- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
VladimirR #2560 üzenetére
DUmetert felteszem, spyware-em nem volt (több progival is ellenőrzöm elég gyakran), frissítést lehet, hogy a Norton éppen akkor szedett le, de az kb 10 másodperc, haver meg észrevette a szobatársa gépén (ott akartak megnézni valamit), hogy lassú a net, felment a szolgáltató oldalára a saját gépén, bejelentkezett és elvégezte a sebességmérést. Ez nem 10 másodperc.
-
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Lenne egy kérdésem, mert albitárs kikészít. Futtatom a DC-t (0.674), kb 5k-val jön le a cucc. Albitárs délután kihúzta a gépemhez menő kábelt a routerből, mert sok sávszélt foglalok le ezzel a sebességgel. Az 1,4Mbit-es netből állítólag lefoglaltam 1Mbit-et. Most ugyanúgy 5k-val töltök, de az 1,4Mbit-es netből szabad 1,34Mbit. Szerinte délután is én foglaltam le a sávszélt, mert a DC-nek ilyen a prioritása, hogy hiába csak 5k-val töltök, akkor is tök sokat lefoglal. Nekem ebben csak az a furcsa, hogy akkor most miért nem foglalok le 1Mbit-et? Meg soha nem volt ilyen gondom a DC-vel, de ha 100k-val szedtem a cuccot, akkor a többiek természetesen megérezték, de ha 20-30-cal, akkor soha nem érkezett panasz.
Most akkor neki van igaza és én vagyok hozzá hülye vagy nem? -
G@ben
addikt
Számomra érdekes probléma ütötte fel a fejét. Pár napja nem hajlandó tölteni a DC (0.674), pedig ment előtte rendesen. Ngayon sokan fent is vannak, legalábbis a Download Queue-ben ezt látom, alul viszont egy embert sem mutat, úgy sem, hogy nincs slotja vagy ilyesmi. Egyszerűen az alsó rész üres. Ment minden szépen aztán egyik reggel már nem ment, pedig nem állítottam semmit. Mi baja lehet?
Szerk: Most egy letöltés megindult, de még mindig szinte minden filera azt jelzi, hogy 3-4 user online és azok sem nagyon jelennek meg alul.
[Szerkesztve] -
G@ben
addikt
-
G@ben
addikt
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha meg akarom változtatni a nevem, akkor a regisztrációm megmarad-e? Konkrétan a Tejszínhub-ról lenne szó. Meg tudom-e folytatni a letöltéseimet és a rólam töltők is tudják-e folytatni? Kérdeztem már egy csomó OP-tól, de egyik se válaszolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest