- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
volt már jópár tv kártyám. a leadteknél sosem tapasztaltam hangcsúszást, és sima nézéskori magas cpu terhelést. ezek kifejezetten az általam semmire nem tartott, és rettentően utált pinnacle, dazzle és társai cuccoktól tapasztalt tünetek. azaz gondolom, a szoftvereiké pvr alatt lehet, hogy az ok is jól viselkednek.
nekem 2 db is volt ezekből a hulladékokból. a szó legszorosabb értelmében kivágtam őket a kukába. (szemét egy tv!)
tv-ben továbbá mindörökké leadtek.
-
törölt tag
Miért ne férne el? Nálam a PxDVR3200 H amióta a gépemben van a VGA és a chipset között van. Semmi negatív hatása nem volt ezalatt a pár év alatt a kártyára nézve.
szab.tam: A korábbi problémáját már (nem is olyan régen) leírtam mi miatt van.
A "ha rátelepítesz, az előzőből ottmarad valami szemét. és ez okozza a gubancot." mondat nem igaz. Gyakorlatilag mindig csak rátelepítek, és semmit hátrányát nem érzem (még hotfix-ek esetén sem raktam újra). PVR2 esetén eddig egyszer volt komolyabb telepítéssel kapcsolatos hiba, az pont a tiszta telepítést érintette.
MOD@14:21: felraktam, megy minden probléma nélkül. Továbbra is simán megjegyzi az első két tunert, nem keveredett el semmi, van hang mindenhol.
-
szab.tam
nagyúr
típust nem ismerem, helyedet sem.
de.
nekem a htpc-mben egy E1200, (most már 1400) dual celeron volt, van. nem az az erőbajnok.
pvr2000 és 3000-em van. 90%-ban tv felvételre. hardveres mpeg2-re van állítva. a prociból pár %-ot eszik, ami a progi futásához kell. de a többet nem.
és legtöbbször egyszerre vesz a 2 kártya, mert ugye minden 1/2 10 kor kezdődik, egyidőben...
szoftveres felvétellel szinte már 1 kártyával is megfeküdne a gépem.
jó ideje csak hw-es rec-es tv kártyáim vannak. más nem jöhet be többet a házba. (hacsak nem digitális, de az ugye más tészta.) -
BigBlackDog
veterán
Nálam is megvolt ez a bug a régi kártyámmal (TV2000 XP Expert-PCI csatlakozóval). 2 Gb Ramnál még nincs, négy gigánál már volt. Ahogy hallottam, tapasztalom PCI-e csatlakozós kártyáknál már nem áll fent ez a probléma. Ha esetleg cserélnéd a kártyát, ilyenek között keresgélj!
-
szumo
senior tag
Hát azért nem vagyok ennyire L-user.
Sőt tegnap bemásztam a gép mögé és azt is ellenőriztem, nem húzódott -e ki a jelvevő szenzor.
Én inkább valami eszközszintű hibára gondolok, mert ez a tunerkártya 2001 től velem van, és hát minden nap ment azóta 4-6 órát, több konfigurációt túlélt.Viszont, ha ez van, akkor kellene valami a helyére, mondjuk leadtek, ami már modernebb, és persze nincs vele ennyi gondom.
Mit ajánlotok? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest