- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #8274 üzenetére
Nem. Gondolom, csak anaglyph jöhet szóba, arra viszont a ProgDVB alkalmas.
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #8236 üzenetére
Nem jellemző, de TSReader-rel ellenőrizheted a jelerősséget.
Ha korábban jó volt, inkább az antenna körül nézz szétt, vagy néz utána nem változtatott-e valamit a szolgáltató.
Én csak az F1 idején nézek MindigTV-t, meg újabban az m3D-re kapcsolgatok, de szerencsére mindig hibátlan. Mondjuk aránylag jó helyen lakok.radeon86:
Ha felvételkor túl van terhelve a cpu, ez(is) lesz az eredmény. Ellenőrizd. Ha így van, pl. csökkentsd a felbontást.
Nem válaszoltál a kérdésre, hogy milyen géped van. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #8052 üzenetére
"érdekes hogy RTL Klubnál és TV2nél ilyet nem tapasztaltam" - Ez pont azt bizonyítja (ahogy már korábban írtam is), hogy mégsem mindegy, hogy SD vagy HD...
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #8052 üzenetére
A hw gyorsítás mindig problémás volt, és ez már nem is nagyon fog változni. Nem ajánlott használni.
"...függetlenül attól hogy az adás SD vagy HD."
Az adás mindig hd, szóval itt nincs különbség. A műsor lehet sd, de ez a végeredményt nem befolyásolja. -
válasz
Motion_Blur #7567 üzenetére
Én overlay megjelenítési módban használom a legújabb WINPVR2 digitálistv-ét, windowsxp alatt, eddig atom stabil.
-
bzoley
veterán
válasz
DXVA nincs bekapcsolva véletlenül?
-
DonThomasino
veterán
válasz
Motion_Blur #7569 üzenetére
Nekem is az van fent.
Nekem azt hiszem újabbal verzióval rendetlenkedett. -
DonThomasino
veterán
válasz
Lehet jelszint probléma is.
Ha nem az próbáld másik verzióval, nekem is csinált ilyet régebben.
Egy régebbi PVR2 őt raktam fel és jó lett. -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #7503 üzenetére
Akkor viszont nem sok köze van az AH féle machináláshoz. Go to kábelszolgáltató.
Mr. Teddy: A PVR2-nek van saját MJPEG Compressor-a, szóval azzal kellene próbálkozni. Szigorúan PCM hanggal.
-
azbest
félisten
válasz
Motion_Blur #7501 üzenetére
Korábban (szept vége előtt) a dunák vételével volt gondod, ugye? Ez esetben az antennád nem boldogul a C mux-szal, ha 800MHz feletti, akkor az lehet a baj, hogy nem széles sávú antenna. De persze nincs kizárva más probléma sem, mert nem ismerem hogy honnan és melyik adótornyokat fogod.
-
azbest
félisten
válasz
Motion_Blur #7499 üzenetére
Futtasd újra a csatornakeresést, mert ugyanazok maradtak az ingyenesek (és az alapcsomag tartalma is változatlan). Az persze megeshet, hogy ha frekvenciát is cseréltek, hogy rosszabbul veszed valamelyik mux-ot. De akár az sfn mód miatt is lehet probléma - írj emailt az ügyfélszolgálatnak.Más is panaszkodik hogy a gi változtatás óta nemhogy javult hanem romlott a vétele.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7235 üzenetére
simában lehet akármilyen uninstallered, ha véletlenül valami használatban van, akkor az ott fog maradni. csökkentettnél meg nem.
ok. nekem akkor is a csökkentett segített. egy próbát megér. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7233 üzenetére
csökkentett mód, és szépen sorban eltávolít.
ezt valahogy lustaságból sosem lépjük meg, pedig alaposkola....ha rátelepítesz, az előzőből ottmarad valami szemét. és ez okozza a gubancot.
én ott 2 pvr-t is találtam. mindkettő csökkentettben uninstall, utána normál módban 3.33 install.
2 tunerrel minden ok, pci audio is van a pvr3000en. 2000 nincs, de az nem is érdekel.
exportált csatornalistát beimportáltam. kedvencek is helyükön. fura volt, hogy mindkét tunernél be kellett külön importálni a listát. a jómúltkor úgy tűnt, hogy ez elég volt 1x, és az mindkét tv-re érvényes volt.ez azt jelenti, hogy külön tunerekre más chanel list-et tudok alakítani?
ha igen, akor ez mindig így volt, vagy csak egy ideje új ficsőr?
szerk:
leállt, leállt. nem bírsz nyugodni, biztos meg megint túlhúztad a procit. nem a prájm akasztja ki, hanem a pvr...
"má' megint buzgálkodtá'..." (gyk. south park, technika tanár.) -
szab.tam
nagyúr
válasz
Motion_Blur #7230 üzenetére
kolléga úr? én most szopok vele. még jó, hogy az alaplapcsere után beállítást követte délután egy backup image. legfeljebb recovery. csak egyszer már jártam hasonló rendszerborulás előtti állapotban, hogy a backup image-en volt valami hiba, és félúton megállt. így sem backup, sem az, ami helyére raktam volna. elég kemény volt szembesülni, hogy a nagy backup-olás mellett lőttek az os-nek....
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #7230 üzenetére
Az első problémára a megoldás a Videó nyújtás kikapcsolása.
A másikra passz. Úgy látszik fel kell raknom hirtelenjében a 39-et, megnézni nálam mit művel.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Motion_Blur #7215 üzenetére
Vételi körülmények? Antenna? Nálam akkor jön elő ilyen, amikor rossz minőségű vagy gyenge jelet fogok. Normális jelerősségnél/minőségnél is előjön bekapcsolás után néhány mp-ig. Hardveres gyorsítás nálam is be van kapcsolva.
Update: Kikapcsolt hardveres gyorsításnál nem tapasztaltam a jelenséget.
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #7080 üzenetére
Szóval összehasonlítod egy analog és egy digitális felvétel képarányát? Nem csoda, hogy eltérést tapasztalsz.
Megoldásnak esetleg az van, hogy letiltod a fix képarányt, és Video nyújtás. Bár a mostani megoldással az is tud érdekes dolgokat produkálni.
-
joecontra
addikt
válasz
Motion_Blur #7082 üzenetére
Milyen forrásból veszed az adást? Nagyon szép képe van.
Üdv,
J -
whisperity
tag
válasz
Motion_Blur #7079 üzenetére
A beállításoknál a képlopás minőségét maximálisra állítottad?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #7079 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Motion_Blur #7065 üzenetére
A bal oldaliak mivel készültek?
Egyébként azért van "bentebb" a te kártyáddal, mert a PVR2 a teljes frame-et megjeleníti, nem vagdal le belőle egyik irányban sem.
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #7062 üzenetére
EVR ajánlott, főleg Win7-en. A legújabbakat nem, próbáltam, de a korábbiakkal a hw gyorsítás nem volt ajánlott, mert fagyott tőle a PVR2. A minőségre amúgy sincs hatással.
A minőséget itt leginkább a szolgáltató befolyásolja, sokat nem lehet változtatni rajta. -
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #6654 üzenetére
Hacsak nem állítottad át overlay-re a renderert, nem normális. Egyébként igen.
-
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #6651 üzenetére
Nincs dinterlace.
Próbáld ki ezt -
törölt tag
válasz
Motion_Blur #4763 üzenetére
Csíkok alapján ez kábelhiba. Esetleg egy finomhangolást megpróbálhatsz (ha még nem tetted volna). Csodára ne számíts, W7 alatt egyelőre nem igazán értelmes a PVR2 képminősége.
Beállítások második lap legalja.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #4762 üzenetére
-
mester111
csendes tag
válasz
Motion_Blur #4714 üzenetére
Bocsika ha szabályt szegtem a fórum nyújtással.
Ennek is meg van az ésszerű magyarázata.
Ha valakinek hasonló gondja van ilyen típussal, akkor nem kell keresgélnie.
Referencia, magyarázat, és a hozzávaló kapcsolási rajz egy helyen meg van..
A rajzot már nem tudom kivenni az img tagból, mert már nemtom szerkesztenil. -
bzoley
veterán
válasz
Motion_Blur #4712 üzenetére
Na te is tudsz jókat kérdezni. Szerinted úgy néz ki, mint egy butított verzió?
Gyk
Tudod milyen nehéz volt szereznem egy ilyet? Mondjuk azóta már három is vanmester111:
Örülök, hogy működik. De nem mondtam, hogy rakd ki a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Apple MacBook
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged