- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_zsolt
tag
Oke, a TTH-t ugy ertettem is. En azt nem ertem, hogy van egy 700MByte-s fajl, es a Strong kiszurja, hogy pont a kozepen rossz benne 1 MByte-nyi szegmens. Ezt hogy csinalja?
''a szegmensekhez egy jól beazonosítható TTH részlet tartozik'' valahol ebben van a valasz? Kifejtened ez mit takar? -
k_zsolt
tag
Megerositem, tobb szalon es jol tolti le a fajlokat! Direkt figyeltem parszor, hogy mit csinal a letoltes vegen. Hát akkor beindul a nagy szamolas, vegigporgeti a fajlt es kiszamolja a TTH-t. Utana pedig ket dolog szokott tortenni: Vagy azt irja hogy okes es lejott, vagy hibasnak talalja. Es ekkor nincs vege, azt nem tudom hogy csinalja, de rajon melyik szakasz a hibas es el kezdi ujra tolteni. Valakinek otlete, hogy hogy jon ra?
Ezt a letoltom-szamolom dolgot addig csinalja amig jo nem lesz. Ugyhogy no para, aki azt mondja hogy elcseszodik a letoltes, az nem mond igazat. Vagy a Beallitasok kozott bekapcsolta azt a funkciot hogy ha 75%-ig jo a TTH, ne ellenorizzen tovabb.
Alapbol nincs bekapcsolva.
Nekem most mar mindig az a bajom, hogy egy letoltessel is ki tudom hasznalni a teljes savszelessegemet a tobb szalnak koszonhetoen es sokszor nem tudom eldonteni mit is toltsek, melyik a fontosabb, annyi mindent le kellene tolteniHol vannak mar a regi DC meg BCDC idok, mikor 3K-val szarakodtam heteken, honapokon at..
-
n_gy_k
aktív tag
Általában egy HUB-ra lépek fel és akkor kiírja, hogy (az előző IP címed elveszett / megszűnt) a jelenlegi IP címe: xy. Ha onnan átmegyek más HUB-ra akkor marad uaz. csak, ha a gépet kikapcsolom, majd be és újra felmegyek a HUB-ra akkor változik meg!
Mi az a ''dyn''? ADSL-em van... (768-as) -
Totyi
őstag
Igen,innen szedtem le én is.Ez ugyanaz,amit még régebben letöltöttem,és ez is leállt.De most az sp2-es win van fenn,és eddig nem volt gond.Lehet,hogy van összefüggés.Ki tudja.Volt olyan hogy 2 hétig ment hiba nélkül,utána meg 2 óránként beadta a kulcsot.Nem értem.Majd elválik mi lesz,azért köszönöm a fáradozást.Leköteleztél.
-
Totyi
őstag
Kösz a felvilágosítást;akkor nagyjából jól gondoltam.
Miért nem jó az rmDC?Nekem tökéletes,jobb mint a strong.
És hogy nem stabil?Nem!Néha összeomlik vmilyen crashed hibával.-DE az összes(strong,z)is!A sima dc++ is.A z uccsó teljesen stabil a 0.306-os sima dc++ volt.BCDC CZDC-t nem ismerem.A strongot,csak bezárni lehet a crashed hibánál,addig az rm tovább vihető restart nélkül.Nekem sokkal jobb az rm,mint a strong.Kíváncsi lennék a tapasztalatodra. -
Haok
tag
Mármint ha bcdcm van, és netlimiterezek, azt Ti látjátok, vagy ha bcdc-t használok, akkor látom ki netlimiterezik????
Ellenőrző kliensek? Úgyérted, hogy pl egy régebbi kliensben nincs ez benne? Mert leakarom cserélni (illetve vissza egy régebbire), amiben még nincs hashelés, mert az is az egyamra megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest