- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
corlagon #2272 üzenetére
Emléxem.Elvileg...és gyakorlatilag....a különbség.Tudod.
ngabor2:Aktív módban érdemes lenned.Nem tudom;hogy van-e router-ed,vagy valami más internetmegosztód.Ha van,akkor inkább passzív lehetsz;de kis szenvedéssel be lehet állítani az aktív módót is.IP-hez semmit se kell kell beírni.
Bővebben: link
Itt sokminden le van írva.Elmodhatnám,de fölösleges.Ha elakadsz,akkor lehet kérdezni.Egyébként BCDC-t használj.Az a legjobb az egyszálasok között.Ha többszálas kell,akkor strong,RM,vagy zDC.Én a strongot javaslom. -
Lord Zero
addikt
-
TeeJay
félisten
-
e=mc²
őstag
válasz
corlagon #1705 üzenetére
Bővebben: link
Bár most megprobáltam fellépni ugynézki egy csak kacsa -
e=mc²
őstag
válasz
corlagon #1686 üzenetére
Az elmult pár perc termése...
''Hali. Van a gép elött OP ? Fontos lenne''
''nincs meg vaqlakinek Britney-töl a Do somrthin cimü szám???????????? ''
''a doom 3 mennyi idő lenne leszedni kb? ''
''Van valakinek jó PS 2 Emulátora?''
''...privi..''
Ha netán vkinek válaszolok tuti lesz vki oylan aki beleköt, hogy az nem is ugy van... mondjuk lehet hogy igaza van és én tudom rosszul, de akko is olyan tahó módra, hogy inkább hagyom... -
Gambit
őstag
válasz
corlagon #1686 üzenetére
Én már a public chatet nem is olvasom, mert csak felhúzom magam. Vagy a kérdező tök hülye, vagy a válaszolók szemetek. Azt vettem észre, hogy mindig az válaszol legszemetebbül, aki nem tudja a kérdésre a választ, mert ő is láma, de végre belerughat valakibe. Szánalom az egész szerintem. Mondjuk tényleg vannak azért jó fejek. (Pl. FleetCommand)
-
Gambit
őstag
válasz
corlagon #1681 üzenetére
Szerencsére csak egy kisebb hubon. (max. 300 ember), de elég volt. Nem is tudom, hogy a balhézók, vagy a lámák voltak idegesítőbbek. Mondjuk volt azért sok kellemes csalódás is. Pl. volt egy 40 év feletti ügyvéd csávó, az mondta, hogy ő láma, sokszor elnézést kért, és igyekezett. Az ilyennek szívesen segítettem, pedig szegény tényleg elég sík volt a számtech-hez. Cserébe jogi tanácsokat adott.
Illetve több hubon is op voltam, de azok még kisebbek voltak.
[Szerkesztve] -
agrarfiatal
senior tag
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
corlagon #1621 üzenetére
az fura, most kaptam egy skrinsat-ot 668-as dc-rol es ott a jobbklikkes menuben nem volt benne --- lehet, hogy a magyarositasnal veszett el? mert azt ketlem, hogy kikapcsolhato lenne
szerk.: aaaabazz, hulye vagyok - egeszen kiment a felyembol, hogy - bar nagyon eroltetik - meg vannak olyan file-ok, amikhez nincs hash (osregi kliens miatt) es ezekhez ez a maenupont nem jelenik meg es lehet, hogy a srac, aki a kepet kuldte, pont egy ilyen file-ba futott bele...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
corlagon #1617 üzenetére
''..............hanem a közepébe csapsz (kemény pénzért tömegesen másoló, ftp-szerver üzemeltető, komoly bevételkiesést jelentő userek)..................''
már régen nem megyek ilyen helyre, de 2 éve, sőt még 1 éve is vírított a warez.hu, és a warez.com. A warez.hu-n rengeteg SMS web-es oldal is volt. Nem hiszem el, hogy nem találták meg őket, de mégis olyan lassan tudtak párat felszámolni, mintha 2 lépés előr e 3 hátra lenne a taktikájuk. Például appollo. Őket leépíteték, de a többiek még virultak
Szegény NAPSTER most szomorúan nézheti végig, hogy az utódja élnek és virulnak... már ha nem bírt visszacsatrolási pontot, vagy valami system restore point-ot találnia... -
rii
nagyúr
válasz
corlagon #1612 üzenetére
Felmegyek neked egy HUB-ra, rákeresek a Photoshop 8-ra, kiad 100 találatot, feltenném a kérdést, miért él még a DC?
Éljen-éljen sokáig, füle érjen bokáig, csak értetlenül állok a tény előtt.
Vagy törvényre várnak? Vagy semmi értelme 13-15 éves ''kölyköket'' zargatni?
Vagy még mindig él az, hogy saját, otthoni felhasználásra a programokat nem kell megvenni?
Az MPG meg nem is illegális... hiszen azt nem is forgalmazzák... -
Totyi
őstag
válasz
corlagon #1603 üzenetére
No csak azért kérdem,mert rengetegen használják,és ez igencsak nagy adatforgalmat jelent.Nem írom,hogy nekem mennyi,mert másnak 10X ennyi.
rii:egyet nem értek.Ha tudják,hogy van;és igencsak illegális,akkor miért nem tesznek semmit?Nem mintha kéne,csak kérdezem.Vagy nem tudnak mit csinálni?Mire jók a huboknál a restart?
-
-
etilin
aktív tag
válasz
corlagon #1219 üzenetére
Sehonnan gyorsan letöltök majd huzok el.
Miért ha ír egy mail a tesztelő hogy had töltsek le már róllad akkor mivan.
Tehát ha valaki T3-mal csökkenti a letöltési sebességet az nem bunkózni akar csak fél.Hidd el a netem ha össz 1000k-val töltenek le azt még nem érzi meg csak egy picit lassul. -
etilin
aktív tag
válasz
corlagon #1213 üzenetére
Hát én BME-s vagyok és szoktam DC-ni bár tilos mert ledobhatnak a netről figyelik valahogy a forgalmat ezért mindenki vagy a sebességet csökketi vagy a fenn töltött időt és gyorsan letölt valamit és kilép vagy ezt egyszerrre csinálja.
Úgyhogy a T3-asok se mindig frankók , főleg ha ADSL-el töltessz le rólla valamit . Engem nem érdekelne csak hát ha egész hétvégén menne a DC akkor nem lenne netem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest