- 8300 mAh, maradhat?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
Igazából nem tudom melyik részére válaszoltál a hsz-omnak;így nem is tudok válaszolni.Feltételezem,hogy a 240 mb sérült rész szúrta a szemed.2 év alatt egyszer fordult elő.Azé ez csak belefér.
shev7 : nem tudom,fingom sincs.Nem tudom mikor és hogyan válassza ki a szabad blokkokat a program,ez azért sokmindentől függ;köztük attól is,hogy a letöltési blokk méret mekkorára van beállítva;illetve hogy auto-n van-e.Sztem legalábbis;de nem tudhatom,csak tippelek,elvégre nem én írtam.
Fecow mint mondtam tapasztalat alapján;mást nem lehet csinálni csak várni,sajnos.
sanyixXx : [link]persze ez is strong klón.
-
Totyi
őstag
Nem tudom Te hogy vagy vele,de nekem nincs időm mindíg várni a leöltéseimre.Van olyan ami csak 6 embernek van meg.Egyszálassal ami folytatni is tud(bcdc,czdc) jóeséllyel kapok slotot.Még rosszabb eséllyel pont egy olyantól akinek 4 kb/s sec az átlagos feltöltési sebessége.Ilyenkor mit csináljak?Szakítsam meg?Aztán várjak megint órákat mire slothoz jutok?Hagyjam tovább,aztán kinő a szakállam mire lejön.Vagy hagyom többszálasan,és szépen kapok slotot,így hamarabb lejön...sokkal hamarabb.Elrontani nem fogja,nagyon sokmiindent letöltöttem már;film,game,zene...egy se volt fibás,még a giga felettiek se.
Egyetlen egyszer rúgtak ki hubról,mert többszálast használtam.Az elején,mert nem tudtam hogy kell használni.
Sztem meg ugyanmindegy hogy egy filmet töltök 10 szálról,vagy 10 filmet 1 szálról.Annyi a különbség,hogy többet kell várni.Sztem nem unfair az én részemről,mert én akkor is fenn vagyok amikor nem töltök.Cfosspeedet használok+hasznos dolgok vannak a gépemen.128-as feltötlés tudom hogy nem sok,de így tudom tartani a 0.3-as arányt.Ez csak elvi kérdés,mert ha gyorsabban lejön,akkor nem foglalom olyan sokáig a slotot sem.
Persze,sok slotot foglal,de előnye is megvan. -
shev7
veterán
csak tudod nem a tiltas a helyes megoldas. Limitaljak valahogy a max letoltesi szalat. Ha en azert megyek egy hubra, mert le akarok tolteni valami cuccot (csak azt az egyet) es egyszalast klienst hasznalok, akkor az velem szeben unfair, mert bar a tobbiek is egyszalas klienst hasznalnak, de egyszerre tobb mindent toltenek, tehat vegeredmenyben az o kliensuk is ''tobbszalas''. Meg mindig nem igazan ertem a ''kirohanasodat''. Miert terhelne jobban a hubot az, hogy en toltok egy cuccot 10 szalon, mint az ha valaki egyszerre 10 cuccot tolt???
-
polip
addikt
sok kliens nem csatlakozik masikhoz,
...has crashed... uzenetekkel kidob asztalra,
nos ez elképesztően ritka dolog....
fake megosztast lehet kesziteni,
slotlockolni lehet,
savszelkorlatozot lehet elrejteni,
persze, de aki ilyenre vetemedik, az a dc-zők táborának közel 1/10000-e.....
egyeb szep hibauzeneteket produkaltak (nextdc idejeben - hiba a kicsomagolaskor, 0xc0000005
igen, de ezt hamar orvosoltuk....
nekem az a bajom a tobbszalasokkal, hogy tul sok slotot hasznalnak, igy ellehetetlenitik a letoltest az egyszalas kliensektol. Olyan pedig ugysem lesz egy jodarabig, hogy _mindenki_ tobbszalast hasznaljon (torrent mintara egybol visszaosztva szeleteket)
pedig ez a trend...sok külhoni hubra már csak ilyen torrent jellegű klienssel léphetsz fel...és ha belegondolsz a torrent elv, enyhén szólva is jóval túlhaladottabb, modernebb a DC-nél
de ha már itt tartunk az egyszálasoknál is megvannak/voltak ugyanezen hibák...emlékszel pl hogy a bánatom tudja melyik dc++ nem látta ugyanazt a verziójú klienst?
tobbszalasnal utolso partokat nagyon nehezen tolti le. Ha megunod, es kilepsz kovetkezo alkalommal rosszul ellenorizheti a felig lejott file tth-jat, es ujrakezdi.
ez is egy kirívó példa...
Van meg hiba ezekben dogivel
persze hogy van...és tudod mennyi? egész pontosan annyi, mit az egyszálasokban....ilyen egyszerű az egész
ilyenekről lehetne polemizálni jódarabig, de nem látom értelmét..... -
Poctar
senior tag
Én szeretném megérteni.
Ezért kérlek nekem is magyarázd el, hogy miért tiltottak egyes kliensek.
Úgy tudtam, hogy ezek a programok teljesen ingyenesek és csak is a Hub ''gazdáitól'' függ, hogy megengedik-e bizonyos kliensek használatát.
Persze tévedhetek, ezért is kérlek, magyarázd el.
ui.: nem láttam még egyetlen Dc progi mellett sem a következő feliratot: ''Tilos használni!''. -
barnam_
nagyúr
Kössz a linket, majd átnézem.
Koleszból netezek proxy mögül.
A kapcsolatot active-ra állítottam, beírtam a proxy címét (nem IP-t, hanem URL-t), a bejövő és kimenő portok mezőt szabadon hagytam, így a program megkeresi magának a jö portokat.
HUB listázásra megdtam a proxy URL-t, és a portot.
Így megtudom nézni a public hubokat, és csatlakozni is tudok.
Keresni is tudtam (bár nem mindenhol, mert regelni kell 1-2 hubon), viszont nem talált semmit.
Userekhez nem tudtam csatlakozni.
Van megosztva 10 GB.
Lehet valami gond a beállításokkal, ami miatt nem találtam semmit, és nem engedett csatlakozni?
Ja DC++ 0.674-et használok. -
Totya.
csendes tag
tényleg szart se tudok,de próbálkozom.Remélem egyszer majd komolyabb témában is fogunk értekezni,de egyenlőre én még próbálkozom a dc++-al.Az az igazság,hogy használtam már a dc++-t ,de nem én tettem fel,és most nincs fent de szeretném újra használni,viszont képtelen vagyok letölteni a progit.Csk annyit kérek hogy azt mond meg hogy honnan kell letölteni,mire kell kattintani és aztán mire,és aztán?
3-4-5 szó!Kérlek SEGÍTS!
-
Alyens
aktív tag
Próbálkodok, de csak nem akar összejönni! Új dc, beirom a host ot amit csináltam :alyens.is-a-geek.com Lehet itt rontottam el valamit? A frissitőprogi kiirja az új IP-t de frissités után még csak keresni sem tud a dc addig megy minden frankón. Hubokra visszacsatlakozik, de nem tölt nem keres! HELP!
-
Thomas1
addikt
Nekem is lenne egy kis problémám. Router mögött vagyok, engedélyezve van rajta a 1412-es port. UPNP is engedélyezve van a routerben, de nem igazán akar menni aktívban a dc.
Strong-ot használok, nekem nincs semmi problémám vele, már elég régóta jól megy (2-2,5 éve).
Mit kéne tennem?
Aktív mód-ban milyen IP-t állítsak be a strong-nak? Portnak beállítottam a 1412-t, és nálam is csak akkor megy, ha minden elindítás után beírom az aktuális IP-m.
Haladóban beikszelem az UPNP-t, és mást mit kell még tennem? -
Noxy
veterán
dc-t kellene tiltani, minden portra, routeren keresztül, bizonyos időintervallumokra (ez a része még menne is)
Azt hiszen ez volt a kérése.
Most akkor miért nekem mondod, hogy mit kapcsoljak be + ki.
Az upnp nem is volt + nem is lessz bekapcsolva, mert ennélkül is megy a dc, ezen a routeren. Akkor + mi a f@sznak kapcsoljam be.
Gondolom te qrvára örülnél neki, ha valaki a hálóba tőltene 1000-l, te + 1 weblapot sem tudnál normálisan +nyitni. Ha már nálam a router, akkor má, ne hogy a kis csákó, töltsön 1000-l mikor az iskolába csücsül egésznap. Este + WOW.
Még annyit, hogy nap / óra / percre be lehet állítani, hogy meddig blokkoljon.
[Szerkesztve] -
Noxy
veterán
Figyi nem szokásom olyant írni, amit én nem probáltam ki, vegy nem használok. Nem olyant írok,hogy hallotam valakitől.
Ha 1 gép dc-k a hálóba és tudom melyik, a blokkolás után, rögtön vissza áll a normális sávszélleség. Uaz a routerem van mint a kérdezőnek, csak az enyém 108Mps.
Ismered ezt a routert?Próbáltad már
-
G@ben
addikt
-
rii
nagyúr
1. ÁKOS-ra keresnék rá. Nekem még egy deka sincs meg belőle
2. FILE-t magában leötlt
3. de nekem komplett album kellene, ezért a DIRECTORY-kra mondom azt, hogy DOWNLOAD
4. Próbáltam már a Whole Directory To...-t is, de azzal sem kerlenk bele a Download Queue-ba. Az emberkéktől a FileList-eket lehúzza, de után a File maga nem kerül bele a Download Queue-ba .. -
mr.geeZ
aktív tag
Szerintem azért tiltott, mert többszálú kliens, de elég munkás a szűrése, ezért ritkán dobálják ki az embert még olyan helyekről is. Egyébként érthető, hogy tiltják, mert annak idején a DCt nem többszálú kliensekre tervezték, de az sem volt benne a pakliban, hogy az asszimetrikus kapcsolatok terjednek el. Azóta pedig a DC agonizál, elég sok betegséggel küzd, amire nincs igazán jó megoldás, csak az áttérés más p2p-re...
-
Gh0sT
addikt
1. Ennyiből az áramszünet vagy a fagyás az egyszálas kliensnél is okozhat hibát. Mert mértne alapon.
2. Könyörgöm! Hol fáj az valakinek, hogy én egy filmet töltök 10 szálon, vagy 10-et egy szálon? Nézd, magyarországi viszonylatban egy átlag user örül a a kis 512/128-as kapcsolatának, hogy milyen gyors. A LAN-osoknál gyakorlatilag az összes szál foglalt tekintettel arra, hogy tőlük lehet normális sebességgel tölteni. Namost ugye vannak az olyan userek mint Te, aki kivárja a szabad slotot és tölt 20-30K-val. Én nem tartozom közéjük. Én beérem 2-3K-val is csak egyszerre több helyről jöjjön.
Akkor most én is levezetek valamit:
1. Meg szeretnék nézni egy filmet. Meg is találom. Két lehetőség: keresek egy LAN-ost, akitők tudok normális sebességgel szedni. Ha mákom van, akkor fél napon belül kapok slotot és másnapra le is jön. Persze csak ha nem szakítja meg és folyamatosan fent van. Ha meg nincs, vagy szakad, akkor a kliens becsatlakozik valakihez. Jó eséllyel persze nem LAN-oshoz, úgyhogy cseszhetem az egészet. Nem fogok egész nap a gép előtt ülni LAN-osokra vadászva.
Másik lehetőség, hogy leszarom az egészet és neki állok tölteni. Száguld is 4-5 K-val, olykor még 8-ra is felmegy. Viszont nem használom ki a teljes sávszélt. Nosza, berakok még 15 másik filmet, hogy szépen mindegyik eldöcögjön jövő hétig, amikor is megnézhetem majd mindegyiket. Persze ebben az esetben egy hétig foglalom a slotokat, ami minden bizonnyal sokkal jobb.
2. Meg szeretnék nézni egy filmet. Megtalálom. Fogom magam és többszálas klienssel nekiesek. És hopsz jön is max sávszéllel. 5-6 óra alatt lent is van. Jéééé, de érdekes, nem kellett még 20 másik filmet is letöltenem. És csak 6 órán keresztül foglaltam le a slotokat. Igaz, hogy 10 embertől, de tized annyi ideig is. -
Gh0sT
addikt
Nem használok régóta több szálas klinest, de eddig még nem tapasztaltam olyant, hogy valami hibásan jött volna le. A TTH ellenőrzés beiktatásával gyakorlatilag 0% esély van arra, hogy ne az legyen a végeredmény, mint amit elkezdtem tölteni.
Azzal szokták még indokolni, hogy lefoglalom másol elől a slotokat. Ez részben igaz is, viszont azok a slotok sokkal hamarabb fel is fognak szabadulni, mert több helyről jön az anyag. -
Agostino
addikt
Üdv.
Nem látom a képen, hogy mi oldja meg a problémámat, lehet hogy félreéertettél. Én nem azt akarom beállítani, hogy pl 500 mega esetén 6 segmens legyen. Mindig 10 segmentről szedem a cuccot, úgy állítottam be.
Nekem a gondom a következő: legyen akkor az említett film. 200 usernek van meg. Rákattintok, hogy töltse le. Megjelenik ez esetben lent, a letöltési sorban hogy :
200users | 10 segment(s) | Status xből y lent van | Time left | Sebesség stbstb. Nekem az a bajom, hogy a kezdeti 200 user folyamatosan csökken, jelen esetben most csak 29 user van ott, és csak 29 emberből hajlandó válogatni. -
TeeJay
félisten
nekem 1 hónapja van csak ADSL szóval msot kezdek csak rájönni a dcre is
oké most már max 5hubon vagyok csak és magyar hubokon
na de ha ott nam talál semmit pl akkor lehet máshogy is vadszáni a célra?
pl most a horrorra akadva 3 azt szeretném de csak 2usernek van meg és nekik sosincs szabad slot
már 592mega lejött de azóta nem találok usert akitől tudnám folytatni
azért gondoltam hogy ha több hubra megyek akkor több az esély rá
na majd próbálkozok
a zenék azok ami nekem kell azok magyar hubokon is vannak
de pl van pár új zene amit tőlem szedtek vagy 40-50en mert csak nekem volt meg úgy látszik
na majd megnézem mit tudok tenni aztán pöpec módon beállítom hogy minden faja legyen
most csak 3film kellene nekem az elég lenne a hónapban
Horrorra akadva 3 , Csajok a csúcson 2 és a Van Helsing
mert ezeket tesóm is megnézheti aztán ő nyaggat hogy filmet is szedjek már neki
zenét vagy 2gigát szedtem ebben a hónapban azok jól megtalálhatóak
nekem csak azt áruld el hogy lehet profibb módon keresni
mert az érdekelne
köszike -
nem azért vagyok 3 hubon, mert annyira le akarok tölteni, hanem mert elég sokan kajtatnak a megosztásomban lévő cuccok után. ráadásul van pár olyan is, amit csak nagyon kevesen, vagy egyáltalán csak én osztok meg, és elég kevesen osztják vissza. ez van. aztán persze jön a kuncsorgás extra slotért, meg az én krva anyámat, hogy miért nem adok...
hihetetlen emberek vannak néha.
plusz ehhez még hozzájön, hogy a populáris dolgok nem igazán tudnak érdekelni, a ritkább cuccokhoz meg sorba kell állni, mert lehet, hogy hetente csak egyszer tudok bejutni ahhoz az userhez.
[Szerkesztve] -
TeeJay
félisten
Hát én eddig úgy csináltam hogy legalább 3 nagy hazai hubon voltam meg 4-5-6 kicsi meg 2-3 külföldi ahol csak olyan emberek voltak ami zene kell nekem
elég szépen tudtam keresni
igaz hogy így ezerfelől töltöttek rólam
most már csak magyar hubon vagyok
3-4 max 5
és max 8slot így
ennyi nagyjából
de azé kösz
majd ha nem emgy még kérdezek
bár én pl úgy számoltam hogy minnél több hub annál több a találati esély
aztán megnéztem hogy van mikor egyes hubokon nem is talál semmit
ez miért van?
ha sok a hub akkor ott már nem is keres? -
slotreform, vázzz...
128kbites uploaddal 3 hubra 9 slotot kell osztanom, azaz átlagban a 2k-t nem éri el az átlag feltöltési sebességem, és ebből még lejön a ''haszontalan'' adatforgalom (tehát ami nem adattranszfer)nemrég még csak 6ot kellett 3 hubra, akkor végre értelmesen lehetett tölteni tőlem, de most... és akkor még én vagyok a köcsög, mert megszakítom a feltöltéseket, pedig megszakad az magától is, nem kell nekem hozzányúlni...
-
qvazi
csendes tag
kösz (mindenkinek kösz)
a beállításokkal elleszek, a tűzfala(i)mat kicsit átt kell buherálnom, ezt már tudom, de kb van elképzelésem, hopgy hogyan lehet (serverként is engedélyeznem kell a progit, asszem), szóval nagyon olvasatlan láma nem vagyok
csakj a verziókkal nem voltam tisztában kösz még1x
(a dc++ 0.668 van meg, ez megfelel) -
DamonBounce
tag
-
Dilikutya
félisten
Többszálas DC: talán januártól nyár közepéig használtam az nDC 0.306-os verzióját (amíg váltani nem kellett a 0.4x szériára, onnantól már nincs nDC sajna) és soha egyetlen rosszul letöltött fájlom nem volt. Értem miről beszélsz, beszéltem opokkal, ők is ezt a hibát hozták fel... DE én soha sem tapasztaltam, pedig töltöttem le sok olyan anyagot is, ahol bizony ha hibás a fájl, mehetne a kukába (tömörített fájlok, iso-k)... nem slotreform kell oda, hanem megosztást emelni... felnyomni 60Gb-ra, majd kevesebb lesz a szemét, meg a user. Én eddig a slotreformból csak azt vettem észre, hogy nem lehetek benn egyszerre a kolin és az elite-en, az eltérő slotszabályok miatt.
Szednék én mindig T3-ról, csak az a baj, hogy van elég sokminden, ami nincs meg T3-asnak...
Kib@szásról: ne tudd meg, hányszor kell töltenem 1k alatt... nem fogok örökké emiatt az opokhoz szaladgálni, egy idő után unalmas, meg gyerekes, és értelmetlen. A szétkapcsolásról nem is beszélve, vagy megspékelve azzal, hogy szétkapcsol, majd fájl nem elérhető...
Egyébként egy 384-es ADSL-nél ha 8k limitet állítok be a dc-ben, az a gyakorlatban azt jelenti, hogy b@szhatom az egészet, mert az 50k-s letöltésből nem 8k-t fog levenni. Ráadásul ha a DC-ben állitok be limitet, még csak be sem képes tartani, úgy felszalad a 10-12k-ra, hogy ihajj, öröm nézni, én meg tölthetek 20-szal... -
vtechun
veterán
érdekes... mert mig fel nem raktam a bitcometet addig minden király volt, persze a cfosspeed segítségével... de most , hogy a bitcometnek is engedélyeztem a portot mintha nem tudnanak egyszerre mukodni... nem értem... elkezdi a dc a feltötlést és mindenkinek lecsökken egy ido mulva 0-ra...mindegyik folyamatosan csökken, de letölteni tud, eleg normalis sebességgel, csak azt nem értem, hogy fel miért nem megy... nem akarom, hogy emiatt kirugdossanak... meg persze szeretném, ha adhatnék én is a közösbe
de ezt akkor sem értem
-
Integra
titán
thanx
más:
hogyan adok portot manuálisan a DC-nek ZA-ban???
ha passzívba rakom a dc-t, akkor azonnal keres mint atom. igen ám, de a legtöbb hub-on tiltják a passzívot.
ha visszaállítom active-ba, megint nem jó, semmit sem keres.
vagyis ahhoz hogy aktívban menjen valszeg manuálban kell neki portot adnom ZA-ban.
de ha sokáig nem működik az egész visszarakom a 4.5-ös ZA-t -
csudri
őstag
Ment a Strong alatt az emu. Kb. 1 hónapja használom, mostanra tudtak olyan detektort csinálni, ami kiszűri az emukat.
A Strong előtt én is Bcdc-t használtam és utánna is vaszleg azt fogok. Csak az a bajom vele (és az összes egyszálú klienssel), hogy valami kib. lassan jön a cucc. Tudom, hogy inkább annak kellene örülnüm, hogy free meg minden, de akkor is. Ha nekem kell valami, akkor az nem fél év múlva kell! Kiszámoltátok már, hogy ha le akarod szedni egy dvd-iso-t és csak 5k-val jön folyamatosan, akkor az 10nap mire ideér? És sok user nincs fent állandóan és ha fel is jön, akkor meg tutira én maradok le az utolsó szabad slot-ról. Úgyhogy az a 10 nap így lesz 1 hónap! Na hurrá! Volt már, hogy kivártam az egy hónapot, de miután két dvd-iso-m is 100%-nál adta be az unalmast kerestem alternatív megoldást. Ez volt a Strong. -
ha éppen csatlakozni próbál valakihez, akkor a tőle letöltendő file állapotjelzője a letöltési listában minden esetben ''Fut''. ha 2 kb-os txt-t akarsz letölteni, ha 2gigás dvd-t, ez mindig így van. egyébként szvsz a czdc-vel jobban járnál, de ez az én személyes véleményem, nem akarok belemenni egy ''melyik legjobb kliens'' vitába.
-
pyrannha
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest