- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joecontra
addikt
Hali!
A Winfast 2000/XP/Global kártyán pontosan milyen ADC chip dolgozik?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Hali!
Az mitől lehet, hogy a PVR2-vel elkezdek felvenni egy adást és 50 perc múlva derül ki, hogy a számlálója 2 perc 06 másodpercnél kifagy, és a felvétel is csak annyi, miközben 50 percig ment a felvétel?
Okozhatta valami vírus, vagy rendszerszintű galiba?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Hali!
A Leadtek-nek van DVB - S2 tunerkártyája?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
Motion_Blur #7082 üzenetére
Milyen forrásból veszed az adást? Nagyon szép képe van.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Winfast 2000XP Global kártyám van. Mekkora az a bemeneti jelerősség, amitől még nem szemcsés, zavaros az adás?
Most olyan 73-74 dB a kábeltévé jelerőssége és nem igazán szép az adás. Előfordulhat, hogy ez túl sok neki?Üdv,
J -
joecontra
addikt
Hali!
Leadtek Winfast 2000 XP Global kártyám van és jól is működik, nem ezért írok. Inkább egy általános kérdésem lenne. Melyik opció eredményez jobb minőséget, ha egyáltalán?
Ahogy most csinálom: DVD módban veszek fel 4500 kbps bitrátával, majd a kimeneti anyagot az utómunka során átkonvertálom XVid avi-ba 2500 kbps bitrátával.
Amire gondoltam: Feltolni a felvételi bitrátát 10 000 kbps-re és az így kapott fájlt átkonvertálom szintén XVid avi-ba 2500 kbps bitrátával.
Melyik esetben lenne jobb a végeredmény (XVid avi 2500 kbps)?
Az előfordulhat, hogy ha nagyon felcsavarom a minőségi értékeket, akkor el fog csúszni a hang?
A bitráták beállításain túl van egy olyan, hogy felvétel minősége vagy hasonló csúszka. Az mit határoz? Azt hittem, hogy egyedül a bitráta állítása befolyásolja a felvétel minőségét (kifogástalan beviteli forrást feltételezve).Üdv,
J -
joecontra
addikt
Köszönöm az előttem szólóknak!
-
joecontra
addikt
Üdv!
TV2000 XP Global kártyám van és PVR2-vel használom. Ha a felvételi profil MPEG-1 Normál minőség, akkor a felvétel alatt nem rögzít a célmappába.
Ha a felvételi profil DVD, akkor rögzít a célmappába.Ez mitől van?
Valamint az MPEG-1 profilra magától váltott át. Létezhet ilyen? Amikor utoljára használtam, akkor DVD volt a felvételi profil.
J
-
joecontra
addikt
Üdv!
A következő módon kötöttem össze a dolgokat:
A PC-ről a TV-re kimegy a kép rendesen. Viszont a TV-ről a PC-re (Winfast 2000 XP Global) nem akar megérkezni, mutatkozni a kép. Mit hagyhattam figyelmen kívül? Van az elosztón egy kapcsoló. Azt azonban hiába kapcsolgatom, nem történik semmi.
Valakinek van ötlete?
Előre is kösz!
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Akkor megkérdem újra:
Életképes ez a kábelezés?
Értem ezalatt, hogy működik-e és hosszútávon nem károsítja-e a csatlakozókat.Üdv,
J -
joecontra
addikt
Üdv!
Ha elosztom, akkor láthatóan meggyengül a jel, ami egyébként se csúcsminőség.
Így tudom mindkét eszközön ugyanazt nézni, ugyanis a TV-t szeretném a koaxon érkező jel elsődleges megjelenítőjeként, valamint a tunerkártyát videorekordernek (is) használni.Tehát továbbra is várom a hozzáértők véleményét ezzel kapcsolatban.
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Üdv stevve!
A TV scart rca out részéből kivezettem egy 3,5 jack végű kábelt a hangkártyába. Prímán szól.
Viszont ha a TV scart rca out-ból a tunerkártya rca in-be dugom, akkor gyenge és sistereg.
Viszont, ha a kamerát kötöm a tunerkártya rca bemeneteire, akkor az is prímán szól.Ebből nekem az jön le, hogy a kábelnek eshetett baja. Szerintem. Jól gondolom?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
válasz
#65675776 #6406 üzenetére
Kösz.
Új kérdés:
Nem jön ki hang a TV scart csatlakozójából. Mit tegyek? A probléma azóta áll fenn, hogy egyszer átállítottam a Scart kapcsolóját Out-ról In-re bekapcsolt állapotban. Lehetséges, hogy ezért nem jön hang a TV-ből?
Biztos a TV-vel van valami, ugyanis a kamera kompozitjára kötve a tunerkártyámat, jött a hang a kamerából.Üdv,
J -
joecontra
addikt
Üdv!
Van valami különbség a PCI és a PCI Express csatolós kártyák funkcionalitásában?
Üdv,
J -
joecontra
addikt
Üdv!
Mi történne, ha a VGA kompozit kimenetét rákötném a TV kártya megfelelő bemenetére, valamint a hangkártya kimenetét a kártya megfelelő bemenetére és úgy próbálnék PVR2-ből felvenni?
-
joecontra
addikt
válasz
#65675776 #6121 üzenetére
Az lehetséges, de az a Full HD film kristálytiszta volt a tévén.
A TV PC-re van kötve és ha a TV-re irányítom a VGA kimenő jelét (néha a TV-t használom monitorként), akkor 640x480-ra van állítva a felbontás. Így szoktam filmeket nézni rajta.A lényeg az, hogy egy HD film kompoziton keresztül 55 cm-es képátlójú CRT TV-vel is élvezhető teljes mértékben (teljesen megjelenik, nem kockás, nem szemcsés stb, VLC-vel szoktam manuálisan levágás-t csinálni de azt is csak akkor ha 2.21:1 arányú a kép).
Ez az én egyéni tapasztalatom, amellett hogy nem vitatom el a hozzászólásod igazságtartalmát.
-
joecontra
addikt
Üdv!
Csak félig leszek off. RCA switch-et keresek, valami hasonlót:
Nem tudjátok, hogy Magyarországon hol lehet ilyesmit kapni?
Üdv,
J
-
joecontra
addikt
Üdv!
Winfast TV2000 XP Global kártyám van és 2 észrevételem lenne:
1) Miért van az, hogy a "rendes" TV-n folyamatosabbnak tűnik a kép, mintha tunerkártyáról nézném? Utóbbin néha szaggatottnak tűnik az adás.
Ha a stáblista megy egy sorozat végén, akkor nagyon lehet érzékelni a jelenséget.2) Van olyan kártya, ami tud azonos folyamatosságot produkálni mint a "rendes" TV?
Üdv,
J
-
joecontra
addikt
Üdv!
A VHS videómagnómat összekötöttem a kompozit kábelekkel a címben szereplő kártyával. A VCR video out-ját a sárgával, az audio out-ját a fehérrel. A probléma az, hogy a kép fehér és kásás, a hang úgy tűnik, hogy szépen átjön.
Van valami ötletetek, hogy mit tehetnék?Üdv,
J -
joecontra
addikt
-
joecontra
addikt
válasz
Balinov #5536 üzenetére
Üdv!
1) Majd tavasszal szeretnék T-Home Sat TV-t, az STB-n elvileg van.
2) Ezt tudtam, ugyanis már próbáltam egy analóg beltérivel.
3) Az analóg felvételi profil DVD-re van állítva, és mpg kiterjesztésű videót készít.
MPEG-2 szerkesztésére van egy nagyon jó progim, ha érdekel.Nagyon jól szerkeszt és tud avi-ba, mp4-be és mpg-be tömöríteni.
-
joecontra
addikt
Hali!
Winfast 2000 xp global kártyával rendelkezem. 3 kérdésem lenne a belőle kilógó rca kábelekkel kapcsolatban, melyek bemeneti kábelek:
- Lehet erre digitális műholdvevőt kötni?
- Lehet-e adást felvenni digitális műholdvevőről?
- Hogyan vesz fel videocsatornáról, mire kell figyelni?Válaszokat előre is kösz!
Üdv,
J
-
joecontra
addikt
válasz
infectedmann #5204 üzenetére
-
joecontra
addikt
Üdv!
Amióta felraktam a gépre a "Leadtek TV200xp global" nevű kártyát és illesztőprogramját és a PVR 2-t (mindkét esetben a legfrissebb) azóta a Windows minden indulás után ezt adja be:
Azóta ráadásul az msn-ben se a videóhívás se a hanghívás nem akar összeállni. Mióta telepítettem a kártyát.
Tipp?
Üdv,
J
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged