- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DarkFater #3588 üzenetére
egyetertek en is
nekem is sok gondom volt a magyarokkal, sot, a mai napig is van
en egy sved hubot hasznalok, ott a minimum megosztas 80 giga...volt amikor triplajat osztotta m meg
es a sebesseg tenyleg jo, onnan mar 2 eve 100+ felett jon a cucc, sot, volt amikor a teljes savszelt kihasznaltam fel is meg le is...
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Winner_hun #3315 üzenetére
gyakorlatilag is
-
törölt tag
ezt ismerem, de pl voyager 1,2,4,5 evad nincs fent, nem is letezik?
persze azota mar sikerult megszerezni egy reszet, de meg mindig hianyzik
mas: voyager es sg1 is megjelent dual audioban, melyik hubon lehet talalni tobb usert? mert nagyokon fent vagyok, de mindig csak 1-2 a max ember, akinek megvan
pedig egy 450 megas dual audios az mar jo minoseg ac3-ban is
megint mas: van vkinek jobaratok, southpark, bsg teljes evadok jo minosegben magyarul? -
törölt tag
tud vki olyat, ahol tv sorozatok vannak? tvseries nem muxk, es inkabb olyan kellene, ahol nagyreszt magyarok vannak fent, ez a feliratok miatt lenne fontos...
vagy eleg nekem feliratos oldal is -
törölt tag
válasz
lax-lee #3205 üzenetére
en nem bizom ebben a 7x szorzasban... nalam pl fel 30 kilohoz lehetett 150 le, de a fel 25 kilonal mar csak 120, meg ilyenek, szoval probalkozz par beallitassal azert, mert mukodik...
es azert nem toltesz maxon, mert mindenki korlatoz a magyaroknal, mint pl te is vagy enprobalj sved hubokat, nekem bejottek, van amikor 1 embertol jon 100 k-val
van egy hulye nevu vmi christianstadt vagy mi, igaz 80 giga limit, de kanaan van es gyors -
törölt tag
nem baj, azert koszi
-
törölt tag
sziasztok,
rmdc-t hasznalom, es eddig ha ujratelepitettem a rendszert, akkor nem volt semmi gond a toltes folytatassal, maximum ujrakezdte, oket
viszont tegnap felrqaktam a 64 bites xp-t, es nem inditja el / folytatja a letolteseket, csak ha ujra beteszem a sorba... ezt ki lehet vhogy kuszobolni? -
törölt tag
szmájli nélkül elég nehéz eldönteni, hogy mi is a helyzet...
-
törölt tag
én is linkleltem, más is linkelt...ott minden megvan...sőt magyarul...nem értelek...
-
törölt tag
Bővebben: link
balra egér, menü előjön, a többi meg egyértelmű... -
törölt tag
2 észrevétel
nem bacogatás, de muszáj leírnom
egyik dolog: a cFos nem limitálja a sebességet, nem arra találták ki
másik dolog: ha be van kapcsolva az alternatív keresési mód (vagy vmi ilyesmi) akkor hiába jelöltél ki mondjuk 10 T1/3 LANost, a sok kismillió dsl-es usert is felveszi forrásként, és soxor rájuk csatlakozik, ezért, jön csak 1-2 k-val... én személyszerint addig távolítom el a usereket a forrásból, míg elfogadható sebességgel nem jön a cucc... ez az 5 perc nekem megéri, hog ne 5 napot kelljen várni vmire, hanem csak pár percet, esetleg órát -
törölt tag
válasz
qpakcovboy #1059 üzenetére
én igen, és éppen csodálkozom, hogy csoportokba gyűjti a legújabb bcdc a fileokat
-
törölt tag
oooh, értelek, akkor ugyanaz a gondod mint nekem... de nem'tom a választ
de én pl azt utálom, amikor kijelölök csomó filet, hogy egyezik a sorral, leszed kismillió filelistát, és a végén kiderül, hogy egyik sem egyezik...
és nekem ez marha bosszantó, amikor pl. könyvtárban van jó pár file, és így abszolút nem szedi le, mert nincs online felhasználó, viszont amikor rákeresek, akkor meg nem tudom betenni a letöltési sorba... ez olyan nagyon gáz... ez a hashelés nem műxik még rendesen, sokat elcsesztek vele...
(#1045) [-HERO-]
igen, ez dühítő... soxor előfordul... viszont van olyan opció, hogy időnként automatikusan frissíti a listát, de egyébként ezt megteszi akkor is, amikor elindítod a progit, nem?
[Szerkesztve] -
törölt tag
filenéven jobb gomb klikk és alternatív forrás keresése vagy a beállításoknál a haladó fülön ugyanez, csak automatikusan...
nézd meg ezt: Bővebben: link
itt van faq/gyik, érdemes végigolvasni...
meg nem árt névsorba rendezni, hogy lásd, mennyi helyről tudod letölteni...
programismeret nélkül kár hozzáfogni... -
törölt tag
ha éppen nem töltődik a film, akkor nem kell semmilyen preview progi, vagy fogod és átmásolod vhová, csak nem szabad beletekerni, mert behalhat a lejátszás...
-
törölt tag
olvasd el ezt
itt én is úgy kezdtem, mint te -
törölt tag
nem kell több százat, kulcsszó -> keres -> kulcsszó -> topicban keres.... csak ennyi az egész...
ha cableről töltesz, akkor vagy lekorlátozott, vagy tedd fel a cFost, én csak ajánlani tudom, de ha felteszed, olvasd el a readme.txt-t mindenképpen
én simán töltök cableről 15-20kval, lanosról meg teljes sávszéllelami monnyuk csak 50 kiló
-
törölt tag
Ti nem olvastok másik topicokat? Kismillió topic van már a sebességről... nem kell netlimiter, csupán elég ha a cfos progit megpróbálod, és olvasd el azt a txt-t... korlátozni sem kell...
másrészt ha meg letöltesz, akkor ne dslről tölts, legyen annyi eszed... legalább cable/T1-3/sateliteról tölts...
ha meg nem lesed folyamatosan a gépet, akkor mind1 honnan töltöd...
ha rákerestél volna a dc szóra itt a fórumon, nem kellene most ilyeneket írogatni... -
törölt tag
[Szerkesztve] -
törölt tag
ja és még egy kérdés: egy ideje hiába jelölöm ki egy filenál, hogy kiktől szedje le, nem mindig akaródzik betenni a letöltési listába a kijelölt felhasználókat... ezt nem értem miért van, amikor a filenév és a méret meg minden egyezik...
-
törölt tag
hát először lenne egy kérdésem: mi a különbség a cFos és a cFos speed között? mert a német oldalon van, az angolon meg felcserélik a szöveget :d
a feltörés: drágáim: nem utólag kell, hanem rögtön utána...
feltelepítettétek, és kilő a folyamatokból az a dnot.exe vagy mi a fene, ami az időnél van lent jobbra, törés, majd újraindít... mindig csak így
különben nem műxik... legalábbis nálam így megy tökéletesen, letöltök, netezek + rádióés megy is minden
-
törölt tag
én belőttem a tűzfalat és aktív módban is műxik a töltögetés, sőt, a tűzfal feltétele óta sokkal jobban...
-
törölt tag
pedig a hublistákról tudnál jó hubokat kiválasztani
engem is érdekelnek ezek a hubok, de hiába kerestem, eddig még nem akadtam olyanra, ami megfelelt volna...
igaz, hogy az 5-6 ezres hubokon 50-100 giga a korlát, de nem próbáltam még ki őket, hogy milyenek
engem angol nyelvű érdekelne, mert svéd, olasz és egyéb más nyelvű rengeteg van, viszont én még angol hublistát sem találtam... -
törölt tag
én picit ódzkodom a cfostól, mert nálam semmi változás nem történt... szóval télleg jól műxik akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest