- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
idrimbe
csendes tag
Tud még valaki közvetlen kapcsolattal letölteni? Néhány éve semelyik kliens program nem akar kapcsolódni másokhoz, de még keresni sem. Régen még uPNP-vel, port triggeringgel simán lehetett aktív kapcsolatot létrehozni. Most viszont semmi életjelet nem mutat a keresés és a kapcsolódás, olyan, mintha a portokat vagy a közvetlen kapcsolatokat valahogy tiltaná valami, ami nem az én routerem. Vajon a szolgáltató (DIGI) tett ilyet?
-
ambipur
tag
Halihóóó Emberek! Van itt olyan, aki linuxon dc-zik? eiskaltdcpp-daemon beüzemelésével próbálkozom debian buster - en. Telepítettem egy webes kezelőfelületet hozzá amin látszik, hogy csatlakozik néhány hubhoz, de a keresés nem működik, aha megnyomom a search gombot, nem történik semmi. Van ötletetek esetleg?
-
Kamikazeman
aktív tag
Én is ma töltöttem le sok-sok év után újra a Dc-t. Zenék letöltéséhez sokkal jobban szerettem, mint a torrentezést.
-
cuebler
senior tag
válasz
Véreshurka #3872 üzenetére
jó öreg dc++... eleve azon szocializalódtam, újat meg már nem volt kedvem kitapasztalni.
-
cuebler
senior tag
válasz
Véreshurka #3870 üzenetére
héba-hóba ha ritka anyagot keresek... minap mutattam meg a srácaimnak hogy ilyen is volt t.e (torrent előtt) :-)
-
cuebler
senior tag
aszta... vagyunk még??? :-)
-
mexel
veterán
Sziasztok! Működik még a DC valamennyire? Van valami új DC++ kiens vagy már halott a dolog? Egy ismerős kért meg csináljam meg neki mert nem megy már ( idősebb illető) de mondtam neki felejtse el ( nincs is sok kedvem mókolni vele).
Azért gondoltam megkérdem. Pl vannak még magyar HUB-ok? -
Bigyo13
őstag
Köszi!
Egyrészt nem tudom leszedni, mert a downloadra nem csinál semmit, másrészt meg visszatudnék rakni régebbi verziót, mert kb mind megvan a gépemen, de akkor az meg ÁLLANDÓAN a frissítésre figyelmeztet, hogy van!
Szóval mindegy ilyen szempontból, hogy melyik ablakra kell klikkelnem, hogy OK -
Bigyo13
őstag
Segítsen már valaki!
1 éve nem volt itt senki??? -
Bigyo13
őstag
Valaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni az XP SP3-ban, hogy a DC++ ne figyelmeztessen arra, hogy XP-t használok és idejétmúlt?
Esetleg, azt, hogy a program ne ellenőrizze a Windows verziót?
Vagy milyen megoldást ajánlotok?
Köszönöm. -
Bigyo13
őstag
Na ez a topik is kihalt
-
Bigyo13
őstag
Vlaki tudja, hogyan lehet kikapcsolni a 0.842 -es verzióban, hogy ne figyelmeztessen arra, hogy XP-t használok és elavult?
Köszönöm.
Vagy esetleg egy korábbi 0.831 -es verzióban, hogy arra ne figyelmeztessen, hogy van új DC++ verzió? Ezt sem tudom, hol lehet kikapcsolni
-
Déta
tag
Egy kis nosztalgia:
Még 2002-ben, a nagy DC++-os időkben, írtam egy dalt "DC++ induló" névvel...
12 évvel később, hosszas keresés után újra megtaláltam a hangfelvételt.
Hallgassátok sok szeretettel, zeneszöveget mellékeltem és előre elnézést a szörnyű hangokkért.http://data.hu/get/7587319/dc_indulo.zip
-
_BOZONT_
tag
haat bp-tata vonattal, kb 2x szakad 1-1.5 percre a net és vagy 4-5x votl 100ms felett a ping, de egy ekkora utan ez siman belefert, sebesseg folyamatosan 28/6mbits votl. Ezert furcsalom ezt a 5-10evvel ezelottti tapasztalatokat. Masik meg hogy kb minden csomaghoz mar LTE modemet adnak.
-
_BOZONT_
tag
válasz
Gerydosz #3853 üzenetére
Nagy valoszinuseggel nem fog menni az aktiv mod, yoda-t nem ismerem de vagy NATolt (publik)ip-t kapsz vagy gyonyoruen betuzfalazott ip-t.
cocka: nem tudom ezt a 5-10vel ezelotti alapotot honnan veszed/tapasztalod, igaz yoda-t meg trét nem ismerem de 1tucat telenoros mobilnetunk van, ejjel 100gb adatforgalmad van akár file cserelesre is nem korlatozzas, amugy meg eleg jo a le/fel toltes a ping ido is csucs idoben 40-60 ms kozott van.
-
cocka
veterán
válasz
Gerydosz #3853 üzenetére
Jó, akkor következő a helyzet. A mobilnet az instabilitása és a magas pingje miatt eredendően alkalmatlan a fájlcserélők használatára. Meg persze a lassúsága miatt is, hiszen a mobilnetek nem a jó feltöltési sebességükről híresek. Ebbe természetesen a DC++ IS beletartozik. Arról nem beszélve, hogy gondolom a szolgáltató (ászfben vagy díjszabásban tuti benne van) több mint valószínű, hogy eleve korlátozza az ilyen típusú adatforgalmat.
DC-hez vezetékes stabil net kell, nem ilyen mindenféle vezeték nélküli hókamókák.
-
Gerydosz
újonc
Sziasztok lenne 1 kérdésem vodafone mobil netem van s dc++-t használok s az aktiv mód használatához szretnék segitséget kérni.
-
cirkus
aktív tag
apex dc. upgradelem (nem szeretném elveszteni a beállításaim, stb) azt irja, hogy " Make sure you have the "Store settings in AppData" set to what you installed with. If you left it default, keep it the same." ezt hogy kell érteni ? a DC beállításokba már nem tudok bemenni, mert rögtön feldobja az upgrade ablakot és bezárja a programot !
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Olyan gondom van, hogy nem tudok letölteni. Alkalmanként le szoktam kapni a legfrissebb DC-t, és körbenézek, de most egyszerűen nem tudok tölteni. Korábban minden rendben volt, UPnP-n keresztül beállította a routert, keresett, letöltött, semmi cécó.
Most, ha megpróbálok valamit letölteni, akkor vagy azt írja, hogy "Nem sikerült megnyitni a célfájlt a következő miatt: A rendszer nem találja a megadott elérési utat.", vagy elkezd letölteni csigalassúsággal valami TTH vackot, ami ha lejön, utána ugyanúgy nem történik semmi.
A rendszernapló másodpercenként több százszor ezt írja: "Hiba a hash adatok mentésekor: A hozzáférés megtagadva."
Fogalmam sincs mi lehet a baj...
-
rii
nagyúr
hogyha nem is keres, akkor hol lehet a hiba oka?
hubokat látok .... csatlakozni tudok .... de keresni nem keres
ez már egy újabb DC ... megállapítja a legjobb beállításokat magának .-/
-
SeLe
tag
Szerintem a legjobb kliens a greylink és a 0.61 a legfrissebb.
Privát hubokon nagyon jól megy még a DC -
tknof1871
őstag
Üdv! 2012.05.26. Most melyik DC klienst érdemes használni?
-
szimcsi
senior tag
sziasztok.
Több kérdésem volna (nem rég használok dc-t).
1.Úgy vettem észre, bár nem 100%, hogy ha dc-zek (Air DC), elmegy a net (t-home 25mbit) néha, amit főleg játék (cod4 multi) közben veszek észre, mert ott folyamatosan connection interrupted van ilyenkor, böngészés közben lehet észre se venném. Ennek mit lehet csinálni?2.Egy pár (privát) hubra járok fel csak, egyikkel sincs gond, de van egy, ahova nem tudok felcsatlakozni. Ezt írja:
"A kapcsolódási kísérlet nem sikerült, mert a kapcsolódó partner nem válaszolt a megadott időn belül, vagy a létrehozott kapcsolatban hiba történt, mert a kapcsolódó partner nem volt képes válaszolni."
Routert, tűzfalat nem használok, ezek nem gátolhatnak, megosztási limitet elérem, egy user tudott oda kapcsolódni az én nevemmel, tehát nálam van a bibi. Ennek mit lehet csinálni?köszönöm szépen!
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Problémaleírás itt, köszönöm a tippeket
-
polaar
tag
Sziasztok segítség kéne,T-Mobile (mobilinternet)-em van és nem megy sehogy az aktív mód,kikapcsoltam a tűzfalat is de az se segített,mit kell átállítanom?
-
rii
nagyúr
beraktam egy fix IP címet a 0 0 0 0 helyett
beállítottam a 4 portot 65200 körüli értékre .. mindegyik különböző
tűzfalon engedélyeztem az Apex-et
két portot is hozzáaadtam, TCP-t és UDP-ta router-ben az itt megadott IP címehz szintén hozzááadtam a két portot meg engedélyzetem az UPNP-t, bár ha jól tudm, az UPNP maga nyitogatja meg a prtokat
de most egyelőre keres is aktív is vagyok és tölt is le
-
rii
nagyúr
feltettem apex-et
betettem 14 giga share-t,
ez elegendő lenne pár HUBra, hogy keressek, meg letöltsekde keresni nem tudok
letölteni is csak úgy, hogy valakitőt GET FILE LIST-et kérek, és valamin DOWNLOAD-ot nyomoktőlem megy az UPLOAD
miért nem megy a keresés?
kell a nick elé HUN előteag? vannak még ilyen szintaktikák?
description-ba be kell írni hogy 0,5M/4M ?
hogy tudom meg, hogy az apex ative vagy passzív?Connection setting-set hogy kell kitölteni?
jelenleg így néz ki: -
rii
nagyúr
hell
rég voltam erre
kieste a dc-bőlmelyik klienst ajánlanátok most XP-re?
-
The DJ
addikt
Érdekes kérdésem lesz és szerintem választ se fogok kapni rá, de próba szerencse.
Ha egy szolgáltató DC hubok bérbeadásával szeretne foglalkozni LEGÁLISAN, akkor milyen pontokat kellene mindenképpen tartalmazzon az ügyfelekkel kötendő szerződés?
Próbáltam neten szerződésmintákat keresni, de nulla találat. Gondolom jó néhány pontban megegyezik mondjuk egy seed szerver szerződésével, de biztosan akad 1-2 olyan kitétel, ami ebben az esetben más.
Jogász kellene ide tudom, de előtte azért szerencsét próbálok
-
cocka
veterán
válasz
mattheus #3832 üzenetére
Az Universal Plug & Play rövidítése. Kb. arról szól, hogy a router automatikusan portokat nyitogat a programoknak és nem neked kell megadni a portok számát. Hogy aztán ebbe bezavar-e a tűzfal azt nem tudom. A portkiosztás az esetek nagy részében változik. Természetesen ahhoz hogy a portok kinyíljanak futnia kell a programnak is. Legalább egyszer.
a win7 meg szerintem a jogok miatt korlátoz. Amikor valamit nem sikerült benne megcsinálni mindig valamilyen biztonsági faszság volt a háttérben. Pl. a rendszerpartíciót LAN-on meg se lehet osztani, hiába nyomom rá, hogy mindenkinek joga van az íráshoz, olvasáshoz. Na mindegy.
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem. Én néha (nagyon ritkán szoktam használni a DC-t (kb. 2-3 havonta). Korábban XP-t használtam ott minden ment tökéletesen, de mióta Windows 7-est használok nem engedi, hogy aktív módban keressek, csak passzív módban. Kicsit tanácstalan vagyok, mert aktív port megvan és működik, IP beállítása helyes, Windows tűzfal-ban kivételekbe be van rakva, de mégsem. Mit kell még esetleg megnéznem? Köszönöm!
M
-
tike1980
csendes tag
Szia!
Köszi a választ.Nekem mindíg azt írja hogy port kiosztás sikertelen.
Ez miért van?
Kukás módban keres,de nem talál sokat.
Másképp meg nem talál semmit. -
Apollyon
Korrektor
válasz
tike1980 #3827 üzenetére
Szia!
Általában 5-6 slotod lehet, megosztástól függetlenül. Nem lehetsz fent több hubon mint ahány slotod van. A megosztást érdemes megvárni amíg behasheli, mert addig nem tudsz letölteni. A portokkal nem nagyon kell foglalkozni, az automatikus. A nicknevedbe (becenevedbe) vagyis az elejére feltétlenül szükséges a [HUN] előtag, legalábbis a magyar hubokra mert különben nem engednek be. (Legalábbis régen így volt)Régen DC-ztem már, úgyhogy most így hirtelen ennyi. Ha megvan a megosztás meg ezek a megfelelő beállítások akkor biztos hogy működni fog
Amúgy van help is a hubokon, meg faq, ott is lehet olvasgatni!
-
tike1980
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Az apex dc++ 1.3.1-es verzióját tettem fel.
Ha valaki tud nekem segíteni abban,hogy hogy állítsam be,sajna nem tudom a slott arányokat,mit kell beírni,a TCP,az Udtp port,és a TLS-hez sem tudom mit kell beírni.
Ha valakit tudna segíteni meg köszönném,akár egy linket ha ad valaki,hogy találom meg.
Köszi -
miroon
aktív tag
válasz
drumfajzat #3800 üzenetére
Ajánlani tudom a sajátomat : dchub://wishman-hosting.hu:1208
vagy esetleg az egyik legjobb dc-s haveromet: dchub://wishman-hosting.hu:1979
Szeretettel varunk
Bocs,hogy ha megszakitottam valami "beszelgetest"
-
mzx
senior tag
Mivel konkrét hubcímet nem ildomos leírni, valamiféle iránymutatót kérek szépen tőletek, miként akadok veszteségmentes tömörítésű hanganyagokra (FLAC, APE) specializált, vagy legalábbis jelentős mennyiségben tartalmazó hubokra? (Rákeresés folyamatban,
eddig nem valami jelentős eredménnyel.) -
Chili7
őstag
Hali!
Új Win7-es gépre tettem fel az Apex dc-t, de minden kilépéskor elfelejti a beállításokat.
Nicknévtől kezdve mindent.
Mit nem csinálok jól? Másik XP-s gépemen jól megy.
Esetleg van valohol olyan, hogy a beállítások mentése csak nem emlékszem rá?
köszi -
Skyhigh
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám Apex Dc++ 1.2.2 alatt, hogy ha valamit letöltök azt automatikusan meg is osztja, holott a haladók menüben ezt a funkciót kikapcsoltam.
Mi lehet a gond és mi lehet a megoldás?
-
Pimpa
tag
Na megválaszolom magamnak, hátha valaki mást is érdekel a téma. Szóval azt jelenti amire gondoltam, nem tölti le a teljes fájllistát, kiteszteltem. Kérdés, hogy ez kinek hasznos funkció, hogy csak az adott fájlhoz tölti az infókat. Ha a teljes listája az adott usernek nem jön le alapból (mert túl lassú, vagy állandóan szétkapcsolja) akkor maga a fájl se fog lejönni tőle sosem, mert az még nagyobb méretű alapból szinte mindig. Így ez csak látszat, hogy hamarabb megvan az adott fájlinfó és indulhat a letöltés, mert semmi nem fog attól a felhasználótól elindulni sem akkor sem később. Így én ezt az új funkciót haszontalannak értékeltem és a kód módosításával (nemcsak ezt, mást is) valamint újrafordításával elkészítettem a számomra optimális verziót
-
Pimpa
tag
Lenne egy kérdésem a StrongDC 2.22-vel kapcsolatban: Mit jelent az az új feature, hogy "queue automatch downloads partial filelists only" ?
Már jó ideje 2.21-s verziót használom, de gondoltam váltásra. Ha ez az új dolog azt jelenti, amire gondolok, akkor nem nem fogok váltani.
Konkrétan: ha valakinél megtalálja azt a fájlt, amit én le szeretnék tölteni, akkor csak a fájllistájából az ahhoz a fájlhoz tartozó dolgokat, esetleg csak azt a könyvtárat tölti le, ahol az adott fájl található, s nem az egészet. Ebben az esetben, ha van más is nála, amit szintén le szeretnék tölteni, az "láthatatlan" marad számomra addig, míg esetleg az automatikus keresés nem keresi azt a fájlt. Ami lehet be se következik az adott nap.
Remélem érthető voltam. Várom a válaszokat, link is jöhet, ha van ott valami leírás. -
fradi81
veterán
linuxra melyik többszálú kliens ajánlott?
-
tudja valaki mi történt az Asgard DC hubbal?
jó pár napja nem elérhető -
szabat
csendes tag
Ja meg annyi hogy biztos aktív vagyok mert kipróbáltam hogy ha ugyan arra rákeresek úgy hogy aktívba állítom a dc-t akkor több mint 2000 találatal tér vissza ha paszívba akkor csak 400 valahánnyal. A gond hogy aktív módba ugye nem indul el a letöltés csak kapcsolódik a megosztókhoz folyamatosan.
-
cocka
veterán
Hát leírom, hogy nálam hogy működik.
Először is a legújabb DC verziók egyikét használd, mert a régebbieknél már egyszerűen kapcsolódni sem lehet a userekhez, hiába a jó beállítások.
2. A cím kötéséhez nekem 0.0.0.0 van beírva, illetve egyáltalán nem is kell módosítani. (gyakorlatilag felesleges)
Aktívságod itt ellenőrízheted: [P2P connection checker]
Használata: Elindítod a DC-det a jelenlegi beállításokkal, majd beírod a DC-ben beállított portszámokat, majd check connection. Ha normálisan át van irányítva a port, akkor mindkettő zöld kell legyen és alul: connection ok.
A másik pedig az, hogy a megadott belső ipk azért egyezzenek már meg. 192.168.akármi kellene legyen mindkettő. Hát ugyanannak a portnak a forgalmát akarod átirányítani ugyanarra a gépre. Most 2 különböző gépre van átirányítva. Még szép, hogy csak a keresés megy, hisz az használja az UDP protokollt.
Írd át azt a 162-t 168-ra. És persze legyen a belső ip fix, hogy ne kelljen az esetleges változásoknál újra beállítgatni a routerben a dolgokat.
-
szabat
csendes tag
válasz
fradi81 #3805 üzenetére
Szia
Passzívba működik minden rendesen.
Arra már rájöttem hogy a router a ludas mert ha közvetlen rácsatlakoztatom a netet a gépre a router kihagyásával, akkor megy az aktív rendesen. Már csak azt nem értem hogy mit lehet még a routerbe beállítani. A belső hardveres tűzfalat kikapcsoltam benne és a port forwarding is megy. -
szabat
csendes tag
Sziasztok!
Strong DC 2.12-vel kapcsolatba lenne problémám.
Aktív módban vagyok a kereseés is működik látszólag minden jó.
A gond az hogy nem tudok semmit letölteni.
Ha le szeretnék tölteni pl egy zenét kiválasztom át is kerül a letöltési sorba de nem indul el csak folyamatosan azt írja hogy kapcsolódás. Az is gyanús hogy tőlem se töltenek lehet hogy hozzám se lehet kapcsolódni? Tud valaki erre megoldást?
Ja és a ruter mögött vagyok, használok a zone alarmot és az ESET-etElőre is köszönöm
-
gsc73
aktív tag
Hali!
Mobil internet szolgáltatóval (t-mobile) lehet DC-zni aktív módban?
Úgy is fel lehete tenni a kérdést, hogy vajon a szolgáltató 1 publikus IP cím mögé teszi-e a gépeket, vagy mindegyiknek van sajátja?
HA 1 publikus IP cím van, akkor van megoldás aktív módra?
g.
u.i.: évek óta használom a DC-t, és sok-sok esetben üzemeltem be router, szerver (pl. ISA) mögött is a DC-t, de elég bizonytalan infókat olvastem eddig a mobil internet vs DC témában, és pár nap múlva lesz egy laptom, amin be kéne lőne, nem szeretnék fölösleges köröket futni.
-
drumfajzat
csendes tag
okés.kösziköszi
-
fradi81
veterán
válasz
drumfajzat #3800 üzenetére
hello, ha már eljutottál oda hogy bejön a dc-be a magyar vagy külföldi hublista, akkor a tetején lévőkbe lépj be mert azon vannak a legtöbben, Diablo, hwb, elite, solarion, koli stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest