- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
Megoldható, hogy ne lássák az operátorok a Dc kliens típusát?
-
Poctar
senior tag
Érdekesek az érevelések. Szerintem mind a kettöben van igazság.
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a queue-bol nem a kliensek miatt tűnnrk el a dolgok.
. -
Poctar
senior tag
Én szeretném megérteni.
Ezért kérlek nekem is magyarázd el, hogy miért tiltottak egyes kliensek.
Úgy tudtam, hogy ezek a programok teljesen ingyenesek és csak is a Hub ''gazdáitól'' függ, hogy megengedik-e bizonyos kliensek használatát.
Persze tévedhetek, ezért is kérlek, magyarázd el.
ui.: nem láttam még egyetlen Dc progi mellett sem a következő feliratot: ''Tilos használni!''. -
Poctar
senior tag
legközelebb ne használd a Dc-t, míg megvan a régi Queue.xml.bak fájl. Magadnak köszönheted, hogy üres lett, mert egy idő után menti az eredit. sztem a temp fájlokban még mindig megvan a régi Queue.xml tartalma. A lemezellenőrzés során létrejön egy pár fájl. Ha jól emlékszem, akkor egy könyvtárban találhatóak a C meghajtó főkönyvtárában.
A TTH-s keresés szerintem menni fog. Sok sikert hozzá vagy inkább időt -
Poctar
senior tag
queue.xml fájlodnak törlődött a tartalma vagyis elveszett. Nézd meg egy fájlkezelővel, hogy a progi készített-e magának backupot. Ha igen, akkor nyisd meg és másold át a megfelelő addatokat a queue.xml fájlba.
A géped magától restartólt vagy neked köszönhető?
Ha magától, akkor gondolom volt egy kis lemezellenőrzés. Ami azt jelenti (ahogy az előbb írtam) a queue.xml fájl tartalma megtalálható a lemezellenőrzésnél létrejött temp fájl valamelyikében. -
Poctar
senior tag
válasz
Dredd bíró #2901 üzenetére
Készísd el magad a magyarosítást.
Én GokaDc++-t kezdtem el magyarosítani strongdc++ magyarosítása alapján.
Lehet lassú folyamat, de sztem megéri. Így nem kell senkire sem várni. -
Poctar
senior tag
Most találtam egy érdekes klienst. Első látásra olyan mint a StrongDc.
A neve: GokaDCek
Valaki ismeri ezt a kliensent?
Vélemények?
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
válasz
Darth_Revan #2159 üzenetére
Igazad van, nem crack.
Csak hát szerintem szerzői jogok védik a cd-t és ezért nem igazán változtathatsz rajta a cég/szerző(k) engedélye nélkül. -
Poctar
senior tag
válasz
Darth_Revan #2154 üzenetére
Egy kis érdekesség:
Bővebben: link
-
Poctar
senior tag
válasz
Darth_Revan #2154 üzenetére
Ne feledd, ha az úgynevezett másolt lemezen található vmi crack (vagy bárhol), akkor hiába van eredeti gamét. Bármilyen progi+crack=nem leggális élet
Szóval csak okosan azzal a backup-al. -
Poctar
senior tag
válasz
Darth_Revan #2134 üzenetére
Ha nagyon érdekel, akkor utánanézek. Van egy 70 oldalas leírásom erről a jogi dolgokról. Hétfőn vagy Kedden a kezemben lesz. Majd leírom, mert már engem is érdekel.
Egyébként szerintem a megosztás még nem nagy gond, inkább a letöltés.
De akkár hogy is a Demok megosztásnak nagyon jók
Ha eredeti játékod van, akkor azon van színes kép is (nyomtatás). Mivel házilag nehéz olyet készíteni, ezért szerintem nem kötnének bele, hogy nincs meg a papír... -
Poctar
senior tag
válasz
gyuri00 #2131 üzenetére
Szerintem szed le a dc++ 0.674-es változatát. Én is ezt használom...
Szóbajöhet még a BcDc++ és CzDc++. Én még is az elsőt ajánlom.
A sima dc++-t mindehol elfogadják.
Szerintem nem sok szükség van magyarosításra, mert a neten megtalálsz minden infot a beállításhoz. De azért érdemes használni.
Bővebben: link
Itt megtalálod a magyar nyelvi fájlt és ha érdekel akkor a BcDc++-t is. -
Poctar
senior tag
válasz
Darth_Revan #2128 üzenetére
Sokat nem tudok a témáról. Így csak azt mondom, amit én is hallotam.
Egyszer volt nálunk (suli) egy rendőr és szinte elmagyarázot mindent. Mondanom sem kell sokmindenre ő sem tudta a választ.
Én úgy tudom, míg tudod bizonyítani papíron, hogy megvásároltad a szoftvert addig nincs gond. Ugyebár így jogtiszta.
Film és zene letöltése legálisan. Az jó lenne. Mivel az összes filmet valahonan másolják (szépen kifejezve), ezért ez nem legális. Az otthoni emberekkel nem nagyon (ritkán) szoktak foglalkozni. Koleszokba többször járkálnak ellenőrizni.
Szóval ha letöltöd, megnézed, kiírod, majd elrakod lakásod valamelyik poros szegletébe... Szerintem ebből nem lesz gond.
A hírekben én még 1x sem hallotam, hogy mondták volna, miszerint kimentünk xy-hoz és lefoglaltunk Xcd-t és Ydvd-t. Ezért megbüntetük XeFt-ra.
De sose tudni.
[Szerkesztve] -
Poctar
senior tag
válasz
gyuri00 #2127 üzenetére
Szerintem látogass el ide: Bővebben: link
-
Poctar
senior tag
Igen.
Tcp/Udp 411-es port.
De ne feledd ezek csak alapból kellenek. Ezeken töltesz, ha már a hub címe mellet van egy port szám (pl xyz:89457), akkor azt is engedélyezni kell.
Érdmes felraknod egy csomagfigyelő progit és akkor többet megtudsz a használt portokról..
Ilyen Pl az Ethereal progi -
Poctar
senior tag
Idáig Strong Dc-t hsználtam. Szerintem nagyon jó a progi, csak nem nálam. Valahogy nem akart aktív módban üzemelni. Mostanság peddig már paszívban is megmakacsolta magát. Persze a feltöltések mindeféleképpen mentek.
Párnapja felraktam a sima dc-t és lám-lám tökéletesen üzemel aktív módban. Nem értem miért nem akkar a strong működni. -
Poctar
senior tag
válasz
Basmacskin #2106 üzenetére
Szerintem passiv módba át kel le ne váltanod
-
Poctar
senior tag
válasz
nagydee #2103 üzenetére
Én is gondoltam már másik kliens dc-re. Most a Strong-ot használom.
Nehéz tőle megválni, mert nagyon jó.
Kipróbálok most egy másik klienset.
Az a durva, hogy már mindent megnéztem és átnéztem ... és most veszem észre, hogy az xp saját tűzfala benn van.
Ez van, ha más is ül a gép elött.
Én úgy emlékszem nem volt benn múltkor, de ha igen akkor eldobom a rendsuerinformatikus papíromat. -
Poctar
senior tag
A következő lenne a gondom:
A dc-m nem akkar Aktív módban menni.
-Kábel netem van;
-Semmi program nincs fenn ami akadályozná;
-A szomszéd aktívban nyomja;
Próbáltam már sok mindent, de még nem sikerült aktívban működésre bírnom. Más program símán kimegy közvetlen kapcsolattal...
HELP!!! -
Poctar
senior tag
Miért fagy le a dc, ha alternatív keresésnél túl sok embenél találja meg a kereset fájlt...???
-
Poctar
senior tag
Mi lehet a gond, ha nem tudok Aktív módba kapcsolni? Semmilyen tűzfalam nincs, semmi ami gátolná a dc-t, hogy aktív legyen.
Már próbáltam mindent és semmi. -
Poctar
senior tag
Ha valaki linux alatt használja az alap Dc++ -t akkor plz készítsen képeket róla. Minden részéről és küldje el nekem levélben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest