Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszms
csendes tag
Sziasztok!
A következő a problémában kellene a segítségetek!
Kaptam egy WinFast tv 2000 Xp tévékártyát (cs nélkül), 878A csipszettel. Magát a kártyát felismeri a gép (mint hardwert), de az illesztőprogramokat amiket eddig letöltöttem és felraktam, nem fogadja el, vagyis mindig két uj eszközt talál amire nem tudok jó drivert szerezni.
Ha tudnátok segiteni azt megköszönném!Krisztián
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest