- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Dilikutya #3612 üzenetére
Aha értem.
Hát, ha a netlimiter marad, akkor mindenképpen cseréljük azt a klienst...
A többszálú kliensek már nem nagyon vannak tiltva, mondjuk persze az RC10 igen, de már a Strong 2.03 nem, mert már javítva van..
A Lite az egyébként ilyen userek által csinált verzió amiben ''some functions are disabled''.
Például nincs benne raw command meg ilyenek. (Asszem) Vagyis az operátoros funkciók, meg még amiket nem vallottak be. Szerintem még több butítás is van benne amiért kár.
ApexDC mint már írtam, Strong 2.03-ból lett csinálva, + még van hozzá 32 mittudomén milyen funckió. (Egyébként még a sima Strong-nál is lehetett 0.699-es kliensnek álcázni a többszálúsunkat, de csak a kedvenc hubok tulajdonságaiban.)
De jobb mint a strong. Most így fejből nem vágom hogy mik a plusszok, de itt [link] megnézheted őket.
Ennél már szerintem nem lesz gond a netlimiterrel.
Hja és a magyar nyelvű file-t már nem találom, 404... De azért lehet fennt van valahol. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Dilikutya #3610 üzenetére
Pffff
Először is, robbantsd fel azt a Lite-ot, inkább rakd fel a normál StrondDC 2.03-at, mert az nincs lebutítva! Vagy ajánlom a fentebb dícsért ApexDC++-t, 2.03-ból csinálták, jelenleg a 0.4-es ver. a legújabb, vagy esetleg a béta2, én is ezt használom.
Minek használsz Netlimitert? Nekem is van, de rájöttem hogy tök felesleges. Pláne másokkal kicseszni. Oké hogy leállítod, de az egész programot, vagy bekapcsolva marad korlátozgatás nélkül az óra mellett?
Ha megy a netlimiter (most mindegy hogy korlátozás nélkül-e vagy sem) és elindítod a dc klienst, akkor a leírásodban, ahová írtad hogy mennyivel töltesz le/fel, oda a netlimiter neve kerül, szintén kapcsos zárójelbe a netlimiterbe beállított a feltöltési seb. Akkor is ha nem használod. Így simán kirúgnak.
Én mindent leszedtem eddig ami kellett, annak ellenére hogy 127KB-tal töltök fel folyamatosan, ami a netelérésem maximális feltöltési sebessége.
Sztem a legjobb megoldás ha a netlimiterre nyomsz egy uninstallt. Gyakorlati lényege a programnak nem sok van. -
MyKonzerv
senior tag
válasz
Dilikutya #2417 üzenetére
a Matrixon tuti, van saját strongdc++ kliensük, a hwb-n sem volt probléma vele és a diablo hubon is ilyennel töltök
az independence-en elvben tiltott, de ha jól be van állítva a kliensemulálás (DC++-ra), akkor csak ritkán fedezik fel a turpisságot (reggel óta fent vagyok ott és nem dobtak le, pedig srondc-t használok)
a 100% procihasználat pedig csak néhány kliens hibája
ráadásul nem ugyanúgy viselkednek az azonos kliensek az összes usernél
ilyenkor kliensfrissítés, butítás vagy csere ajánlott
javaslom: egyszálas, limites: CZDC++0.666[L]
többszálas: StrongDC++ matrix edition, rmDC++ -
Dictator^
veterán
válasz
Dilikutya #1950 üzenetére
igazad van bár én meg azt csinálom hogy felmegyek kb 15~20 hubra és a nagyon rikta zenéket onnan szedem (scene rip)...ja engem nem zavar ha tölt vki tőlem, de az a gáz hogy nekem meg csak 6k a feltöltésem...és azmeg igen kevés általába ha 4~5 slotot osztok meg akkor a maradék 3 ember már nem tud szedni tölem és ilyenkor rugnak ki hogy minek netlimiterezek.... lol
-
e=mc²
őstag
válasz
Dilikutya #1233 üzenetére
Hi!
Többszálas kliensről:
Nagyobb %ban szedtem le hibásan adatot mint bármi más egyszálas klienssel.
Így is slothiány van a hubokon ezért is kell a slotreform... Csak ugye nem idióta módon ahogy 1esek ezt teszik
Tessék T3/T1/Cable ről szedni onnan tud jönni nagyon jól, ha meg szarul jön akkor szólsz opnak.
8k min limit mellett simán lehet max sebességgel tölteni. Legalább ennyire ne b..sszunk már ki másokkal. Neked miért is számít ez a +4kb/s upload?
Mag: Ha már csalsz legalább ne hangoztasd.
Mindenkinek: Nem kötelező használni a dc-t!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest