Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Korábban volt aki panaszkodott az EVR-re fórumon, akkor nekem nem volt vele gondom, most viszont mióta újra telepítettem a Win -t és új PVR2-t tettem fel, ha EVR-en van a kép teljes képernyőn torzít, olyan mint ha domború tükörben nézném kicsit

Szóval most Overlay Mixer-rel vagyok kénytelen tévézni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- BestBuy topik
- Iqos cigaretta
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Peugeot, Citroën topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest