- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Van abban igazság amit írsz, a tendencia amerre haladtunk nem éppen nevezhető pozitívnak. A 3-4 ezernél több fős hubokon nem igazán lehet már társasági életet élni, mindenki csak kérdez, írja a baját, mért nem megy a letöltés, mért nem műkszik a kereső, hol találok cracket, kinek van meg ez meg az... Amikor a 600. ember kérdezi ugyanazt akkor már az OP sem biztos, hogy higgadtan válaszol. Aki pedig csak beszélgetni szeretne az nem jut szóhoz és a többiek le se tojják. Ezért szeretem a kisebb hubokat, 600 főstől 2 max 3 ezer főig. Ott még lehet beszélgetni, a miénkben pedig az a jó, hogy kialakult egy állandó társaság, akik mindig csinálják a hangulatot, beszélgetnek és ezzel a többieket is vonzzák a main chat felé. 1-2 jópofa lua még többet dob a dolgon
Bár ha nem lenne ilyen jó a társaság és nem lennének fenn barátaim lehet hogy én is kiábrándulnék egy idő után.
-
Igen, de már megoldottam.
Az a baj, hogy volt egy váltás az XML fájlok kezelésében. Az új kliens nem kezeli a régi XML fájljait. Be kell fejezni a letöltéseket a régivel, és aztán gyöhet az új. Csak addig nem rakhatok be újabb letöltést...
Nos, mindegy.
Viszont volna egy olyan kérdésem, hogy miért áll le a letöltés éjjel 1 óra körül?? Ekkor váltja a szolgáltató az IP címet? (ADSL)
Régebben (másik modemmel, rúter nélkül) akkor váltott IP-t, amikor újra csatlakoztam, és nem napszakhoz volt kötve...Ez miért van?
Kössszi!
[Szerkesztve] -
törölt tag
ezt ismerem, de pl voyager 1,2,4,5 evad nincs fent, nem is letezik?
persze azota mar sikerult megszerezni egy reszet, de meg mindig hianyzik
mas: voyager es sg1 is megjelent dual audioban, melyik hubon lehet talalni tobb usert? mert nagyokon fent vagyok, de mindig csak 1-2 a max ember, akinek megvan
pedig egy 450 megas dual audios az mar jo minoseg ac3-ban is
megint mas: van vkinek jobaratok, southpark, bsg teljes evadok jo minosegben magyarul? -
lax-lee
csendes tag
Köszi Polip! Itt tényleg sok hub van felsorolva. Most már csak az Upload korlátozást kell megoldanom StrongDC melllett,mert a settings-ben hiába állítom én kevesebbre az Upload speed-et (+enable trasfer rate limiting) ha amúgy is teljes feltöltési sávszélen húznak tőlem, Hugom pedig a másik ADSL megosztott gépen alig tud weboldalalat is böngészni az én DC-s letöltéseim mennek. Próbálkozom majd a cfos speed-el.
-
rii
nagyúr
ok
köcce .. ;-)
kicsit sajnálni fogom, hogy le kell majd kaparni a NL 1,97-et ...
9 nap után bekapcsol a shareware létére figyelmeztető ablakocska, és minden nap eggyel nő a szám, ahonnan visszaszámol.
ma már ez 570-nél tart (-:
és kb 10 percet kell várnom, hogy használhassam -
Integra
titán
olyan dc program van, ami a torrenthez hasonlóan több szálon képes letölteni a filet több felhasználótól?
én a standert dc++ progit használtam mikor fent volt, de az ugye először is nem mutatja, mikor kerül sorra az ember, másodszor pedig csak egy embertől képes letölteni egyszerre -
Grandi
aktív tag
Akkor mégsem egyröl beszélünk.
fake verziószám generálása
fake megosztás generálása
a többiben nem volt igazad.
Érdekes emiatt még engem egy hub sem vágott le, szépen barátságosan fent vagyok akár 100 hubon és 140 GB megosztással a generáló miatt.
5 legnagyobb hubon vagyok rajta és a memória használat 41 K -
Chili7
őstag
Megtaláltam őket tth alapján, el is indítottam őket, de furcsán kezdett el működni az egész.
A forgalomnál fél nap alatt jelzett kb 1GB letöltést, de a letöltési sorban valahogy a file méretek nem akartak hízni.
A pllanatnyi letöltési seb is általában 80-130kB/s volt, de egyik filet sem láttam ''fut'' státuszban, csak connecting, meg nincs szabad slot, TTH letöltése, stb.
Jobbnak láttam újrakeresni és újraindítani. -
e=mc²
őstag
Ha op voltal tudhatnad, hogy sok kliens nem csatlakozik masikhoz,
...has crashed... uzenetekkel kidob asztalra,
fake megosztast lehet kesziteni,
slotlockolni lehet,
savszelkorlatozot lehet elrejteni,
es a regiek _tenyleg_ rontottak el letolteseket....
egyeb szep hibauzeneteket produkaltak (nextdc idejeben - hiba a kicsomagolaskor, 0xc0000005 es egyeb hibauzenetek, Error:0,1024 hibakodok a letoltesi ablakban, rmdcnel volt furcsa queue-kezeles, 305os bcdc-nel volt hogy 1xre mindenkinel file not available volt, ekezetes fileneveket nem lehetett letolteni, sok memoriat fogyaszt nemelyik)
kepek is vannak...
nekem az a bajom a tobbszalasokkal, hogy tul sok slotot hasznalnak, igy ellehetetlenitik a letoltest az egyszalas kliensektol. Olyan pedig ugysem lesz egy jodarabig, hogy _mindenki_ tobbszalast hasznaljon (torrent mintara egybol visszaosztva szeleteket)
Es nem gyorsabb a letoltes vele, mert ez is csak az userek feltoltesi sebessegetol fugg...
tobbszalasnal utolso partokat nagyon nehezen tolti le. Ha megunod, es kilepsz kovetkezo alkalommal rosszul ellenorizheti a felig lejott file tth-jat, es ujrakezdi. egyszallassal pedig, hoyg kihasznald a savszeledet tolteni is lehet 1xre tobbmindent is... parhuzamosan... Es lehet gyors usereket talalni... (persze ez is slotrendszer kerdese)
Van meg hiba ezekben dogivel, es nem csak azert tiltjuk, mert igy rosszat akarunk, hanem pnt azert, hogy ne legyenek oylan kerdesek, hogy miert kezdte ujra a letoltest? miert tunt el a queue-bol minden? miert kapok ilyen es ilyen hibauzeneteket?
Jomagam nem tiltott klienst hasznalok
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
A settingsben többek között valóban van egy queue.xml file (1kb), de ha megnyitom a böngészővel nyitja és ennyi:<?xml version=''1.0'' encoding=''utf-8'' standalone=''yes'' ?>
<Downloads Version=''1.00'' />
Mit kell vele csinálni?
Van még hashindex, meg hashdata file, ami nagyobb méretű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Linux haladóknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest