- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
Havernál a legújabb kliens azt csinálja, hogy felengedi a hub-okra, de nem tud keresni és nem tud letölteni, még filelistákat sem.
Mi lehet a probléma? Tűzfal lelőve, ip cím beírva, mégse jó! Másnál volt ilyen probléma? -
csudri
őstag
Ment a Strong alatt az emu. Kb. 1 hónapja használom, mostanra tudtak olyan detektort csinálni, ami kiszűri az emukat.
A Strong előtt én is Bcdc-t használtam és utánna is vaszleg azt fogok. Csak az a bajom vele (és az összes egyszálú klienssel), hogy valami kib. lassan jön a cucc. Tudom, hogy inkább annak kellene örülnüm, hogy free meg minden, de akkor is. Ha nekem kell valami, akkor az nem fél év múlva kell! Kiszámoltátok már, hogy ha le akarod szedni egy dvd-iso-t és csak 5k-val jön folyamatosan, akkor az 10nap mire ideér? És sok user nincs fent állandóan és ha fel is jön, akkor meg tutira én maradok le az utolsó szabad slot-ról. Úgyhogy az a 10 nap így lesz 1 hónap! Na hurrá! Volt már, hogy kivártam az egy hónapot, de miután két dvd-iso-m is 100%-nál adta be az unalmast kerestem alternatív megoldást. Ez volt a Strong. -
csudri
őstag
Tud valaki esetleg frissebb StrongDC-ről, mint az RC8-as? Mert most bannoltak ki 1 napra!!! a Koli-ról, mert rájöttek, hogy StrongDC-vel tolom. Mondjuk leszívhatnak, átmentem HWB-re, de akkor is! Nem lehet megkerülni a detektáló cuccokat? Esetleg van valmilyen másik többszálú kliens (nDC, nextDC kilőve), amit még nem fedeznek fel a Bot-ok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- Revolut
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest