- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
hogyha nem is keres, akkor hol lehet a hiba oka?
hubokat látok .... csatlakozni tudok .... de keresni nem keres
ez már egy újabb DC ... megállapítja a legjobb beállításokat magának .-/
-
rii
nagyúr
beraktam egy fix IP címet a 0 0 0 0 helyett
beállítottam a 4 portot 65200 körüli értékre .. mindegyik különböző
tűzfalon engedélyeztem az Apex-et
két portot is hozzáaadtam, TCP-t és UDP-ta router-ben az itt megadott IP címehz szintén hozzááadtam a két portot meg engedélyzetem az UPNP-t, bár ha jól tudm, az UPNP maga nyitogatja meg a prtokat
de most egyelőre keres is aktív is vagyok és tölt is le
-
rii
nagyúr
feltettem apex-et
betettem 14 giga share-t,
ez elegendő lenne pár HUBra, hogy keressek, meg letöltsekde keresni nem tudok
letölteni is csak úgy, hogy valakitőt GET FILE LIST-et kérek, és valamin DOWNLOAD-ot nyomoktőlem megy az UPLOAD
miért nem megy a keresés?
kell a nick elé HUN előteag? vannak még ilyen szintaktikák?
description-ba be kell írni hogy 0,5M/4M ?
hogy tudom meg, hogy az apex ative vagy passzív?Connection setting-set hogy kell kitölteni?
jelenleg így néz ki: -
rii
nagyúr
hell
rég voltam erre
kieste a dc-bőlmelyik klienst ajánlanátok most XP-re?
-
rii
nagyúr
válasz
PazsitZ #3644 üzenetére
valami ilyesmit kellene találnom?
[link]
itt lehet aplikációnmkánt megadni portokat, meg ilyesmit.
a képen látható beállításokat én csináltam már az utorretnhez, lehet erősen hiányos, de működiok.
DC-hez ,már volt ''gyári'' DriectConnect'' néven, azt nem tudom módosítani
lehet csinálnom kell egy uj beállítást más néven, és beírva az adott portokat?
- a translate to
- tiggert port
- tigger protocol
hoz mit kell írni?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
hi!
1. honnan tudhatom, hogy a DC-m aktív? Nem tudom melyik portot hazsnálja, így nem is tudom, hogy az port nyitva van-.e, vagy zárt .....
2. ezt írja kia a DC indításkor:
Falied to create Port Mappings. Please set up your NAT yuorself
milyaza NAT?
3. Így van beállítva nekem most a DC:
[link]
az rózsaszín részhez a router IP-jét kell beírni? -
rii
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #3591 üzenetére
köszönet!
azt kérdezném még meg, hogy az utorrentnek van egy oldala, mellyel portokat lehet tesztelni....
http://www.utorrent.com/testport.php?port=10001
http://www.utorrent.com/testport.php?port=**** - a **** helyére kell beírni a tesztelni kívánt port-ot. Kiokítottak, hogy ha CLOSE az eredmény, akkor az azt jelenti, hogy a PORT zárva, és lehet használni. Ha OPEN, akkor meg már valami használja.
szóval ha ez az oldal nekem a
http://www.utorrent.com/testport.php?port=10001
és a
http://www.utorrent.com/testport.php?port=10000 -ra is azt mondja, hogy CLOSED akkor a DC++-nak odaadhatom, hogy használja, és ''üljön rá'' ő?
----------
jah, ... és nincs routerem ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
sziasztok!
feltettem 3 torrentklinest, vagy mit, és beálltottam a utorrentnek is egy jó portot, meg a bitcometnek is, és azóta nem megy a DC... (elindul, a HUBok zölden vannak lent, de egyikre sem csatlakozik)
nem akarom most már őket bántani, hol állíthatok be a DC-nek más port-ot, illetve hogyan tudom aktívvá tenni?
jelenleg ezek a beállítások vannak nálam: [link]
előre is köszi!!!! -
rii
nagyúr
fel lehet egyszerre két DC-klinest tenni?
Mondjuk DC++ , és StrongDC
? -
rii
nagyúr
A DC miért nem nézi a ratio-t? Miért nincs megoldás arra ,hogy ösztönözzék az embereket a feltöétsre?
Melóhelyen 1K-ra korlétozom a UPLOAD-ot, de itthon ami a csövön kifér, az megy.
Nekem üres most a download queue-m, de bekapcsolva hagyom a gépem, mert tőlem 14-en húznak anyagot.
(vállveregetés)
----------- ----------- ------------ --------------- --------- ------------ -------------- ------------ -------------
Ezúton közölném az independece HUBbal, hogy ügyesek voltak, amiért BANoltak 24h-ra,
<[BOT]IndePenDencE> Banned.
- << Bannolva lettel a szerverrol >> << You are banned from server >>
Reason: Adolf Hitler mein kampf, bármiféle náci, antiszemita vagy rasszista tartalmú megosztás tilos _BAN_24h
Remaining: 23hours 59min
de nekem csak spektrumos filmjeim vannak ... erre nem gondolnak a kis tacskók?
aki ilyet akar megosztani, az az AVI-t átnevezi RAR-ra, és mondjuk répafőzelék.rar néven lesz letölthető
Én így kaptam be 3 szexfilmet is, pedig BIN.ek jöttek le.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
EQMontoya #3500 üzenetére
ráadásul audiophile
most találtam meg a HUBjukat ... viszont BANolva vannak .... ;-( ez mit is jelent? Lehet HUB-ot is bannolni? 2006 11 01-dátummal. (szűrés hiánya .... )
egy jó sok user-es HUB-ot tud mondani valaki? Skót is lehet, vagy US, japan ... bármi ...
tömörítetlen, vagy csak veszteésmentesen lossless (vagymi) audio - zenéket keresek. -
rii
nagyúr
csárszotk!
annak a hubnak a nevét me g tudjátok modani, ahol szinte csak zenék vannak, veszteségmentes tömörítéseel? Audiofil, vagy milyen - HUB. -
rii
nagyúr
miér tmondja nekem azt a DC, hogí a ''hozááférés megtagadva''? (Could not open target file)
azért mert adminként telepítettem, visziont korlátozott userként akarom használni? -
rii
nagyúr
köszke a segítséget ... amiket írtam, persze hogy nem veszem komolyan, csak nem értem mi benne nekik a jó ... kicsit el vagyok képedve, közel 3 éve DC-zen, és számomra új jelenség, hogy OP ''tanfolyamot'' ''indítanak'', meg CHAT-elésre ''buzdítanak''.
gondolom azt akarják, hogy minél több user csaltakozzon hozzájuk,. mert akkor előrébb kerülnek a HUB lisátaban, ami miatt szintén többen fogják választani őket .... -
rii
nagyúr
miért vannak ilyen üzenetek a DC-n?
-
OP akarsz lenni, de nem vesznek fel, mivel nincsen tapasztalatod. Akkor most itt a lehetőség, hogy OP legyél és szerez sok barátot és tudást! A ********* HUB add neked lehetőséget! Keresd meg a további információról
-
a legötbbet chatelő vip tagságot kap
-
keresnek a közösben
azaz gyere chatelni
-
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
TCP port, UDP port -hoz mit kell írni?
-
rii
nagyúr
áhhh ... beírtam az IP-t itt bent melóhelyen, hogy aktív lehessek,.... nna .. azóta még semmit sem kapott el letöltésre ... felraktam a cfos speed-et, de semmi eredmény. ugyanúgy alig van 6-8-15 kbyte/s. lelőlettem netlitmieter+sygate-t, upload azonnal a maxra ment, download meg se mozdult. maradt 6-10 kbyte/s
-
rii
nagyúr
hogy tudom korlűtpzni az UPLOADját a DC-nek?
fel lehet a CFOS mellé tenni más netlimitáűló programot?
vagy cfos-al lehet?
Az imageshack-al egy 6 kby-teos képet nemtok fellőni ...
illetve ezt írja ki néha a cfos:
a sygate lehet hogy blokol valamit? Mit kellene megnéznem, és hol?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
köszönöm, de amit Ti írtatoik, azt a netlimiterrel is nagyon jól meg tudom oldani.
Én azt nem tudom, hogy a DC alacson donwload speedje hogyan változhatna a cfos-tól .... -
rii
nagyúr
ha letölröm a DC++-t, akkor a Unifiished Downloads-t és a Download Queue-t át lehet pakolni egy másik gépre?
-
rii
nagyúr
ok
köcce .. ;-)
kicsit sajnálni fogom, hogy le kell majd kaparni a NL 1,97-et ...
9 nap után bekapcsol a shareware létére figyelmeztető ablakocska, és minden nap eggyel nő a szám, ahonnan visszaszámol.
ma már ez 570-nél tart (-:
és kb 10 percet kell várnom, hogy használhassam -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #3136 üzenetére
1. akkor ez ilyen szerencsétlen nap, majd csak lesz ... :-/
2. használok NetLimiter-t, 11 UPLOADom van, kb mindig is ennyi volt. 12 van engedélyezve .. :-/ persze, lehet DC-s ''körökben'' a NL-ért segberugás jár .. :-/
1 hónapja tettem be a Download Queue-ba azt a tetemes mennyiséget, amit szeretnék egy hónap múlva napi 5 gigánként letöltöttként viszont látni. Az 1 hónapban eddig minden rendesen működött. Semmin nem változtattam. Persze ahogy kezd kifogyni a Download Queue, úgy fog csökkenni a DC sávszélkihasználtásga is. De ez még odébb van. Szeptember 2 hetétől számoltam csak a letöltött byte-ok számában visszaeséssel.
''persze'' a netlimiter ''csak'' kbyteban korlátoz, nem csomagban.
a frame size-t kerestem, de nem találtam
a qos, azt se tudom eszik-e-vagy-isszák, de írtad win alatt nem teljesen jó, nem is keresem,
cfos(speed), szintén értetlenül állok előtte, mi is lenne. Egy .EXE? valahol egy távoli szerveren? (-:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
alig tölt a DC++ 17-25 kbyte/sec-el, noha volt már 120-150-170 is.
már tegnap is ezt csinálta.
alig fut valami, pedig tele van alaposan a Download Queue.
eddig 20 perc elég votl rá, hogy 10-20-50k-ról felmenjen a letöltési sebesség 120kbyte-ra, most meg reggel 9 óta az eddig 10-12 letöltés mellett, alig fut 4.
mi lehet az oka?
ez egy ilyen ''szerencsétlen'' nap? -
rii
nagyúr
DC-ben hogy lehet szabályozo az alján hánysorban lehetnek a hub üzeneteknek nevei?
az itthonin csak 2-be jönnek elő,. és ez kevés, de havernál meg 4-5 sorban is vannak -
rii
nagyúr
egy ismerősömnek van egy ismerőse aki dc hub-ot üzemeltet(etett) és voltak razziák a hub userei között véletlenszerűen megsoztás mértékől függetlenül...
most kezdjem el összeszarni magam, vagy várhatok még két hónapot, amíg a 200 gigám lejön (ööö izé .....
)?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3095 üzenetére
a NTFS alá való partíció becsatolást elnéztem, azt hittem növelhetek vele drive méretet, de nem ... viszont a PQMagic segített (
) partíció erase, majd resize
a rename, move -t mégeccer köszi, iszonyat jól jött .. :-/ -
rii
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3095 üzenetére
1. a move reanem jól jön, köszönöm.
2. azért kell a NTFS alá betennem még egy HDD-t, emrt a unfinished -et viszint nem lehet elmoveolni, és kezd telelenni a HDD ...
ha valamit nem jól látok, korrekciókat szivesen fogadom .... -
rii
nagyúr
[siet]
a download-to könytvár mire való? [könyörög]mondja már valaki, hogy egy másik DISK-en lehet folytatni vele a töltést, ha az első betelt ....[könyörög]
vagy NTFS-ként formázzak le egy HDD-t, és csatalkoztassam be abba a DISK-be, ahol a download könytvár van?
előre is köszi!
[siet] -
rii
nagyúr
nekem nem csinál semmit per pill a DC .. .se ittjhopn se melóhelyen.
magyarázat? -
rii
nagyúr
1. ÁKOS-ra keresnék rá. Nekem még egy deka sincs meg belőle
2. FILE-t magában leötlt
3. de nekem komplett album kellene, ezért a DIRECTORY-kra mondom azt, hogy DOWNLOAD
4. Próbáltam már a Whole Directory To...-t is, de azzal sem kerlenk bele a Download Queue-ba. Az emberkéktől a FileList-eket lehúzza, de után a File maga nem kerül bele a Download Queue-ba .. -
rii
nagyúr
Miért, hogy a DC++ nem teszi a be a Downoad Queue-be, amire én aztatat modnom, hogy DOWNLOAD????
-
rii
nagyúr
volt régen egy DC hub. Azt giszem a belépés előfeltele 1-2 giga miőség romlán nélkül tömörített zene megsiztása volt (szóval nem MP3, hanem ape, vagy wav)
nem tudja valaki megmondani volt ennek a HUB-nak a neve? -
rii
nagyúr
Mi lehet az okat, hogy nem tudok a DC++ -on egyik HUB-ba sem a CHAT-be írni?
Mert a következő PDF-et keresném magyar nyelven: ''Robert Reinhardt, Jon Warren Lentz - Flash Biblia'' -
rii
nagyúr
Elméletileg a rendszerazdák csak a nagy adatmozgást fogják észlelni, ezért legyél mértkletes, és Netlimiterrel, vagy más módon korlátozd le a DOWNLOAD sebességedet 10k -ra, és egyszerre csak egy filmet tölts.
Ez vonatkozott arra az esetre, ha 100kbyte /sec a cég teljes vonala, és filmet is akarsz letölteni. MP3-nál sztem 20k-ra is felveheted, és ha észreveszik, akkor az érv egyzserű: zenét akarsz hallgatni munka közben.
T1/T3-as vonalakkal rendelkező cég esetén a sebbesség korlátozás sem fontos, szerintem csak a PORTok használatából sejthehtik milyen programot futtatsz.
Ha nincs már eredetileg is letiltva .... pl.: P.SZ.Á.F.
ui.: némely DC HUB alapból kidob ha a NetLimiter fut. -
rii
nagyúr
válasz
agrarfiatal #1632 üzenetére
Elméletileg ki lehet játszani a port-letilásokat. De ha a rendszergazda nem a diák oldalán áll, akkor úgy is ki fogja szúrni 1-2 napon belül.
-
rii
nagyúr
válasz
agrarfiatal #1628 üzenetére
Egy ismerősöm koleszba lakik, és központilag -gondolom azon a gépen, amin keresztül az egész koli ''kiegy'' a NETre- vannak letiltva a portok, amin a P2P programok kommunikálhanak.
-
rii
nagyúr
válasz
corlagon #1617 üzenetére
''..............hanem a közepébe csapsz (kemény pénzért tömegesen másoló, ftp-szerver üzemeltető, komoly bevételkiesést jelentő userek)..................''
már régen nem megyek ilyen helyre, de 2 éve, sőt még 1 éve is vírított a warez.hu, és a warez.com. A warez.hu-n rengeteg SMS web-es oldal is volt. Nem hiszem el, hogy nem találták meg őket, de mégis olyan lassan tudtak párat felszámolni, mintha 2 lépés előr e 3 hátra lenne a taktikájuk. Például appollo. Őket leépíteték, de a többiek még virultak
Szegény NAPSTER most szomorúan nézheti végig, hogy az utódja élnek és virulnak... már ha nem bírt visszacsatrolási pontot, vagy valami system restore point-ot találnia... -
rii
nagyúr
válasz
corlagon #1612 üzenetére
Felmegyek neked egy HUB-ra, rákeresek a Photoshop 8-ra, kiad 100 találatot, feltenném a kérdést, miért él még a DC?
Éljen-éljen sokáig, füle érjen bokáig, csak értetlenül állok a tény előtt.
Vagy törvényre várnak? Vagy semmi értelme 13-15 éves ''kölyköket'' zargatni?
Vagy még mindig él az, hogy saját, otthoni felhasználásra a programokat nem kell megvenni?
Az MPG meg nem is illegális... hiszen azt nem is forgalmazzák... -
rii
nagyúr
válasz
Basmacskin #1608 üzenetére
inkább törlöm.... Már folyik a rendrakás ...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Vannak olyan koleszok, ahol az a port le van tiltva, ahol a DC, és más ilyen P2P programok kommunikálnak....
Tehát tudnak róla állami, kormányzati szinten.
Pontosan azért tiltják le az állami támogatásból fentartott kollégiumi hálót, hogy a 2Mb-es, vagy ki tudja hány-megabites vonalakat de illegális programo mgosztására, feltört DVD RIP, MPG, illegális tömörítetlen AUIDIO ,iéé MP3 zenék megosztására használják....
Tehát tudnak mindent.
Felmegy valaki a DC++-ra, némelyik user-nek 100-200 Gb ''adat'' is meg van osztva. Több millió forintnyi software .... Ott az IP. Hogy miért nem tesznek semmit (ne is tegyenek) azt itt jobban meg tudo érteni, de hogy az illegális FTP SMS WEB-es server-et miért bénáznak felszmolni (ezt se tegyék), nos, én ezt nem érthetem. Bár már jószerével a DC-t sem használom, SMS-web ről sohasem töltötem, de annak a híve vagyok, hogy jó ez így.
Kenyert, cirkuszt a népnek! -
-
rii
nagyúr
válasz
ricsi212 #1561 üzenetére
hát ja, 1562-ben ott a válasz ...
ha elég populáris amit keresel, akkor több T3/T1 vagy 5/3 is lesz a SEARCH eredméynében, .... mindegyikükre add ki a a DOWNLOAD parancsot, majd figyeld, melyik a lesz a legnagyobb sebsségű .... nekem volt olyan, hogy egy filmet 5 különböző helyről is elkzedtem egyszerre tölteni, de volt egy hely, ahonnan 50-80 k-val jött .... ekkor PAUSE-t adtam az egész DC-DOWNLOAD -nak a DOWNLOAD QUEUE-ban (ettől mégg nem történi semmi) a szóban forgó helyről lejövő anyganak visszaállítottam NORMAL-ra, vagy HIGH-ra a prioritását, és a 50-80 k-val jövő anyagon kívül a többinek nyomtam egy DISCONNECT-et, így az tudott teljes sávzéllel jönni, talán 80-90k-val is... ha megakadt, akkor priviben megkértem a túloldalt levőt, hogy hozzuk megint össze a kapcsolatot -
rii
nagyúr
válasz
ricsi212 #1558 üzenetére
''.............Ha letöltés közben a neten játszani akarok, akkor addig limitelem a dc-t (netlimiter), de ha játék után megint megengedem neki a max sebességet, akkor sem igazán akar visszaállni a sebesség.............''
Valószínűleg olyan kis sebbességel töltesz a limitálás miatt (500byte, 1,2kbyte), hogy a ''vonal'' másik végén a kimenő sávszélességet már mások használják letöltésre, és nehezen ad/vesz el a rendszer az ő letöltési sebsségükből a Te javadra.
''.............Nem régóta dc-zek, de nekem nagyon lassan jön minden (3-4 K/s), pedig viszonylag gyors kapcsolatom van. Ez normális???.............''
lehet neked T3-as vonalad is, ha másik oldalon meg csak egy 512/64-es ADSL van, ráadásul Netlimiterrel 20k-ra korlátozva a UPLOAD, amin megintcsak 5-en osztozank, így mindenkinek jut max. 4kbyte ....
amikor keresel, a keresés eredményét a Connection szerint rendezd, és lehetőleg T1, T3, 5M/3M-tól tölts.
szerk.: esztétika
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
chicken #1306 üzenetére
a kérdéses gépre a 0,4-es DC-t tettem fel.
De egy másik gépre szintén feltettem a 0,6-os DC-t, és teljesen jól működik.
Az XP tűzfala sem zavarhat be, hoszen az én gépen még így is működik.
Amúgy azért cserélgettem a hálókábelt, mert más fali aljzatba csatlakoznak...
Tehát a Linux-al nem lehet gond... -
rii
nagyúr
válasz
chicken #1299 üzenetére
PING megy ...
azért gyanakodtam a kábelre, mert más fali aljzatokban csatlakozik, és vakon tapohatóztam.
Számomra teljesen mgfofhatatlan, hogy a DC 0.6 1 gépen megy, másikon meg nem ........
próbálom a többit is amit írtál.
0.4-est en szeretnék feltenni, mert némelyik HUB 0.6 igényel. -
rii
nagyúr
válasz
chicken #1296 üzenetére
a verzio (sajna) jelene esetbe 0,6 ....
ezt a cimet próbálom beirni (manual connection-ba), de semi hatása, hiába REFRESH-elek:
http://dcinfo.dynu.com/publichublist.config
ZA van az én gépemen is, de megy a DC 0,4, a 2. gépen is van és megy a dc 0.6 a 3. gépen nincs ZA, és nem megy a DC 0.6 ... viszont kiemelném a Windows XP tűzfalát, bár ha le volt tiltva, akkor sem ment.... -
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
én még a HUB-okra sem tudok bemenni ... valaki lenne szives segíteni?
-
rii
nagyúr
1270 helyett ...
1273
1274
Nézzétek meg már légyzsíves, hátha tud rá valaki megoldást!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Na akkor ÚJRA!
A munkahelemyen közel 20 db számítógép van, abból eddig 1 töltött le a DC-röl, és most még 2 akarna, de ebből a lettőböl csak az egyuknek sikerült. Miért?
Miélrt van az, hogy a harmadik gép még a Public Hub list-et sem tudja letölteni, hogy láthassam a HUB-okat?
Mind a 20 gép egy LINUX-os gépen keresztül megy ki a NETre, tűzfal is van ...
Ugyanazokkal a DC beállításokkal miért nem műűködik a 3ik gép?
Hiába állítom le a XP tűzfalát, akkor sem jön le semmilyen HUB list. -
rii
nagyúr
nem tölti le a Public Huv listet sem? miért?
szóval: be van konfigolva rendesen, és szobából 3 gépre van feltéve DC++, EZEK KÖZÜL 2 TÖLT, 1 PEDIG semmi életjel ..
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #149 üzenetére
köszönöm....
már másnap, hogy beirtál megláttam, csak annyi felé kellett figyelnem, hogy ide már nem tudtam koncetrálni ... (ebben mondjuk javulnom kell)
amugy ezt az oldalt már régebben is láttam, csak akkor nem találtam rajta semmi értelmeset. Csak azért néztem meg most is, mert Te ajánlottad. Komolyan!
és találtam is rajta jó amcsi (azthiszem) hub listet... rajta a passion-t (amit még megnézni nem bírtam), de a hálóm foglalt 1000-el, mert mindenki tőlem tölti le.
Holnap szét is csapok köztük. Ma este még maradhatanak mind az 5-en ...
nem könnyű a DC-vel DVD ISO-kat lehúzni .... 4,7Gbyte nem piskóta ... kell neki pár óra ...elosztva 24-el van, hogy több hét is kijön... de lehet, nem is erre találták ki... -
rii
nagyúr
Amerikai DC hub-ot (vagy mit keresek) letöltési listát ...
Miért nem jó a magyar?
mer' nekem angolul kellenének rajzfilmek-filmek.
Például shrek, aladdin, beauty and the beast, oscar ...
ki nem állhatom a magyar szinkronokat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- Reklámblokkolók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest