- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
válasz
raskolnikoff #9692 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor itt van:
-
sid87
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Rájöttem közben: A kártyához adott telepítő CD mindent megoldott, azon megvolt minden olyan driver amit neten nem találtam.
-
sid87
senior tag
hello!
Ma feltettem a win 8.1-et, szépen felinstalláltam a PVR progit, feltettem illesztő programot, és a program indulásakor azt írja: Elérhető BDA eszköz nem található...
Eszközkezelőben az Egyéb részen felkiáltó jeles a Multimédiás vezérlő, és nem tudok hozzá illesztőprogramot feltenni..
Mit tehetek?
DTV2000 H plus kártyám van.
-
sid87
senior tag
Az iránt érdeklődnék hogy a kártyához adott távirányítóval nem lehet valahogy pl a media player classicot irányítani? gondolok itt a lejátszás és a megállítás +/- hangszín funkcióra. jó lenne ágyból azzal ügyködni
-
sid87
senior tag
lenne egy problémám:
miután újra tettem a win 7et, a pvr 2000 progi kikapcsolja az aero felületet.. nem értem mi ütött bele. tipp?
-
sid87
senior tag
nos, megoldottam hogy minden jó, csak az nem megy még hogy nem tudok hangol állítani a programban. hiába némítom le, vagy maxra minre állítom, nincs változás. távirányító már megy. dvt2000 h kártyám van, integrált hangkártyával, nem tudom milyen információ szükséges még
SZERK: ezt is megoldottam... istenem milyen amatőr vagyok. xD köszi azért az ihletést, de ez nagy bénázás volt tőlem...
-
sid87
senior tag
szeretném megkérdezni, hogy a winfast pvr 2es tvnéző proginál miért lehet hogy nem lehet hangol állítani? és hogy win 7en be lehet lőni hogy menjen a távkezelő? a wizzard nem ismeri fel a cuccot, gondolom ezért nem megy, valami megoldás? driver?
és valami mód arra hogy testreszabjam a képet? lehet rajta javítani valahogy?
meg minden adó monoban jön, sztereóra át lehet állítani?
vagy esetleg van jobb progi is erre az egészre?
köszönöm
-
sid87
senior tag
igazatok van, nem tudja
nem lényeg
az viszont igen, hogy a winfast wizzard nem ismeri fel a cuccot, device not found, gondolom ezért nem müxik a távirányító.. ilyenkor mi a megoldás?
-
sid87
senior tag
win 7en miért nem müxik a távirányító? xp-n megy...
a kép a képben dolog meg sehol sem... miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged