- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
olyan dc program van, ami a torrenthez hasonlóan több szálon képes letölteni a filet több felhasználótól?
én a standert dc++ progit használtam mikor fent volt, de az ugye először is nem mutatja, mikor kerül sorra az ember, másodszor pedig csak egy embertől képes letölteni egyszerre -
Integra
titán
aki router mögül dc-zik, az megtudta csinálni azt, hogy ne kelljen minden elindításkor az ip címet újra beírni a settingsbe?
-
Integra
titán
válasz
rumos14 #3059 üzenetére
mert adsl-ed van.
az adsl technológiája egyszerűen ilyen, a fel és a letöltési szál összeakad.
ha maximumom töltesz fel, nem tudsz maximumon letölteni.
ezért korlátoznod kell a feltöltési sávszélességed egy bizonyos szintre, hogy a letöltésed maxumális lehessen.
sajnos ez ilyen, de a kábelnek is megvan a maga betegsége, szerintem az adsl még így is jobb
[Szerkesztve] -
Integra
titán
de utálom, hogy router mögül állandóan újra bekell írni minden bekapcsoláskor az aktuális ip címet a dc-be.......
-
Integra
titán
de mi a halál ez a connection time out????
-
Integra
titán
miért van egy csomó hubnál connection refused by target machine???
ráadásul a legfrissebb verziót használom -
Integra
titán
másik kedvencem: connecting - connection time out...
persze mindehol connection time out.. -
Integra
titán
rakás üres slotja van az illetőnek, oszt mégsem tudok letölteni
fákk....
szeretem az ilyen érthetetlen dolgokat -
Integra
titán
az miért van, hogy leszakadok egy hubról, de akitől töltöttem le, az a vonal nem szakad meg, hanem tudok továbbra is tölteni tőle?
-
Integra
titán
mi a halálért van már megint connection refused by target machine????
áááááááááááááááááá -
Integra
titán
thanx
más:
hogyan adok portot manuálisan a DC-nek ZA-ban???
ha passzívba rakom a dc-t, akkor azonnal keres mint atom. igen ám, de a legtöbb hub-on tiltják a passzívot.
ha visszaállítom active-ba, megint nem jó, semmit sem keres.
vagyis ahhoz hogy aktívban menjen valszeg manuálban kell neki portot adnom ZA-ban.
de ha sokáig nem működik az egész visszarakom a 4.5-ös ZA-t -
Integra
titán
manuálban buzeráljam meg?
''régi'' ZA-nál ilyet nem kellett
vagyis ha jól értem:
hiába van megadva a dc-nek a 4 zöld pipa ZA-ban, most manuálisan kell megadnom ehelyett a portszámot hogy rendesen működjön?
mert ha igen, akkor parasztegyszerű kérdésem van
hogyan kell manuálban portot adni nekije???
[Szerkesztve] -
Integra
titán
felraktam az új ZoneAlarm Pro v5.1.033.000-t és hiába van engedélyezve minden mint a régi ZoneAlarm Pro v4.5.594.000-ban, nincsen public hublistem, és keresni sem tudok....
DC++hoz hozzá sem nyúltam, minden a régiben...
másnál is van ilyen??? -
Integra
titán
mostanában nekem nem töltődik be a public hublist....
másnál is van ez? -
Integra
titán
connection reset by server
megőrülök már ebbe a rohadt matrix hub-ba.....
miért csinálja állandóan ezt???? -
Integra
titán
mondjatok egy picit többet erről a cfosspeedről
hol találom és mi a lényege? -
Integra
titán
ez érdekes, mi ez 5.0 ZA???
mert abban nagyon sok még a bug nekem is gondom volt vele, pont ugyanez hogy nem tudtam keresni...
manuálban megadtam a portot és azota sincsen gond vele.
de visszaálltam a 4.5-re mert az hibátlan és nincs benne vírusírtó sem, mint az 5.0-ban, tök felelsleges nekem, a tűzfal rész ugyanaz maradt, illetve csak bugos lett -
Integra
titán
ez érdekes, mi ez 5.0 ZA???
mert abban nagyon sok még a bug nekem is gondom volt vele, pont ugyanez hogy nem tudtam keresni...
manuálban megadtam a portot és azota sincsen gond vele.
de visszaálltam a 4.5-re mert az hibátlan és nincs benne vírusírtó sem, mint az 5.0-ban, tök felelsleges nekem, a tűzfal rész ugyanaz maradt, illetve csak bugos lett -
Integra
titán
nem véletlenül van már kint a 0.403....
azért is van baszakodás a hubokon mert csomóan egyszerűen nem képesek felfogni hogy nem szórakozásból hozzák ki az újabb verziókat...
a DC cpu igényes nagyon sokszor, főleg felállásnál és belassítja a rendszert, ezt a hubok rendszeresen meg is írják. -
Integra
titán
nekem a ZA soha nem ugatott be.
az új ZA 5.0 sajnos bugos, az hajlandó, ott manuálban megkell adni neki egy portot, a 4.5 viszont tökugyanaz tűzfal szempontból mint az 5.0 csak nincsen benne vírusírtó.
úgyhogy én vissza is álltam 4.5-re, nem hiszem hogy a ZA-nak olyan jó lenne a vírusírtója, arra TrendMicro kell -
-
Integra
titán
végigolvasva ezt az egészet, elég undorítónak találom azt ha valamit letölt az ember és utána kiveszi a megosztásból illetve jól beszopatják ha leakar tölteni...
ez lesz a DC veszte valszeg
nekem eget rengető 384/64-es adsl-em van, van hogy valami két hét alatt jön le, mégsem morgok, valamit valamiért.
gyűlölőm azokat akik ilyen helyeken csak saját magukra gondolnak és még büszkék is rá.
I_am nemtom milyen OP néven vagy és melyik hubon, de remélem jól szétbannoljátok az ilyen személyeket!!! -
Integra
titán
na megvolt a gond.
ZA legújabb progijában vannak még bugok... ehh...
a lényeg hogy az incoming UDP-ben manuálisan kellett a dc-ben kitalált és bírt portot megadni. máris működik a cucc
azért remélem jön nemsoká az update a ZA-hoz, mert idegesített hogy ilyet csinált. -
Integra
titán
válasz
Cathfaern #426 üzenetére
érdekes, mert én évek óta ezt használom a legújabb ZA security suite 5.0.590.430 van fent és hibátlanul működött, soha semmi baja nem volt amióta dc-zek vagy bármi más
azon filózom hogy vajon olyan hogy kifagyott a gépem egyszer nemrég elég durván szétverhetett e valamit a winfosban.... -
Integra
titán
vagyis ZA-ban manuálisan a program zöld pipák mellett valahol megkell adnom neki még számszerűsítve egy portot? azt hol a pékben?
dc-ben még vágom hogy hova kell a port számot beírni, de honnan tudom azt hogy a dc hányas port számot használ, illetve hogy ez a portszám változik e, mivel nincsen fix ip-m az adsl miatt -
Integra
titán
adsl-em van vagyis semmi fix ip
lekapcsoltam a ZA-t és úgy azonnal működött a kereső, szóval a ZA lesz a probléma. visszakapcsoltam a ZA-t és megint nem ment.
mondjuk most sem értemi miért, mert engedélyezve van benne, ott a dc mellett a 4 zöld pipa...
ja és ICQ-n sem tudok valamiért filet küldeni...
nemtom mi romlott/állítódott el a tűzfalban, de most már kezdek mérges lenni.. -
Integra
titán
haliho
megtudja mondani valaki, hogy miért nem működik a keresőm???
bármit írok be, egyszerűen nem dob ki találatokat.
egyik napróla másikra elromlott....
xp beépített tűzfal kivan kapcsolva, ZA Security Suite 5-öt használok, DC engedélyezve, a settings-ben pedig active-ra állítva.
egésze idáig tökéletesen működött évek óta, most pedig egyszerűen behalt.
reinstallt is nyomtam már, ugyanaz az eredmény.
valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Autós topik
- VR topik
- VPN topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest