- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
Kössz a linket, majd átnézem.
Koleszból netezek proxy mögül.
A kapcsolatot active-ra állítottam, beírtam a proxy címét (nem IP-t, hanem URL-t), a bejövő és kimenő portok mezőt szabadon hagytam, így a program megkeresi magának a jö portokat.
HUB listázásra megdtam a proxy URL-t, és a portot.
Így megtudom nézni a public hubokat, és csatlakozni is tudok.
Keresni is tudtam (bár nem mindenhol, mert regelni kell 1-2 hubon), viszont nem talált semmit.
Userekhez nem tudtam csatlakozni.
Van megosztva 10 GB.
Lehet valami gond a beállításokkal, ami miatt nem találtam semmit, és nem engedett csatlakozni?
Ja DC++ 0.674-et használok. -
barnam_
nagyúr
Sziasztok!
Még kezdő vagyok a DC++ témában, és szükségem lenne valami leírásra a programról.
5let?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest