- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totya.
csendes tag
Már rájöttem hogy azért nem keresett eddig semmit,mert olyan hub-on voltam ahol nem volt megfelelő mennyiségű adatom megosztva.(de akkor miért nem töltött se fel se le ? mindegy!)A fájlokat amiket le akarok tölteni,kijelölhetem egyszerre,úgy értem ami megtetszik,elég egyszer kijelölni,és keresgélhetek tovább aztán a gép majd leszedi amikor tudja?Vagy újra és újra ki kell jelölni,ha nem jön le elsőre?
Ha egy fájlt mégsem akarok letölteni,hogyan tudom megszüntetni az utasítást ,mert a close connection-ra nem csinál semmit?,és simán leszedi a fájlt. -
Totya.
csendes tag
Üdv!
Azt hol tudom beállítani,hogy a másoknak letöltést engedélyezett mappába bettett új fileokat is hozzá számolja?Lehet ezt valahol frissíteni?a neven mellett a 0b szerepel,ez normális? -
Totya.
csendes tag
A megosztáshoz betettem azokat a mappákat amiket gondoltam(vagy csak a fájlokat kellett volna behelyznem?) de a nevem mellett még is 0B szerepel.Ez normális ,vagy megint valamit rosszul csináltam?Amikor a keresőbe beírok valamit,akkor meg beugrik egy ablak norton antivirus ''Security Alert '' felirattal,(ami most sem hagy békén) ahol választani lehet ''Permit''es ''Block'' felirat között,de mindegy mert egyikre sem csinál semmit.Ilyenkor mi van?
-
Totya.
csendes tag
tényleg szart se tudok,de próbálkozom.Remélem egyszer majd komolyabb témában is fogunk értekezni,de egyenlőre én még próbálkozom a dc++-al.Az az igazság,hogy használtam már a dc++-t ,de nem én tettem fel,és most nincs fent de szeretném újra használni,viszont képtelen vagyok letölteni a progit.Csk annyit kérek hogy azt mond meg hogy honnan kell letölteni,mire kell kattintani és aztán mire,és aztán?
3-4-5 szó!Kérlek SEGÍTS!
-
Totya.
csendes tag
a tűzfaltiltást gondolom oldjam fel ugye?
-
Totya.
csendes tag
és vonal sebességnek mit adjak meg?vagy jó az amit a gép kiír 0.0005?
(kicsit félek,hogy megint elbénázok valamit,mint mindig) -
-
Totya.
csendes tag
Látom hogy itt mindenki hozzáértő valamilyen szintn a témában,vagy legalább is használja a dc++-t.Tudna valaki esetleg egy tippet adni,hogy honnan lehet ezt a programot letölteni magyarul,és hogy hogyan kell a számítógépre való telepítését elvégezni?Még csak a szárnyaimat bontogató pc használó vagyok,de ha tudtok segíteni,legalább egyel több dolgot fogok megtanulni,hogy minnél kevesebb ilyen egyszerű,és unalmas kérdés keljen feltennem,amitől ég az arcom. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest