- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
szab.tam #7247 üzenetére
Nekem kb 8 éven keresztül volt Hauppauge WinTV FM-Radio, igaz akkoriban még álom volt 2GB-nál több memóriát pakolni a masinába. Aztán Win7-re váltás miatt ment a polcra, jött ez a leadtek, amivel szintén nem volt semmi gond, ameddig a 2Gb-ot nem váltotta fel a 4GB.
Most egyelőre jól viseli az új verziós PVR-t, majd ma tesztelem, általában újraindíáts után nem jelentkezik a probléma. -
törölt tag
válasz
szab.tam #7242 üzenetére
A PVR2 rendesen le szokta magát takarítani, pár nem éppen lényegi dolog szokott ott maradni, de semmi rendszerkomponenst nem hagy ott (mert nem is telepít semmi ilyesmit). Nem tudom milyen OS-t használsz, és az milyen állapotban van, de ez is befolyásolhatja.
A RI/OS fejlesztésében van egy prioritási lista. Nyilván nem szerepel ez a probléma a lista tetején, ezért várat magára az implementáció. Valóban ez egy kényelmi szolgáltatás, tulajdonképpen nekünk is, mert így kevésbé kellene takarítani a felesleges hsz-okat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
szab.tam #7232 üzenetére
Akárhányadszorra próbálom azt az egyszerű feladatot megcsinálni, hogy nevet adok a csatornáknak, ezt kapom..A legszebb az hogy ilyenkor a program bezáródik, feladatkezelőben sincs semmi beragadva és a hang szól tovább, amíg újra nem indítom a gépet.
Fincsi mi?
mod: pedig ez már a WinFastPVR2_setup_20333, ami az előző rendszeren "tökéletesen" működött..
-
törölt tag
válasz
szab.tam #7226 üzenetére
Nálam megjegyzi a sorrendet, legalábbis az első kettőt minden esetben, időnként a harmadikat is sikerül neki.
Olyannal viszont még nem találkoztam, hogy ugyan azt az eszközt akarta volna megnyitni kétszer. Bár a 39-est még nem raktam fel.
Skype és MSN bármikor képes bekeverni bármelyik tuneres programnak.
Tiltsd le az Automatikus újraindulást, akkor fogod látni mit ír. Vagy nézd meg az eseménynaplóban.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
szab.tam #7220 üzenetére
Már a 28-as PVR2 óta van félhivatalos támogatás PCI Audio-ra a felületen, és jóval régebben létezik hozzá registry kulcs. Ha felteszed a legújabb PVR2-t, akkor csak annyit kell tenned, hogy ki kell választanod hangeszköznek a tunert. PVR3000-nél biztosan van rá lehetőség. PVR2000 esetén viszont erre ha jól tudom nincs lehetőség, viszont használhatod a Hardveres előnézetet, bár akkor kissé lelassul a csatornaváltás.
Esetleg levágod a CD audio kábel egyik végéről a csatlakozót, és felforrasztasz helyette egy 3,5mm-es sztereo jack-et, amit bekötsz a hangvezérlő Line-in-jére.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest