- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Van router is tűzfal is minden, de nem ez a gond. Minden tutita be van lőve(#3415:portok is), aktív vagyok, megy a keresés is tölteni is tudok mindenkitől.
Csak a file listekkel gyűlik meg a baja, amíg nem forceolok rá addig csak kb a filelistek 10-20%át tölti le, forceolva legalább további 50%ot. -
Dictator^
veterán
eddig megvoltam a simával de most, hogy ezt elolvastam , rászánom magam és megnézem a többszálast. én is ritkaságokat szedek, velem is volt már ugy, hogy amit toltottem csak 3-4 embernek volt meg , eddig ezek voltak a legnagyobb szivásaim de mindig lekaptam szerencsére tölük.
na majd irok hogy mi lett a végeredmény. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
_Gomba_
tag
-
shev7
veterán
Tovabbra sem vilagos a mukodese, valaki elmagyarazhatna. Tegyuk fel, hogy ha Strong DC-s keres Strong DC-stol, akkor keres a temp konyvtarban is. Ami problemat jelenthet, mert mi van ha en nem akarom, hogy a temp konyvtarban keressenek (es a program erre nem hivja fel nagy betukkel a figylememet) aztan alapvetoen filenevre es nem tthra keresek. De ha meg is talalja, akkor en csak azt latom, hogy az egy temp file. Jobb esetben siman nem kezdem el tolteni. Rosszabb esetben, szolok, hogy szabalytalan a megosztas
-
Fecow
aktív tag
Jó de mégis meddig, mert hidd el nem úgy volt hogy 3 másodpercig nem jött, aztán én már egyből pánikolni kezdtem itt a PH-n. Hanem töb órát vártam(és nem az volt, hogy senkinek sem volt szabad slotja, meg nem voltak elérhetőek a userek), és utána próbáltam a blokk méretet állítani, de ez sem segített.
Ja egyébként még mindig nem jött le -
Fecow
aktív tag
Köszönöm a választ.
SrongDC rc9f2-es verzióm van. Természetesen azt lehetséges usereknek értettem sorry a félre fogalmazásért. A gondom az, hogy nem csak azoknak a száma csökken le, akiktől töltök, ha nem ezeknek a lehetséges usereknek, és így nem tudok ahhoz kapcsolódni, akitől esetleg gyorsabbantölthetnék, vagy máshoz akinek van szabad slotja. Elég idegesítő amikor töltök 700MB-os filet és 90% után a maradék 70 MB néhány B/s-mal töltöm le ami így több óra is lehet, az elején meg jött rendesen a userektől.
Egyébként eltudnád mondani, hogy hol tudnám azokat a beállításokat átállítani, hogy ne csinálja ezt?
Köszi előre is. -
Chili7
őstag
-
-
Chili7
őstag
Itt kezdődnek a gondok: (lámer)
Ha az előzőekkel megvoltunk, akkor már nem kell mást tenni, mint megmutatni a cFos/cFosSpeed-nek, hogy milyen gyors a kapcsolatunk.
Ezt úgy tehetjük meg, ha pl. csatlakozunk az internet-szolgáltatónknál lévő FTP serverhez, és feltöltünk egy 5-10 MB-os állományt (természetesen közben semmilyen más átvitel nem futhat!). -
k_zsolt
tag
Hát kiprobaltam es rajottem valamire. Nekem nem segit a program. Es azert nem, mert a tobbszalu letoltes miatt a letoltesi irany maximalisan ki van hasznalva. Amikor lekorlatozom a letoltest is a DC-ben, mindjart jobba valik a helyzet az MSN-n. Ezen tesztelem, hogy van e javulas vagy sem. Beirok valamit es kiirja, nem sikerult elkuldeni. Masoknak nem jonnek at az uzenetei, aztan egyszercsak az osszes beömlik. Tovabba neha megcserelodik az uzenetek sorrendje. Ugyhogy ez van. De azert kosz, most mar tudom mit kell tennem.
-
sanyixXx
senior tag
nem vagyok chellós
nem kerül pénzbe és nem is sajnálom
egyszerűen csak...nem szerződtem uploadernek ill. rohadtul utálom, hogy rengetegen szakítják meg a letöltéseimet, így most más adózza le az ő parasztságukat
amúgy limit nélkül 12K a max feltöltésem, limitelve 10, szal nem csaípek le sokat
kell pl. a messengerhez, ha át akarok küldeni valamit
más szemszögből: ha lehet limitelni, akkor limitelek is
ha egyszer dc-zek, akkor egész vagy fél napokat vagyok fent és mivel csak zenét osztok meg, ezért abból 10k-val is lehet bőven húzni -
csimpok
aktív tag
1 éve használok Zonealarmot, de ezalatt semmi problémám nem volt p2p letöltésekkel. (DC, Torrent) RC10 miben rosszabb mint az RC9es verzió?
Az egyetlen dolog amiben nem tetszik a Strong, hogy szerencsétlen esetben egy 1Kval csordogáló 16MB-os szegmens marad a végére, úgyhogy ajánlatos a végén kézzel ''menedzselgetni'' a dolgokat. Van olyan kliens ami ezt jobban csinálja? -
_cirmos_
őstag
rmDC ugyanúgy halott, az eMule is annak tűnik... próbálkoztam random portokkal, mindhiába. tudnak a portok helyett alkalmazásokat tiltani a központi tűzfalon? máshogy ezt nem tudom elképzelni. tudtommal lehetséges, csak nem legális (legalábbis otthon nem az). beszéltem egy másik sráccal, ő sem tud p2p progikat használni. holnap felhívom a céget.
-
_cirmos_
őstag
a net megy gond nélkül, letölteni is tudok a böngészővel. a windows-os tűzfalat kilőttem, sygate van helyette, az ominózus alkalmazások ki vannak engedve. most épp az eMule-t próbálagtom, nem túl sok sikerrel. felteszek néhány egyéb dc klienst, hátha valamelyik működik. passzívban teljesen halottnak tűnt, de még próbálkozok. írj ha eszedbe jut valami!
-
_cirmos_
őstag
sima dc++ 0.674
a netet egy külső cég szolgáltatja a koliban: adtak egy modemet, a splitter már a falidugaszba volt építve, dhcp van, és a net beállításánál ''a számítógép közvetlenül kapcsolódik az internethez'' opciót kellett választani. nyomok ide egy ipconfig -all-t, hátha az segít kitalálni valamit:
Windows IP konfiguráció
Állomásnév. . . . . . . . . . . . . . : albacomp
Elsődleges DNS-utótag . . . . . . . . :
Csomóponttípus . . . . . . . . . . . : Ismeretlen
IP útválasztás engedélyezve . . . . . : Nem
WINS-proxy engedélyezve . . . . . . . : Nem
DNS-utótag keresési listája . . . . . : as25178.net
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . : as25178.net
Leírás. . . . . . . . . . . . . . . . : VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
Fizikai cím . . . . . . . . . . . . . : 00-40-D0-12-34-56
DHCP engedélyezve . . . . . . . . . . : Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve : Igen
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 82.111.248.186
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.254.0
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . : 82.111.248.2
DHCP kiszolgáló . . . . . . . . . . . : 82.111.248.2
DNS-kiszolgálók . . . . . . . . . . . : 212.9.96.21
212.9.98.20
Bérleti jog kezdete . . . . . . . . . : 2005. november 30. 18:48:45
Bérleti jog vége. . . . . . . . . . . : 2005. november 30. 22:48:45
[Szerkesztve] -
nfsu17
veterán
Megvan!!!!!!!
Tuti valami a beállításokkal volt.
Most előről kezdtem, tehát csak bemásoltam a fájllistát, egy hubra felléptem, és nem állt le, és szépen jön a cucc, és nem is darabolja a dolgokat.
Most szépen becofigolom, és jó lesz most már úgy érzem.
Szerencsére a listát átmentettem.
Köszönöm Nektek Kedves PH! mesterek.
Már nagyon sok mindent köszönhetek ennek a fórumnak. -
I_Am
veterán
Igen a Queue.xml tartalmazza a megkezdett letöltéseket, de bizonyos frissítések esetében nem működik (sőt mostanában egyre kevésbé)
Legjobb módszer, ha text-editorban megnyitjuk a queue.xml file-t és manuálisan másoljuk át az új queue.xml-be. Persze ehhez el kell az uj dc-vel is inditani egy letöltést, hogy generálja a file-t. -
nfsu17
veterán
Nagyon köszönöm a válaszod...nem biztos, de volt fent egy rc9-es, de azt azért kellett leszednem, mert fagyott. Mindig hibát észlelt és leállt.
Ha megmondanád, hogy a Te verziódat honnan szedted le, akkor lehet nekem is jó lenne a 9-es is.
Majd ha felteszem ezt, akkor még megbeszélhetnénk a beállításokat, mert annyi féle, fajta van, hogy nem biztos hogy az jó, amit én annak hiszek. -
-
Johnny Cage
addikt
Az Azureus (torrentkezelő proggi) faq-ja részletesen leirja, hogy miért zabál sok erőforrást (elsősorban memóriát, nem processzort) a több szálon töltés. Nekem 600-as Celeron processzorom van régi BX chipsetes alaplappal, 256Mb SD ram-mal, úgyhogy tapasztalom, hogy nem irnak hülyeséget abban a fakkban. Hogy a kérdésedre válaszoljak, nem: csak a többszálon töltés öli meg, különben nem is furcsállottam volna. Egyszerűen nem találok olyan beállitást (sem windows, sem bios), amivel ki tudnám ezt köszörülni.
-
Johnny Cage
addikt
Köszi a segitséget, felteszem a 9-est, aztán meglátjuk. Bár azzal tisztában vagyok, hogy a több szálon töltés igen erőforrásigényes - ezért pl. torrentkezelő progiknál is ki szokott akadni a rendszer. Sem routert, sem tűzfalat nem használok (illetve a tűzfalat dc használatára szándékosan kilövöm). Ja, és passziv vagyok; érdemes átmennem aktivba?
-
szucsi
őstag
Szia!
Ez a hub: Musicians Hub >>-- (dpfrd.no-ip.com) amiről lehajigálnak, egy picike hub, de iszonyat menyiségű jazz zene figyel fent.
Cfos fent van, kapcsolatal semmi gond, többi hubon hibátlanul üzemel (Matrix, Koli, HWB, Diablo).
A hivatalos kick message ez:''<-YnHub-> You are still temporarily banned for another 00:05:00 (Hammering will keep resetting your ban) because: DC++ (0.666-0.674) 0.674 - Disconnected file list 21 times;'' -
MyKonzerv
senior tag
a dc++ talán annyiban jobb, hogy ott megosztásban hagyják az emberek a régi cuccokat is - bár ez számomra fura, mert pont a torrent trackereken vannak szankciók, ha nem töltesz vissza...engem pont most függesztettek fel egyen, pont, mert nem volt netem 2 hétig...
talán azért van, mert a torrenten a frissen leszedett dolgot osztja vissza mindenki, míg a dc-n marad minden, mert nem kell feltöltési arány, csak megosztás -
-
ngabor2
nagyúr
Köszi, nagyon jó oldal. A win tűzfala futott, annak meg ha jól olvasom, kell egy reboot. Hogy MS-ék miért nem tudnak valamit úgy megcsinálni, hogy ne kelljen hozzá, azt nem tudom. Most túl sok minden fut ahoz, hogy rebootoljak, ezért ez elmarad.
Viszont lenne egy kérdésem mindenkihez. Valamelyik nap belefutottam egy nagyon jó magyar zene-hubba, amit most nem találok. Elég sok punk zene volt rajta. A nevét nem tudom beírni, asszem DIABLO volt, de minden betű között középen egy nagy pont, amit nem tudok beírni. Valaki nem tudja esetleg a címét? -
MyKonzerv
senior tag
sztem más megosztás nem szükséges...habár nem toim, hogy ha véletlenül kétszer akarja ugyanazt tölteni tőled, csak a két nicktől, akkor te tudsz -e több szálon egy helyre tölteni
amúgy nálam is futott két kliens mindenféle port állítgatás nélkül
de vigyázni kell, mert ha egy op fülön csíp, akkor jön a ban_12h_
monnyuk, ha op vagy egy hubon, akkor egy értelmű, hogy kell egy op kliens meg egy másik a többi hubra -
hz hefti
tag
a tobbszalas kliensek szarok. ez teny.
bar nalam a czdc se nyero, mert nem jo.
tobb, mint el eve megy az iDC -m abbol is az 1.25 -os
ez egy jo kis kiliens, de mar tudom 1-2 bug jat.
a portokrol. ha nincs routered es a neted megfelelo (nincs elotted hw tuzfal), akkor csak odateszed a potyit az active ele es mindent uresen hagysz. se ip se port
a 100% -os procihasznalat pedig kliense valogatja kinel mi jo...
de amig hash -eli a megosztott cumot az is fogja a gepet, de az elmulik. -
e=mc²
őstag
Ahany windows annyifelekeppen mukodo dc++...
Voltak nekem is erdekes jelensegeim, pl bcdc 401bx ment ugy fel evet, minden fasza. megjelent vmi ujabb valtozat, feltettem, termeszetesen melle, nembantom a regit. Az ujat hasznaltam mondjuk 2 hetig. Nemtetszett, visszaakartam terni a 401hez, de fagyogatott, memoriat evett, processzort foglalt marhara... Pedig semmi nem valtozott... -
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
egyszerűbbet mondok
Bővebben: link
gondolom kiigazodsz rajta
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
-
Kobe
veterán
isen ments hogy vádaskodjak de a strong 1.0 rc 9.5 cvs 90 nekem eddig egyszer nem omlott össze pedig használom vagy 5-6 hónapja
de ez rendszer és userfüggő...akár egyetlen új registry bejegyzés is megbolygathatja az rmDC t ezért nem szeressükapró változtatás a rendszeren és paff neki
[Szerkesztve]
strongot csak bezárni lehet ? na nee ember láttál te már crashelt strongot ? egy korábbi verziója igen instabil volt, a crashed üzi után meg nagyvígan töltött tovább, majd mikor lejött a cucc, restartoltam a klienst ...szal megy az
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Itt beállított méretnél kisebb részekre nemfogja feldarabolni a letöltendő filet. Tehát, pl ha 1Mb-ra állítottad, akkor 1 Mbos szeletenként fogja hozzáadni a seedeket/forrásokat. Ha már csak 2 mb hiányzik a filebol, akkor már csak 2 usertől tudod tölteni, ha eléri az 1 mb ot, akkor márcsak 1től tudod...
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
Többszálasokban belehet állítani, hogy egy adott szelet mekkora méretü lehet, amit még csak 1 embertől töltesz. Az utolso szeletet mindig csak 1 embertől tudod leszedni, így az lassabb lesz.
Látom Atapi kollega megelőzött, én meg nemolvasom el először...
[Szerkesztve]
Mr_Knight: ami van előző hszben egy smile azt persze ird be : D csak szóköz nélkül...
[Szerkesztve] -
Atapi
senior tag
Helo.
Nem arrol van szo, hogy már olyannyira a végénél jár a letöltésed, hogy a fennmarado szegmens mérete már csak akkora, amit csak egy helyröl huz? mert ha ez a jelenség, akkor normális a dolog, és nem nagyon fogsz olyan klienst találni ami nem csinálja ezt. Gondold végig, hogy 700MB-t 8 szálon mondjuk elég jol lehet huzni, de ha mondjuk már csak egy pár megás szegmens hiányzik a végéröl, akkor azt nyilván csak egy helyröl fogja szedni, lassabb is lesz, de semmiképp sem lassabb, mint ha normális klienst használnál.
Szerintem érdemes beállitani a lassu user desconect/remove opciot, igy elkerülheted hogy egy extralassu emberke maradjon a végére...
bye -
Kobe
veterán
ami így hirtelen eszembe jutott : ez a kliens a strongdc valamely ujabb verzioja, feltehetoleg az 1.00 RC9 cvs 90 es verzioju...mivel elég sok ujitas jott ki, bugosak maradtak a kliensek, mondhatni naponta jott ki ujitas hozza szal ne csdalkozz ha nem a legtutibban mukszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest