- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
érdekes... mert mig fel nem raktam a bitcometet addig minden király volt, persze a cfosspeed segítségével... de most , hogy a bitcometnek is engedélyeztem a portot mintha nem tudnanak egyszerre mukodni... nem értem... elkezdi a dc a feltötlést és mindenkinek lecsökken egy ido mulva 0-ra...mindegyik folyamatosan csökken, de letölteni tud, eleg normalis sebességgel, csak azt nem értem, hogy fel miért nem megy... nem akarom, hogy emiatt kirugdossanak... meg persze szeretném, ha adhatnék én is a közösbe
de ezt akkor sem értem
-
vtechun
veterán
Hello! Felraktam a Bitcometet (egy bittorrent kliens) és azóta sz@rakodik a dc-m, mindkettőnek van port forwardingolva , mert a linuxos gépem osztja a wines gépemnek a netet. fel szinte nem is tölt.. ez mi miatt lehet? mind1, hogy milyen portot forwardolok neki? vagy egyszerüen annyira lefoglalja a bitcomet a sávszélt? vagy a winXP már nem tud több kapcsolatot létesíteni? Ha valaki tud valami jót mondani erre akkor ne tartsa magát vissza! Előre is köszi...
-
vtechun
veterán
czdc a kliens. ez nem többszálú ugytom... sokkal több helyről tölt ilyenkor, tehát nem csak onnan amiket hozzáadtam , hanem 10-20 helyről is egyszerre... az lenne a lényeg, hogy azonos TTH legyen... ne töltsön le nekem minden sz@rt aminek ugyanaz a neve... remélem, hogy tényleg TTH alapon megy
-
vtechun
veterán
alternativ letöltési helyek automatikus keresése mit jelent? TTH alapján történik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest