent és már játszhattam is PS2-vel a monitoron. -
Csorbi
addikt
No, közben én kipróbáltam itthon az ffdshow-s állítgatást, meglepetésemre az MPEG2 használatnál disabled-re volt állítva, vagyis NEM az ffdshow volt a ludas a kép minőségéért. Kipróbáltam hogy vajon a libmpeg2 beállítás mit okozna neki, és tádáááá, jó lett a kép! Ezek szerint valami más dekóderrel volt a probléma, nagyon kíváncsi lennék rá, hogy melyikkel. Ki lehet nyomozni, hogy lejátszás közben egy lejátszó milyen dekóderrel játssza le a felvételt?
-
törölt tag
Alapvetően a legmagasabb prioritású dekódert használja a WMP és a többi DS lejátszó. A PDVD persze mindig a sajátját, ahogy a beépített dekóderesek is. Utóljára tán a WinMe-ben lehetett állítani a dekóderek prioritását. Viszont FFDShow-ban le lehet tiltani az MPEG2 dekódert ha jól emlékszem.
A hardware-es dual hibrid már jó ideje kész van a Leadtek-nél, csak valahogy nem akaródzik nekik piacra dobni. Állítólag munkaerőt nem tudnak most erre fordítani. A quad tuner kicsit kilógna a Leadtek termékpolitikából, méghozzá szó szerint: nem fér el LP PCB-n.
Én inkább egy DVB-C tunert hiányolok most hirtelenjében. Eddig ugyan nem láttam értelmét, de a Digi ennek is adott.
-
törölt tag
Már nem nagyon vaan hova jobbat, a PVR3000 szinte tökéletes. És x64-en is hibátlanul működik a legutolsó beta driverrel. Csak ehhez ugye le kell tiltani az aláírásellenőrzést minden induláskor (én inkább leszoktam a kikapcsolásról, csak Sleep-be viszem a gépet).
PDVD-ben nem tudsz dekódert cserélni. A rendszerben viszont igen, bár a Vista pl beépítve is tartalmaz MPEG2 dekódert. Ami lehetőségeid vannak PDVD-ben:
1. Letiltod a hw gyorsítást
2. Letiltod a deinterlace-t (pedig a PDVD-jé az egyik legjobb realtime deinterlacer, amíg azt használta a PVR(2) nem is voltak DI problémák)
3. Letiltod az Eagle Vision-tGyaníthatóan az elsőhöz van köze. De lehet csak DX-et vagy VGA drivert kell frissítened.
-
bzoley
veterán
-
bzoley
veterán
Biztos, hogy hw felvételi profil van kiválasztva? Nekem eszik 14%-ot sw felvételnél.
Közvetlenül a dvd-re rögzítettél? Nézd meg sima felvétellel is, vagy képfájlba. Lehet írás hiba.
Ez említett programokról már hallottam, de annyira perverz nem vagyok, hogy használjam is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EAFC 25
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest