- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
Tök fekete a kép, kikapcsolás után mindig ugyanazt a pozíciót hozza vissza. Amikor kiveszem a kártyát, akkor normális a pvr2, amúgy csak egy sötét fekete négyzetet látok mindig. A távirányítóval tudok módosítani csak a programon ( jönnek a csatornák kép nincs csak hang, de volt hogy kép volt és tudtam váltani, hang viszont nem. ) Arra gondolok, hogy a video kártyát nem szereti talán. ( AMD Firepro )
-
_csocso_
senior tag
Sikerült életre kelteni, pedig már azt gondoltam, hogy a kártya, vagy az exp. foglalat rossz. Most viszont az a probléma, hogy vagy kép van, vagy hang a kettő együtt nem müxik. 2.0.3.55-öt ír verziónak. Próbálkoznom kellene másikkal? Előző gépemen fele ennyi gond nem volt vele.
-
katt777
félisten
Én kipróbálom, mert hardver módban a királyi adók nálam is garantáltan fagynak 9 percenként, és csak az el-visszakapcsolás segít rajtuk, VMR9-ben meg akadások vannak, EVR-ben csak kockásodik néha a kép.
Van viszont más problémám is:
UPC-t (análóg) rákötöttem a tunerre. Bármit választok is ki csatornakeresésre, sosem találja meg az összes (28) csatornát, csak kb. 18-at. Ált. mindig mást, és attól függően is változik, hogy ua. bemenetet antennára v. kábelre teszem. (Egyébként a szobaantennába megy a kábel.
) Még ez a probléma is áthidalható lenne, hiszen le tudom menteni a frekvenciákat, de kézzel az istennek se hagyja beírni!
A csatornalista fájl meg valami kódolt szar, nem tudom, mivel lehetne összefűzni.
Aki tud, kérem, segítsen, mert kissé macerás a nézni kívánt műsorhoz mindig más listát betölteni.Ja, MC talált vagy 5 csatornát, bár azzal csak 1x néztem, és PVR-nek is volt ilyen "üzemmódja".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest