Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #65675776

    törölt tag

    válasz geprombolo #7005 üzenetére

    Maga a tömörítési eljárás nem annyira komplex, mint az MPEG1 Audio Layer3 (azaz mp3) esetén. De magasabb bitrate-et szokás használni. Plusz mp2 esetén nincs joint stereo és intensity stereo, szóval nincs lehetőség a fázisinformációk elpusztítására (ergo az eredeti hangsáv térhatása jobban megmarad). Az mp3 sokkal több mindent eldob az eredeti hangsávból, mint az mp2 (magasabb a veszteség). Szóval a végtermék minősége nem változik, sőt, bizonyos szempontból még jobb is.

    Egyébként meg iparági szabvány az mp2 (mindig is az volt), míg az mp3 nem az (soha nem is volt).

    Mp3-mal semennyire sem lennél előrébb. A PCM már más téma, de felvételre nem nagyon támogatja sok minden. Emellett ha tévéből akarsz felvenni, akkor még csak értelme sincs. Régebben is csak azért volt értelme azt használni, mert a kódolása minimális erőforrásokat igényel, így gyengébb gépeken is lehetett rendesen felvenni.

Új hozzászólás Aktív témák

  • garga01

    senior tag

    Sziasztok!
    Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
    Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
    Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
    Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.

    Az áram alatt lévő alkatrész ugyan úgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt..... csak más a fogása!