- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
#58660352 #7035 üzenetére
Szerintem te valamit keversz. Ha 16:9-re nyújtod a 4:3-as képet, sose fogsz kört látni, függetlenül attól, hogy van-e új funkció, vagy nincs. 16:9-es képet meg nem kell nyújtani. Kivétel lehet ez alól az anamorph kép, de az elég ritka. Ott valóban hátrány lehet az eagle eye.
-
-
törölt tag
válasz
#58660352 #4466 üzenetére
A PCIa a mai napig is csak kísérleti szinten van a PVR2-ben. A legbiztosabb megoldás továbbra is az analog összekötés, a PCIa például (függetlenül gyártótól és OS-től) hajlamos recsegni. Hw encoderes kártyánál ott a lehetőség a hw előnézetre, csak akkor meg némileg lassabban vált csatornát. De legalább 100%, hogy nincs hangelcsúszás. PCIa-nál ez is előfordulhat.
hcs57: Én a türelmesebb fajtából vagyok. Egyébként még a Vista is beta volt, mikor a PVR2 teljesen Vista kompatibilissé vált. (Valamikor a beta2 megjelenése után ~10 nappal ha jól emlékszem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged