- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cirmos_
őstag
rmDC ugyanúgy halott, az eMule is annak tűnik... próbálkoztam random portokkal, mindhiába. tudnak a portok helyett alkalmazásokat tiltani a központi tűzfalon? máshogy ezt nem tudom elképzelni. tudtommal lehetséges, csak nem legális (legalábbis otthon nem az). beszéltem egy másik sráccal, ő sem tud p2p progikat használni. holnap felhívom a céget.
-
_cirmos_
őstag
a net megy gond nélkül, letölteni is tudok a böngészővel. a windows-os tűzfalat kilőttem, sygate van helyette, az ominózus alkalmazások ki vannak engedve. most épp az eMule-t próbálagtom, nem túl sok sikerrel. felteszek néhány egyéb dc klienst, hátha valamelyik működik. passzívban teljesen halottnak tűnt, de még próbálkozok. írj ha eszedbe jut valami!
-
_cirmos_
őstag
sima dc++ 0.674
a netet egy külső cég szolgáltatja a koliban: adtak egy modemet, a splitter már a falidugaszba volt építve, dhcp van, és a net beállításánál ''a számítógép közvetlenül kapcsolódik az internethez'' opciót kellett választani. nyomok ide egy ipconfig -all-t, hátha az segít kitalálni valamit:
Windows IP konfiguráció
Állomásnév. . . . . . . . . . . . . . : albacomp
Elsődleges DNS-utótag . . . . . . . . :
Csomóponttípus . . . . . . . . . . . : Ismeretlen
IP útválasztás engedélyezve . . . . . : Nem
WINS-proxy engedélyezve . . . . . . . : Nem
DNS-utótag keresési listája . . . . . : as25178.net
Ethernet-adapter Helyi kapcsolat:
Kapcsolatspecifikus DNS-utótag. . . . : as25178.net
Leírás. . . . . . . . . . . . . . . . : VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
Fizikai cím . . . . . . . . . . . . . : 00-40-D0-12-34-56
DHCP engedélyezve . . . . . . . . . . : Igen
Automatikus konfiguráció engedélyezve : Igen
IP-cím. . . . . . . . . . . . . . . . : 82.111.248.186
Alhálózati maszk. . . . . . . . . . . : 255.255.254.0
Alapértelmezett átjáró. . . . . . . . : 82.111.248.2
DHCP kiszolgáló . . . . . . . . . . . : 82.111.248.2
DNS-kiszolgálók . . . . . . . . . . . : 212.9.96.21
212.9.98.20
Bérleti jog kezdete . . . . . . . . . : 2005. november 30. 18:48:45
Bérleti jog vége. . . . . . . . . . . : 2005. november 30. 22:48:45
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
válasz
_cirmos_ #2534 üzenetére
valaki segítsen plííííz, egy vagyont fizettem a netért, megőrülök hogy nem tudom kihasználni! a baj, hogy a bittorrent sem akar működni - első nap még ment, de ma már az is döglődik. a gép vírusmentes, tudtommal minden helyesen van beállítva. én a szolgáltatóra gyanakszom, sztem ők tiltják valahogy a fájlcserélő progikat, ha ez beigazolódik akkor kiverem a balhét.
-
_cirmos_
őstag
köszi! na játszadoztam vele egy kicsit: ha passzív módba rakom magam akkor keresni sem tudok; aktív módban megy a keresés rendesen, de a letöltés halál: kb 2k/sec-el indul el, és szép lassan lecsökken nullára. mit kéne átállítanom?
-
_cirmos_
őstag
üdv!
épp' a koliban szenvedek a dc++ beálításával, de sehogy sem akar összejönni. DSL modemem van, de a móka nem betárcsázós, hanem állandó kapcsolat, átjáróval. próbálkoztam a beállítások rendom módosításával, de továbbra sem tudok tölteni senkitől. jól jönne 1-2 tanács.
és még valami: hogy lehet azt megtudni valakiről hogy aktív vagy passzív? úgy értem a többi emberről a hubon.
előre isa segítségért!
-
_cirmos_
őstag
üdv!
az érdekelne hogy ti mit szóltok ehhez a beszélgetéshez (egy előző beszélgetésben kért extra slotot a srác, én adtam):
[15:06] <[HUN]Gzaaap> koszi
[15:07] <[HUN]Gzaaap> szia., most csatlakozhatok, adsz akkor slotot?
[15:10] <[HUN]Gzaaap> okszi. koszi!!! Csak most ilyen alacsony a letoltesi sebessegem Toled, vagy altalaban csak 2K-val tudok Toled tolteni?
[15:21] <[HUN]cirmos> áh, akár a triplája is lehet
[15:21] <[HUN]cirmos> sok jóra ne számíts, DSL
[15:21] <[HUN]Gzaaap>
[15:21] <[HUN]Gzaaap> okszi, ha esetleg kuldok neked postan egy ures dvd-t, es megirnad nekem en szivesen kifizetem
[15:21] <[HUN]cirmos> próbálkozz külföldön, ott nem ilyen mostohák a viszonyok
[15:22] <[HUN]cirmos> sajna nincs íróm, egyébként menne a dolog
[15:22] <[HUN]cirmos> de izé
[15:22] <[HUN]Gzaaap> nem is tudod senkivel megiratni, nagyon szupi lenne?
[15:23] <[HUN]cirmos> várj csak
[15:23] <[HUN]Gzaaap> ok
[15:23] <[HUN]cirmos> végülis megoldható vmelyik spannál, ha küldesz válaszborítékot
[15:24] <[HUN]Gzaaap> okszi, kuldok egy dvd-t valaszboritekkal, es mennyibe kerul?
[15:24] <[HUN]Gzaaap> ja es milyen cimre?
[15:24] <[HUN]cirmos> de honnan tudjam hogy nem egy BSA-s spion vagy?
[15:24] <[HUN]Gzaaap> szemelyesen is talizhatunk, en pesten dolgozok
[15:24] <[HUN]Gzaaap> kozom nincs a bsa-hoz
[15:25] <[HUN]cirmos> hajlok a dologra, csak mostanában nem árt paranoiásnak lenni...
[15:25] <[HUN]Gzaaap> persze ertem
[15:25] <[HUN]Gzaaap> kapok akkor egy telszamot? Es azon megbeszeljuk a napokban
[15:26] <[HUN]cirmos> leszedtem a file-listedet
[15:26] <[HUN]Gzaaap> nincs benne semmi
[15:26] <[HUN]Gzaaap> nincs ertelme
[15:27] <[HUN]cirmos> azt néztem, ah lenne sok másolt cucc akkor tiszta vagy
[15:27] <[HUN]Gzaaap> na jo, mennem kell meloba, majd egyszer megbeszeljuk akkor ha nem segitesz...
[15:28] <[HUN]cirmos> no offence, de ezt nem vállalom
nem vádolom semmivel Gzaaap-ot, remélem csak én vagyok üldözési mániás, de a megosztása is csupán ennyi volt:
Bővebben: link
ne legyen igazam... -
_cirmos_
őstag
sziasztok! linkelek egy képet,vki monnya már meg miért van ez! a letöltés megugrik ezerrel (legalábbis az az egy szál, de a DUmeter ebből semmit nem lát), irreálisan gyorsan lejön amit töltök, csak épp nem tudom lejátszani(''Cannot play back the file. The format is not supported. (Hiba=80040265)'')... arra gondoltam hogy ez az akármi (vagy méretre pontosan ugyan ekkora vmi) már megvan, és csak átnevezi vagy mi. de nincs ekkora fájlom több, csak amit letöltöttem. szóval elég fura. vki monnyon vmit erre!
Bővebben: link -
_cirmos_
őstag
a gond csak az, hogy nekem sima ZoneAlarm-om van, és abban nincs custom settings mint a pro-ban. de ha jól értem akkor portot jelölök ki a dc++-ban, és arra engedélyezem az udp-t a tűzfalnál. de ugye az ip-t nem kell mindig beírni dc++-ban? elég a portot kijelölni, ugye? mondd hogy jól értettem. eléggé spóroltál a karakterekkel...
-
_cirmos_
őstag
halihó!
az az én nagy problémám, hogy a ZoneAlarm tűzfalon nem jut át a dc++ keresője. a letöltés nem probléma, de ha rákeresek valamire akkor addig nincs találat amíg ki nem lövöm a tűzfalat. találkozott már valaki ezzel? van megoldás? előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- VMware
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest