Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
Sziasztok!
Van egy Leadtek PVR2000 analóg tunerem, amit korábbi konfigommal napjainkig használtam (xp, majd win7 x86 alatt).
Most váltottam Intel Haswellre, egy Asrock z87 extreme4 lapba került át a kártya, az OS pedig egy - legális - win7 x64 Ultimate, a mostanáig kiadott frissítésekkel.
Az alaplapra integrált hangkártyán nincs cd-in négy pines hangbemenet, amivel össze tudnám kötni - belsőleg - a tunerkártyát. Magán a kártyán nincs külső - jack - hangkimenet, így elvileg csak pci-audioval menne át a hang.
A neten kutakodtam, ezt találtam: [link], illetve ebben a topikban is egy korábbi hsz-t, ami alapján elvileg beizzítható a kártya 64 bites win7 alatt is.
Odáig megvolnék, hogy a linkelt helyről származó driverek feltelepülnek, így a kártya már működik, tudok csatornákat nézni a PVR2-vel, de hang az nincs, akármit csinálok.

Valószínűleg akiknél működik, azoknál még olyan alaplap vagy hangkártya van, amin van hagyományos cd-in hangbemenet.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogy hogyan lehetne hangot kicsiholni belőle?
Szerk: Ha már itt vagyok, megkérdezem, hogy ha váltanom kell, akkor - jelenleg - milyen hibrid tunerkártyák vannak, amikkel érdemes foglalkozni és még pár évig használható is lesz? Jelenlegi tv szolgáltatómtól - Invitel - kábelen "jön" az adás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest