- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
azbest
félisten
válasz
bucilali #7014 üzenetére
2 magos procid van a leírtakból következtetve. Sajnos ismert driver hiba, sokszor előkerült már: [link] Írj a leadteknek hogy javítsák ki, talán ha elég sokan írnak akkor ennyi év után kijavítják/kijavíttatják. (kár hogy elég kevéssé hiszek már ebben, ha eddig sajnáltak rá egy órányi munkát)
-
PlayMax
nagyúr
válasz
bucilali #6945 üzenetére
Amit leírtál,azt már kipróbáltam.Nem vagyok ennyire hülye,hogy ne értsem meg.Találtam pont ilyen kábelt a készleteim közt.Rá kötöttem normálisan,sőt,hogy tutira megjelenítsen képet,egy DVD lejátszót szimplán S videóról.S videóra is kipróbáltam és rá kötöttem.Sem a Svideo,sem a CVBS-ben se kép se hang így sem.
Már ott tartok,hogy Fraps-al veszem fel az egész gépet.Így felveszi a hangot is meg a képet is,csak itt meg a problémám,hogy egy idő után csúszik a hang,meg persze percenként 2gb-os videót rögzít,és még pluszban 4 percenként új felvételbe kezd/pedig regisztrált változat/.Na gondolhatjátok mennyi bajom van ezzel a sz...ral.
Most egy olyan programot keresek,amivel tökéletesen feltudom venni csúszás és minden probléma nélkül az asztalon található,lejátszandó videókat.Találtam is egy "CamStudio" felvevőt.Ő viszont,felvesz mindent,csak a PVR2-ben a lejátszó ablak sima fekete és se kép se hang a felvett videón.
Már kínomban nevetek,ez az 5.napom szenvedéssel.
-
bucilali
aktív tag
válasz
bucilali #6945 üzenetére
Az átalakító lemaradt, bocsi.
Erről van szó:
svideo-rca
üdv -
Silex
aktív tag
válasz
bucilali #6188 üzenetére
Köszi! Az átforrasztást még meg is ejtem jó ötlet, de mint írtam kipróbáltam a tunert másik gépben és ott tökéletesen működött.
Ráadásul még ki is mérettem, meg teszteltettem a kábelt is nem volt probléma. A földelésből, meg potenciálkülönbségből adódó képhibák meg ugye nem is így néznek ki.Ha vkinek van még vmi ötlete, szívesen várom!
-
bzoley
veterán
válasz
bucilali #2553 üzenetére
De gondolom k3vinnek nincs meg ez a kábele, és amit vett majdnem hasonlót, az nem jó hozzá. Azért kellett neki a kiosztás, hogy ellenőrizze, esetleg átkösse. Kezdetnek a composite is megteszi. Azzal van a legkevesebb szöszölnivaló. A hangot line-in-en is be lehet küldeni, de amíg kép nincs, az sem fontos.
-
bzoley
veterán
válasz
bucilali #298 üzenetére
A dilemma nem azon volt, hogy vajon meg szabad-e venni az Expertet. Azt tudjuk, hogy jó káryta jó áron, tehát ha nincsenek extra igényeink, gondolkodás nélkül megvásárolható
A kérdés az, hogy a még eléggé friss és ismeretlen utódot a Global-t, ami jóval modernebb felépítésű és jóval olcsóbb is, merje-e választani akárki is az Expert helyett anélkül, hogy esetleg melléválasztana.
Ehhez mindjárt lesz még némi hozzáfűznivalóm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged