- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
sanyixXx #2876 üzenetére
Egy nagyon egyszerű példa ( nem meggyőzni akarlak;ha nem kell nem kell,de ne mondd azt hogy semmire se jó):nagyméretű e-mailt szeretnél küldeni...a mai ADSL viszonyok mellett elég hosszú ideig tarthat.Pl nekem 25 képet majdnem 20 percig kellett feltölteni
No,legyen egy 40 megás fájl,ami lehet akár zene,program zippelt fénykép...akármi.ez 128-as feltöltéssel több mint 45 perc.Ezalatt olyan lassú lesz a neted,mintha modemeznél;mert teljesen lefogja a feltöltésedet,ergo nem jut vissza adat...amitől lassú lesz a neted.A cfos lecsapja,amikor kell és nem kell várnod hogy az oldalak bejöjjenek.De ha nem csinálsz ilyet és P2P-t se használsz,akkor neked tényleg nem kell....de akkor se mondj olyat hogy semmire se jó. -
sanyixXx
senior tag
válasz
sanyixXx #2849 üzenetére
http://www.dcinfo.org/index.php
így kell próbálni
ezek láma hekkerek voltak
idézek:
[23:45:06] <[HUN][AMD]MyKonzerv> csak nekem új, hogy meghackelték a dcinfo.org-ot?
[23:46:19] <[OP]-=killer=-> http://www.dcinfo.org/index.php
[23:46:23] <[OP]-=killer=-> igy használd
[23:47:06] <[HUN][AMD]MyKonzerv> ezen nem fog a hackelés?
[23:48:35] <[OP]-=killer=-> Konzerv az nem hack
[23:48:52] <[OP]-=killer=-> az csak hekk -
-
k_zsolt
tag
válasz
sanyixXx #2782 üzenetére
Probaltam mar, de nem tudom hogyan, de rajottek hogy fut es kivagtak.
Van amikor szinte azonnal, van hogy csak egy ora mulva. Tudnak vajkalni a gepemen futo processek kozott? Mert hogy maskepp magyarazzam.. Magyarul van egy kis hatso kapu beepitve a DC-be? A masik hogy van amikor megengedte hogy fusson, de azt irta tul kicsi a limit es amikor feljebb vittem, mar nem szolt. Na erre hogy a fenebe jott ra?
Probaltam mar masfele ''netlimitert'' hasznalni, de nem mukodik jol. Igaz egyik HUB-n sem jottek ra, hogy fut ez a progi, igy ha jol mukodne..
Talan egy ujabb verzio..
-
Chili7
őstag
válasz
sanyixXx #2760 üzenetére
Köszi!
Még 1 kérdés: A DC kikapcsolásakor a háttérben a progi tovább fut, legalábbis a windows feladatkezelő írja, ráadásul 60000K memót visz. Ha mégegyszer elindítom, a DC-t akkor a feladatkezelőben is kétszer szerepel.
Be lehet ezt állítani, hogy ha ki akarom lőni a DC-t akkor ki is tudjam lőni?
Ja a win kilépéskor szól is hogy ''fut valami és nem válaszol''!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HP notebook topic
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest