- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totyi
őstag
válasz
_cirmos_ #2539 üzenetére
Hát nem tudom...kifogytam az ötletekből.Ha más nem passzívban mennie kéne.
Hogy van kitöltve a beállítások?IP-t üresen kellene hagyni(aktívban),porthoz lehet számokat írni 1-től 60000-ig bármilyet.rmDC-t azért javasoltam próbára,mert az találomra nyit meg portot;nem pedig előre beírtat.Tehát ma 23410-es,holnap 555-ös.
Nekem az a gyanúm(de tévedjek és meg lehet kövezni ha hülyeséget mondok),de le vannak tiltva a p2p progik portjai,vagy maga az egész.Innentől tanácstalan lennék ha a helyedben volnék.Meax vmelyik hubon a chat-ben kérnék segítséget.
Vagy esetleg az egyik kolitársadat megkérni;hogy próbáljátok ki nála is a dc-t. -
Totyi
őstag
válasz
_cirmos_ #2537 üzenetére
Hát nem tudom,de nem lehet;hogy vki(mondjuk a rendszergazda
)letiltotta a p2p forgalmat?
Passzívba megy?Mert ha nincs port beállítva;akkor mennie kéne passzívban is,max nem talál annyi mindent és nem tud mindenkihez csatlakozni(passzív passzívtól nem tölthet).
Egy böngészővel tudsz barangolni illetve letölteni a neten?
Próbálj többféle klienst;hátha csak a dc-nek van kínja.BCDC javasolt,vagy ha többszálas kell;akkor rmDC vagy strong.Más p2p progit próbáltál a dc-n és a torrenten kívül?(bár fura;hogy egyik sem megy,pláne ha tudsz böngészni).Az is lehet;hogy a rendszergazda csak egy portot tiltott le,bár ez valószinűtlen ha a torrent sem megy.rmDC-t próbaképp nézd meg:ennek nem kell portot megadni(üresen hagyni a port és ip helyet).Még vmi: a win csuda okos tűzfalát kikapcsoltad?Ha nem tedd meg,és a telepített tűzfalban(nem a win-ben) engedd ki a dc-t. -
_cirmos_
őstag
válasz
_cirmos_ #2534 üzenetére
valaki segítsen plííííz, egy vagyont fizettem a netért, megőrülök hogy nem tudom kihasználni! a baj, hogy a bittorrent sem akar működni - első nap még ment, de ma már az is döglődik. a gép vírusmentes, tudtommal minden helyesen van beállítva. én a szolgáltatóra gyanakszom, sztem ők tiltják valahogy a fájlcserélő progikat, ha ez beigazolódik akkor kiverem a balhét.
-
válasz
_cirmos_ #899 üzenetére
a tipikus emberi hülyeség esete, amiben jelenleg te vagy a szenvedő alany. ajánlott rászabadítani a gépedre mindenféle víruskergetőt, meg spyware removert, mert 99,9%os valószínűséggel az, amit letöltöttél, egy nagy darab bináris szemét (azért jött olyan gyorsan, mert azt a bazisok nullát egész jól lehet tömöríteni), a maradék 1 ezrelékben meg megspékelték valami jó kis féreggel, vagy egyéb dologgal, ami talán a tudtod nélkül spammelő zombivá avanzsálja a géped.
szal ha legközelebb filmet, vagy egyebet akarsz letölteni, akkor előtte tájékozódj pls. a Bővebben: link illetve a Bővebben: link portálokon. a további félreértések elkerülése végett a fenti oldalakról NEM TUDSZ LETÖLTENI.
csókol anyád: béla -
Mag
senior tag
válasz
_cirmos_ #674 üzenetére
A képen látszik hogy ha fix az ip-d akkor elég 1x kitölteni(DC++ba).
Illetve ha ADSL vagy és változik akkor mindig az aktulis ip-de bele kell irni a DC++ ba. Portot egyszer beirod (DC++ba) ,és a tüzfalba is ,és ugy hagyod.
Ezt csak a PRO-ZA val lehet ,tehát cseréld le a simádat!
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest