Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dbius

veterán

Sziasztok!

Van egy Leadtek PVR2000 analóg tunerem, amit korábbi konfigommal napjainkig használtam (xp, majd win7 x86 alatt).

Most váltottam Intel Haswellre, egy Asrock z87 extreme4 lapba került át a kártya, az OS pedig egy - legális - win7 x64 Ultimate, a mostanáig kiadott frissítésekkel.

Az alaplapra integrált hangkártyán nincs cd-in négy pines hangbemenet, amivel össze tudnám kötni - belsőleg - a tunerkártyát. Magán a kártyán nincs külső - jack - hangkimenet, így elvileg csak pci-audioval menne át a hang.

A neten kutakodtam, ezt találtam: [link], illetve ebben a topikban is egy korábbi hsz-t, ami alapján elvileg beizzítható a kártya 64 bites win7 alatt is.

Odáig megvolnék, hogy a linkelt helyről származó driverek feltelepülnek, így a kártya már működik, tudok csatornákat nézni a PVR2-vel, de hang az nincs, akármit csinálok. :(

Valószínűleg akiknél működik, azoknál még olyan alaplap vagy hangkártya van, amin van hagyományos cd-in hangbemenet.

Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne hangot kicsiholni belőle?

Szerk: Ha már itt vagyok, megkérdezem, hogy ha váltanom kell, akkor - jelenleg - milyen hibrid tunerkártyák vannak, amikkel érdemes foglalkozni és még pár évig használható is lesz? Jelenlegi tv szolgáltatómtól - Invitel - kábelen "jön" az adás.

:R

Új hozzászólás Aktív témák