- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok, a PVR 2 program hol tárolja a konfigurációs adatokat? Nem a csatorna kiosztásra gondolok, hanem a PVR 2 program aktuális beállításaira, (az ablak mérete pozíciója stb.) Gondolom valami ini vagy cfg fájl lehet csak nem tudom hol keressem.
-
-
törölt tag
Nem erre gondoltam. Természetesen nem szándékozom 4:3 adást 16:9 módban nézni mivel az nyilvánvalóan torz lesz. A 16:9 adásoknak EVR üzemmód esetén nem tökéletes
a képaránya mert enyhén torzítottak (de nem olyan durván mintha egy 4:3 adást nyujtanák erőszakkal 16:9 arányúra). Az "eagle eye" helyett nekem "human eye" opció is kellene. -
törölt tag
EVR módban nálam is torzít a kép ez főleg a 16:9 adásoknál zavaró. Overlay módban minden tökéletes csakhogy a WIN7 alatt ilyenkor az asztal az aeroról átvált normál megjelenítésre.
Remélem ki fogják javítani ezt a hibát vagy legalább kikapcsolhatóvá teszik majd ezt a "szolgáltatást", mert szeretném a köröket újra köröknek és nem tojásnak látni.
-
törölt tag
PxDVR3200H kártya component üzemmódban Windows7 64bit alatt PVR2 verzió 2.0.3.28, codec 1.0.0.7.
A jelet a UPC PACE settopbox TV SCART kimenetéről küldöm be a PxDVR3200H bemenetére. Composite video esetén van kép, méghozzá elég jó minőségű. Ezen fellelkesedve vettem (sajnos jó drágán) egy SCART - RGB kábelt, amivel viszont
egyáltalán nincs kép. Az UPC PACE settopbox pedig állítólag kiküldi az RGB jelet.
Szerintetek mi lehet a baj? -
törölt tag
válasz
#65675776 #5201 üzenetére
Természetesen (egyenlőre) amint láthatjuk nem az
Átállítottam a fraps.exe futását XP SP3 kompatibilis üzemmódra, így már újra zavartalanul eggyütt tudnak működni
Azért futtatom, mert szeretem tudni, hogy az állandóan változó, épen aktuális beállítások mellett hogyan teljesít a gépem kedvenc a játékaim futtatása közben.
Egyébként a szoftveres felvételhez én az alábbi maxibeállításokat használom:
Ez nálam sokkal jobb minőséget ad mint a hasonlóan maxizott hardveres beállítás. A gépem bírja, a felvételeket pedig általában csak megnézem és egyből letörlöm, úgyhogy a hely sem számít.
-
törölt tag
PxDVR3200H tuner analóg üzemmódban Windows7 64bit alatt: minden jól működik, de ha bekapcsolom a szoftveres felvételt eltűnik a kép és a hang (fekete lesz a PVR2 képernyője) és a fájl sem jön létre. A hardveres felvétel jól működik. Mindenből a legújabb van instalálva, PVR2 verzió 2.0.3.28 + a legújabb verzió 1.0.0.6 codec. Segítség.
-
törölt tag
Ennek igazán örülök, mert nekem a választásnál fontos szempont volt, hogy rádiózni is lehessen a tunerrel.
Nálunk monoron olyan rossz a térerő, hogy a Kossuth rádiót is csak a kábelszolgáltatáson keresztül tudom hallgatni.
Nehéz volt a PxDVR3200H rádióbemenetéhez a szükséges "RCA" jellegű koaxra szerelhető csatlakozót találni, de megérte mert szépen szól a rádió.
(Az előző ASUS tunerem rádió bemenetén mezei menetes "F" csatlakozó volt)
-
törölt tag
Kiprópáltam a PxDVR3200H kártyát XP x64 oprendszerrel is, és itt minden tökéletesen működik. Harderes szoftveres mód, PCi audió, analóg hang, és a rádiónál sem jelentkezik az említett "cannot open recording device" hiba.
Meglátjuk, hogy a Win7 végleges kiadásánál mi lesz, addig én maradok ennél.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #4627 üzenetére
Nekem így is fog maradni a rendszerem :-). Eredeti tervemről a crossfire rendszerről ugyanis lemondtam. (A teszteket olvasgatva rengeteg az ellentmondás a crossfire fronton, az 1 darab erős VGA megbízhatóbbnak tűnik).
Ennek köszönhetően maradt 1 darab üres PCIe 2.0 x16 csatlakozóm, ami ideális hely a tunernek. Elég távol van a melegedő videokártyától, és pont mellette van a hangkártyának.
Kénytelen voltam visszatenni a régi audigy 4 hangkártyámat, mert az alaplapi hangkártya minőségével nem vagyok elégedett. Az alaplapi hangkártya például a tuner esetén csak az analóg kimenetét hajlandó használni, az audigy 4 pedig mindent kiküld az 1 darab digitális kimeneten.
-
törölt tag
PX DVR3200H tuneremet próbaképen beletettem a Gigabyte MA790FXT-UD5P alaplapom egyik üres x16 PCIe 2.0 sinjébe, és tökéletesen működik!
Ez nagy előny, mert így szellősebben lehet a kártyákat elhelyezni.
-
törölt tag
válasz
#65675776 #4544 üzenetére
az enyém valamiért szoftveresen nem megy vista x64 alatt - akadozik a kép - a cpu terhelés nálam nem gond, szinte észre sem veszi a gépem!
Nem nagyon fájlalom a dolgot, mert hardveres módban tökéletes, főleg amióta a tanácsod szerint készítettem egy egyedi hardveres profilt és felhúztam a bitrátákat :-)
CBR 10000 KB/sec kép és 48KHz 384Kb/sec hang melett is gyönyörűen, akadás mentesen nyomul PCIaudió módban is. A felvétel is tökéletes ebben a beállításban
(nálam a fájlméret nem számít, csak visszanézem és letörlöm).Ez a leadtek tuner sokkal jobb mint az előző ASUS tunerem (igaz az egy régebbi PCI-os kártya volt.
-
törölt tag
Nekem úgy tűnik, hogy Vista x64 alatt a szoftveres üzemmódot még a PVR2 esetén is teljesen el lehet felejteni, hardware üzemmódban viszont jól működik még a PCIaudio is.
Felfedezés: az FM rádió PCIaudio képes változata Vista x64 alatt is működik, ennél nem jelentkezik az általam leírt hiba!
-
törölt tag
válasz
attila.86 #4504 üzenetére
A PxDVR3200H kártyámat kipróbáltam Vista x64 oprendszerrel. Minden jól működik, de amikor rádióra váltok kiírja hogy "cannot open recording device". Ezután bár a rádió jól működik, ha megnyomom a felvételt azonal leáll és hibával kilép.
XP alatt teljesen jól megy ezekkel a beállításokkal:
Ha újra indítom a rádiót, az audio recording line mindíg visszavált mikrofonra, a compression format pedig wma-ra. ha mindent vissza állítok a kép szerint, a test sound
funkcióra nem csinál semmit.A Vista x64 teljesen új telepítés, a Leadtek griverekből is a legújabb van fenn. Adjatok ötletet ha tudtok.
-
törölt tag
Amikor a PVR2 programban az MPEG-2 minőségét állítjuk be, a bitráta mellett van egy "video minőség" paraméter is ami 0 - 7 között állítható. Ez pontosan mit csinál, és a 0 vagy a 7 jelenti a maximum minőséget? (A kézikönyvben ezt nem találtam meg).
-
törölt tag
válasz
#65675776 #4468 üzenetére
PXDVR3200 H PCIe Tuner + GA-MA790FXT-UD5P socket AM3 alaplap.
A PCIaudio csak a tévé nézéskor működik jól, mert szoftware MPEG-2 felvétel közben egy idő után elcsúszik a hang, igaz maga a felvétel jó lesz. Hardware MPEG-2 felvétel közben nézhetetlen, mert a hang bugyborékol.
Pedig erőforrásból van bőven, még a legmagasabb felbontású software felvétel sem tudja kihajtani a gépet.
Föladtam, be kell látnom, hogy a PCIaudio még nem az igazi. Pedig szerintem a PCIe már elég sávszélességet tudna biztosítani hozzá.
Bekötöttem az analóg kábelt, így minden tökéletes. Annyit azért még megjegyeznék, hogy az alaplapomra integrált Realtek ALC889A hangkártya még mindíg nem éri el a 3 éves Creative Audigy4 kártyám hangminőségét! Viszatettem ezt is az új alaplapba, most ezzel van összekötve a Tuner.
Perfekt, annál is inkább mert az Audigy4 az analóg hangkábel jelét is kiküldi a digitális SPIDF kimenetre (az alaplapi Realtek ezt sem tudja, a Tuner hangját csak az analóg Line out kimenete küldi ki).
-
törölt tag
Leadtek PX DVR3200H - Miért nincs pci audio FM rádió üzemmódban?
Néhány napja vásároltam egy Leadtek PX DVR3200H kártyát. Nálunk
még csak analóg adás van, így csak az analóg üzemmódot tudom használni.A.
Nagyon megörültem, hogy ez a kártya támogatja a PCI audio lehetőséget!
Elvégezetem a registry módosítást, így a belső audio kábel nélkül is van hang.Az alaplapi (Gigabyte MA790FXT-UD5P) hangkártyám így egy sima SPIDF
kábellel van összekötve a hangfalaimmal a digitális tökéletesség jegyében :-)Nekem ez azért fontos, mert az alaplapomon a videokártya hűtése eltakarja
a CD-in csatlakozót :-) egyszerűen nem férek hozzá, pont fölötte van!FM rádió üzemmódban viszont nem jön át a hang! Elvégeztem a registry
módosítást az FM rádió szoftverének ágában is...és semmi.Belső audió kábel használata esetén az analóg line out kimeneten FM rádió
üzemmódban is van hang, csak a belső kábel nélküli PCI audio üzemmódban
nem akar működni.Erre kéne valami ötletet adnotok...
B.
A PX DVR3200H rendelkezik egy fekete színű belső audió csatlakozóval, de van
rajta egy vékonyabb fehér színű, szintén 4 tűs csatlakozó is.Ez is audio kimenet? Ha igen, akkor milyen a lábkiosztása? Sajnos ha mindenképen
audio kábelt kell használnom, csak ez a fehér színű csatlakozó jöhet szóba, mert a
fekete nem fér el - szintén a videókártyától. Nagyon közel van hozzá, ezért a kábel
mindig hozzáérne a videokártya PCB-hez ami nem túl egészséges ugyebár...A kártyát másik PCI-e sinbe nem tudom áthelyezni, mert azokat a másik videokártya
takarja el :-). Hiába, így jár az, aki crossfire üzemmódra pályázik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest