- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#41133696 #8540 üzenetére
A távirányítós problémádat nem igazán értem. Valószínűleg, mert nem tudom, merre jártál, hol akadtál meg. De anno, amikor próbálgattam a WMC-t, semmi gondom nem volt a távirányítóval. WMC-ben nem is kell állítgatni semmit, ha van ilyen kérdés, akkor nincs távirányító(vagy valami). Wizard-ban kell átállítani MCE módba, vagy kapcsolni a megfelelő profilt, és kész. Nem tudom, hol lehet elakadni. Mondjuk azon kívül, hogy megnéztem, mire jó a WMC, többet nem nagyon bajlódtam vele.
Lassulást nem tapasztalok, most egy pci-os, és egy usb-s tuner van üzemben, de kb ugyanannyi idő alatt van meg az asztal, mint ameddig bekapcsol a tévé.
-
-
bzoley
veterán
válasz
#41133696 #8151 üzenetére
És a .46 mitől nem félkész?! Semmi különbség nincs közöttük. Egy verziót csak azért adnak ki, mert kell. Ennyi. Jelen esetben egy-egy új eszköz támogatása miatt.
Korábban pedig leginkább csak lustaság miatt nem lett publikus minden verzió.
Attól, hogy kiadják, még nem lesz jobb, és attól, hogy nem adják ki, nem lesz rosszabb. Szóval ne haragudj, de hülyeség, amit írtál.A keylogger dolog talán lehet a távirányító, ill. a rcconfig miatt, vagy passz.
-
jockas
senior tag
válasz
#41133696 #6149 üzenetére
Köszönöm a linket. Tegnap végül megérkezett a kártya. A Sprinter futárszolgálat viszont nem volt valami gyors, este fél 7-re ért ide (DHL és GLS is 12 előtt szokott itt lenni), de legalább segítőkész volt az ügyfélszolgálatuk.
Nagyon úgy tűnik, hogy hiánycikk az országban ez a kártya...
Driverből is és PVR2-ből is a legújabb van felrakva...egyszerű volt a telepítés, minden gond nélkül települt fel minden (pedig még időhiány miatt a Win7 RC7100-ast használom). -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#41133696 #6102 üzenetére
Nagyon egyszerű: a HD DVB-T jeleket képes fogni és a PVR2 dekódolni (oda is van írva, hogy DVB-T reception only). Szóval semmilyen szinten sincs megtévesztve a vásárló.
A kompozit soha sem volt képes HD átvitelre. A komponens bemenet esetén a broadcast decoder kezel ilyen jelet, hogy a driver/sw kombó képes-e rá, azt nem tudom. Nincs komponens kimenetű HD eszközöm (max ha egy VGA komponens kimenetét rákötöm).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged