- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya.
csendes tag
Már rájöttem hogy azért nem keresett eddig semmit,mert olyan hub-on voltam ahol nem volt megfelelő mennyiségű adatom megosztva.(de akkor miért nem töltött se fel se le ? mindegy!)A fájlokat amiket le akarok tölteni,kijelölhetem egyszerre,úgy értem ami megtetszik,elég egyszer kijelölni,és keresgélhetek tovább aztán a gép majd leszedi amikor tudja?Vagy újra és újra ki kell jelölni,ha nem jön le elsőre?
Ha egy fájlt mégsem akarok letölteni,hogyan tudom megszüntetni az utasítást ,mert a close connection-ra nem csinál semmit?,és simán leszedi a fájlt. -
Totya.
csendes tag
A megosztáshoz betettem azokat a mappákat amiket gondoltam(vagy csak a fájlokat kellett volna behelyznem?) de a nevem mellett még is 0B szerepel.Ez normális ,vagy megint valamit rosszul csináltam?Amikor a keresőbe beírok valamit,akkor meg beugrik egy ablak norton antivirus ''Security Alert '' felirattal,(ami most sem hagy békén) ahol választani lehet ''Permit''es ''Block'' felirat között,de mindegy mert egyikre sem csinál semmit.Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest