- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma egy korszak ért véget számomra. Négy év után megváltam a Leadtek WinFast PXDVR3200 H Premium Edition kártyámtól. Az utódja jövőhónapban érkezik egy AVerMedia AVer3D CaptureHD személyében. A váltás elsődleges oka, hogy HD adásokat is szeretnék a jövőben nézni, ezen van HDMI bemenet. Ha megérkezik akkor már két AverMedia lesz a szobámban a másik az 5 és fél éves Aver TV BOX 7.
-
törölt tag
Sikerült végre megcsinálniuk, hogy a napokban megújult honlapjuk IE 10 alatt se essen szét
-
törölt tag
válasz
Poplacsek #8547 üzenetére
Igen Windows 7-nél illetve még régebbi rendszereknél msconfig, vagy Autoruns for Windows esetleg ha van fent valami harmadik féltől származó karbantartó csomag az is megoldja.... viszont jó, hogy ennyire látható helyre került a W8-ban ez a funkció, és beletették a teljesen újra gondolt Feladatkezelőbe. PLusz a Windows Műveleti központ karbantartó részlegét is tovább fejlesztették.
-
törölt tag
Ha valakinek W8 lassulásásos problémát okozna a Leadtek.
Az Action Center jelezte, ránéztem, letiltottam és most minden tökéletes. Természetesen működik csak nem indul el automatikusan. Egyébként is mindegy volt, mert rendszergazdai fiók alatt jelent meg csak a Winfast tálcaikon - ami egyébként régi ügy, regisztrációs adatbázis berheléssel meglehetne oldani, de felesleges - ahol viszont úgy sem tévéztem
-
törölt tag
Nyilván nálam sem lenne gond, ha nem STB-ről jönne a jel és nem CVBS-en. Sőt igazából nem is kellene, hogy keresgéljen ez, elég lenne csak megadni neki, hogy CVBS-aztán kész.
De itt ugye három lehetőség van a TV forrás számára.
1. Antenna - ezen nem talál semmit
2. Műhold - ezen megtalálja a jelet van hang és kép, de dekóder infra jelet keres
3. Kábel - ezen sem talál semmit. -
törölt tag
Pedig most oldottam meg
Ja hát a Windows 8 topicban vannak apróságok, mint például Modern UI-s IE nem javítja ki a hibás szavakat nálam, tök mindegy neki, hogy baj vagy baly
Szerk: szóval az elöző hozzászólásból ki is veszem a majdnem fél éves képet.
A helyesírásos probléma szempontjából tök mindegy, hogy most álltam át vagy 1 félévmúlva, mert ha nem mükszik, akkor nem mükszik. Egyéb eredetű problémiám meg a driverrekkel voltak, illetve a tekintélyes mennyiségű hardverrel. Azzal tényleg várni kellett volna még mindegiykből lesz kiforrott driver, de az ahogy a dolgok most haladnak még félév múlva sem biztos.
Az is igaz, hogy most belassult a 8 -as mióta feltettem a drivert és ezt le is írtam, mert így van. Addig pillanatok alatt bejelentkeztett. Viszont legalább működik a cucc.
Vagy itt van ez a Media Center, ezzel már a 7-es idején, de még a Vista idején is gond volt, mert nem volt képes túllépni a távirányítón... és most sem képes.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#65675776 #8150 üzenetére
Hirtelen nem ugrott be, de Narxis emlékeztetett, hogy a Kaspersky is ugrott rá...
Az azért érdekes, hogy két ekkora biztonsági cég cucca írtaná, a Kaspersky, le is írja, hogy miért, csak eddig nem zavart, mert Norton el volt vele
@bzoley: valaki küldte is nekem priviben hozzá a linket, csak én anno nem tettem fel, mert nem szeretek félkész, béta fázisú cuccokat installálni
-
törölt tag
Arra lettem volna kíváncsi, hogy az EVR használata mellett torzul e továbbra is a kép... most pár percig néztem az új verzióval EVR bekapcsolása után, és úgy tűnik, hogy jó.
-
törölt tag
No látom ma, hogy van új PVR2 -már vagy négy napja. Megnézem, hogy jó e az EVR, azaz nem e torzít e. Természetesen ugyanúgy torzít.
-
törölt tag
Megjelent egy új driver 3200 H-hoz. Nem tudom mi újdonságot hozott , de feltettem
Ehh elnéztem a dátumot 2010-es -
törölt tag
Köszi, hát én ha lehet 16:9-ben szeretem nézni
-
törölt tag
Korábban volt aki panaszkodott az EVR-re fórumon, akkor nekem nem volt vele gondom, most viszont mióta újra telepítettem a Win -t és új PVR2-t tettem fel, ha EVR-en van a kép teljes képernyőn torzít, olyan mint ha domború tükörben nézném kicsit
Szóval most Overlay Mixer-rel vagyok kénytelen tévézni.
-
törölt tag
Helló, Thrawn említette, hogy járjak utána, hogy a Leadtek 3200 H-nak nem okoz e gondot, hogy közös IRQ-n van az USB-vel :
http://logout.hu/tema/asus_m4a_alaplapok/hsz_2607-2607.html
Itt az eredeti link. Illetve mit lehet ilyen esetben csinálni ha nem szeret osztozkodni.
-
törölt tag
Akkor nekem nagyon régi verzió volt fent . 20324
-
törölt tag
Ma updateltem, a Winfast PVR2-t, illetve új driver is van, szóval azt is feltettem. Kellemes dolog, hogy végre bekerült az EVR támogatás
-
törölt tag
Helló, kipróbáltam a composite-on keresztüli TV műsor rögzítést a képminőség nagyon jó, de a hanggal van egy kis gond :
A hang ha direktbe nézem a tévét kifogástalan, de ha felvesz, akkor recseg. Ez azért kellemetlen, mert esetleg a jövőben felvennék pár másodikvilágháborús dokumentumfilmet.
Régebben volt az, hogy AUX-on keresztül is átjött a hang meg PCIe-en is, de azt megoldottam . Szerintetek mi lehet ?
-
törölt tag
Majd lehet veszek hozzá egy HAMA DVB-T-s szoba antennát is, és akkor az MCE-nek is meg lesz a lelki nyugalma
-
törölt tag
-
törölt tag
CVBS-nek kellett beállítanom
Így már van kép, is meg hang is. PAL-nak pedig a szabványt .
-
törölt tag
MCE-vel van kép ..., de az meg nem hajlandó magát beállítani, mert minden áron infrát keres a dekóderhez
-
törölt tag
-
törölt tag
Az RCA csati 3 eres, de a Composite meg 6-os. Most hang van kép meg nincs. Átalakító kellene hozzá ?
-
-
törölt tag
Ha Composite-al holnap rákötöm az STB-t, a Cardmate és a Tuner közötti összekötőnek lesz szerepe ? Gondolom, ugyanúgy mint eddig, de azért megkérezem
-
törölt tag
Tovább rontja az összképet, ha beiktatom a Belkin koax túlfeszültség elleni védelmét is. Ezt ugye csakis a beltéri elé tudom helyezni.
Műholdas TV-ről van szó, és hát kicsit megkérdőjelezhető a dolog hatásossága, mert gyakorlatilag csak úgy keletkezhet túl áram, ha belecsap a villám a tányérba... akkor meg ...
Maga a beltéri hálózati aljzata rá van csatlakoztatva a túlfeszültségvédőre.
-
törölt tag
Helló!
Most kitök be hozzánk éppen a T-Home-ot két beltérivel aminek csak SCART és HDMI kimenete van. A benti tévén van Scart, de ideát a Leadtek Winfast PxDVR3200H-n csak Coax bement van, HDMI- nincs. A Videókártyámon van HDMI, de az gondolom csak kimenet. Hogyan lehet megoldani?
-
törölt tag
Helló, a Windows 7 a 3200 H-hoz automatikus update keretében talál drivert, és az MCE megy is vele. A kérdésem, hogy a Winfastot, erre a driverre rá szabad tenni, vagy a saját driverét kell rá húzni a Win 7 féle driverre?
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest