- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Added new options to "Favorite Users" page: limit upload speed for user, ignore private messages from user, ban user, etc. In future versions: priority for shared files, more info about file in filelis
Userenként is beállítható a max. upload sebesség, külön messages beállítás van, ami pl. lehetővé teszi, hogy a sok reklám szar ne nyíljon meg automatikusan az arcodba, a ban user az ugye OP funkció stb.. Nézd meg.
-
p!ksz
csendes tag
Az kb 5 mp-ig segít. Aztán újrakezdi.
Egyenlőre megoldottam: teljesen más jellegű megosztást hoztam létre, azóta nem látom.
Nem lehet hogy ez valami hekkelt DC? Hallottam egy olyanról ami szétszedi a letöltendő fájlokat ilyen kicsire, és így "small fájl"-ként folyamatosan tudsz tölteni.
-
cocka
veterán
Jaja a BCDC meg a CZDC az egyszálas. Némi könnyebbséget jelent, hogy alternatívákra most már ezek is automatikusan keresnek vagy ha nem, akkor menüből keresel, de tény, hogy sokkal értelmesebb a fájl darabjait több usertől tölteni egyszerre.
A Zionból sem lesz már upgrade, úgyhogy szerintem térj át az rsx++-ra, ha bírja a géped és fontos, hogy blokkolva legyen a sok reklám, ha nem bírja, akkor nem döntesz rosszul, ha az apexet választod (reklámokat max. állandóan be kell zárogatni). Én a magam részéről a Strong Lite-ot használom, mert jól blokkolja a reklámokat és nincsenek benne olyan op funkciók, amit sima userként amúgy se tudsz kihasználni.
Más többszálasról (az rsx-en kívül), ami luát is támogat nem tudok. Írjatok még, ha ismertek olyat, ami tud.
Mellesleg egy magamfajta mezei usert, csak az ignore.lua megléte kapcsán érdekel a kliens lua szkriptelhetősége.
-
The DJ
addikt
Alibi vagy nem, én már jóideje csak a társaság miatt járok fel és nem egy olyan emberről tudok aki szintén így tesz. Oké, nem tagadom, néha ha nagyon kell valami akkor töltök, hiszen ezért született meg, de NEM csak töltésre való. Ezzel az erővel ott a bittorrent, az CSAK töltésre való. Az ultraparaszt kijelentés szerintem pedig nem arra célzott, aki letölt, hanem az olyanokra, akik netlimiterrel korlátozzák a 4MB-es feltöltésüket úgy, hogy 1kb/s-el csordogáljon valami, vagy azokra akik 100 hubon vannak fenn 1 slottal. Ez nem fer. Ha mindenki így viselkedne akkor senki nem tudna tölteni... Vannak szabályok és ezeket be kell tartani, aki akar chatel, aki nem az nem, de azt jogosan várhatja el az ember, hogy aszerint használja mindenki a programot, ami annak a megfelelő rendeltetése.
-
BlacKSouL
addikt
Amikor egy kevéssé elfogadott kliens úgy láttatja magát kifelé, mintha hagyományos kliens lenne. Például többszálút sok hub nem fogad el, de ha jól van beállítva, akkor normál kliensnek látják a botok, és nem raknak ki. Nekem kb most lett elegem abból, hogy ha csak egy konkrét dolog kéne, akkor is 3-4 kb-al jön a cucc, én meg 50-60-al maxon tolom kifelé az embereknek a cuccot, és már 3,5-4x annyi a feltöltésem, mint a le
Amúgy az emulálás szót más, általános kontextusban használjuk, de a jelentése gyakorlatilag hasonló: [link] -
Pá
addikt
Nem, ha hibernálom akkor az utime idő is pörög tovább, meg tudom hogy kikapcsoltam.
Egyébként lehet, hogy mégis csak a sok hub miatt volt, mert most hogy újra csak 3-on vagyok fent egész normális keretek közé esett vissza a fölös adatforgalom.
Bár mondjuk + sokszáz mega még így is soknak tűnik, de tulképp annyira nem is fontos a dolog, mint amennyit eddig foglalkoztam vele, szóval igazából már nem is érdekel.
Meg amúgy is azóta a dc-t már le is lőttem és átpártoltam torrentre. -
Gh0sT
addikt
Chellonál felesleges dyndns-en regisztrálnod. Az IP címet jó ha havonta, kéthavonta egyszer cserélik, annyit meg kibír az ember. Az a ''baj'' jelen esetben, hogy dyndns kétféle IP-t támogat:
- statikus
- dinamikus.
A statikus ugye állandó lenne, a dinamikus pedig változó. Technikai szempontból a chello dinamikus, azonban dyndns-en ha nem történik IP váltás egy bizonyos idő után, akkor törlik a domain nevet. Ergo elképzelhető, hogy 2 hónapig fix az IP-d, azonban dyndns-nek csak 1 hónap a türelmi ideje, ha ennyi ideig nincs változás, akkor törölnek. A másik véglet pedig az, amikor statikus IP-t regisztrálsz be, de 3 nap múlva megváltozik. Ott vagy, ahol a part szakad.
Lényeg: nem feltétlenül érdemes regisztrálni. Ha nem mennek a letöltések, akkor megnézed a szolgáltatótól kapott IP-t és befrissíted, amennyiben megváltozott.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
1. Belépsz a router menüjébe és megkeresed a Port Forwarding, vagy Virtual Server részt.
2. Forwardolod mondjuk a 9865-ös portot a gépedre. Ehhez először tudnod kell a géped belső hálózati IP címét, amit az ipconfig parancs kiadása után kaphatsz meg.
Valahogy így kell kinéznie: [link]
Nálam az első sor a DC-jé. A belső IP-m a 192.168.2.101.
3. Ha ez megvan, akkor újra indítod a routert.
4. A DC-ben az általad linkelt képen az alábbi sorokat célszerűá kitölteni:
- Firewall with manual port forwarding
- A Tcp, Udp, TLS portokhoz bevésed a használt portot (9865)
- External / WAN Ip: ide a szolgáltatódtól kapott IP-t kell beírnod
Erre is egy példa: [link]
- Állítólag ajánlott a Don't allow hub/UPnP override mellé egy pipát tenni.
Röviden ennyi. Gondot okozhat, ha a szolgáltató naponta új IP-t oszt ki. Ebben az esetben két lehetőség adott:
1. manuálisan minden csatlakozás előtt beállítod az External / WAN Ip sort
2. beregisztrálsz mondjuk dyndns-en és a domain nevedet írod az adott sorba. -
VladimirR
nagyúr
tegyuk hozza, hogy ez (marmint hogy ket kereses kozott 30mp-t kelljen varnod) kikapcsolhato a kliensben*, csakugy, mint az alternativ forrasok automatikus keresese
*: bar magyar hub-okon nincs ertelme, tobbnyire 80-150 masodpercenkent kereshetsz csak, mert a hub visszadobja a keresesi keresedet (sok kulfoldi hub-on nem talalkozni ekkora limittel)
[Szerkesztve] -
dbius
veterán
Én ezt az oldalt találtam, ez azonban csak az egyszálas kliensekhez jó. (Valószínű hogy jó többszálas klienshez is, ha le lehet állítani a többszálas letöltést, és csak egy embertől töltesz)
[link] Én ldc++-ban elindítottam egy letöltést, majd miután egy emberhez csatlakozott, leállítottam, és az alapján átírtam a linken említett fájlt.
Sikerült is folytatnia utána a letöltést.
Üdv,
dbius -
Poctar
senior tag
legközelebb ne használd a Dc-t, míg megvan a régi Queue.xml.bak fájl. Magadnak köszönheted, hogy üres lett, mert egy idő után menti az eredit. sztem a temp fájlokban még mindig megvan a régi Queue.xml tartalma. A lemezellenőrzés során létrejön egy pár fájl. Ha jól emlékszem, akkor egy könyvtárban találhatóak a C meghajtó főkönyvtárában.
A TTH-s keresés szerintem menni fog. Sok sikert hozzá vagy inkább időt -
Poctar
senior tag
queue.xml fájlodnak törlődött a tartalma vagyis elveszett. Nézd meg egy fájlkezelővel, hogy a progi készített-e magának backupot. Ha igen, akkor nyisd meg és másold át a megfelelő addatokat a queue.xml fájlba.
A géped magától restartólt vagy neked köszönhető?
Ha magától, akkor gondolom volt egy kis lemezellenőrzés. Ami azt jelenti (ahogy az előbb írtam) a queue.xml fájl tartalma megtalálható a lemezellenőrzésnél létrejött temp fájl valamelyikében. -
Kobe
veterán
kb ég és föld, én többszálún kvül nem használok mást, előbb jön le a cucc, hiba nélkül, akárki akármit mond, kb másfél éve strongal küldöm, ez idő alatt 1x volt baj a fileal, áramszünet miatt....többszálú is keres TTH alapján szoval hülyeség hogy elbassza a ttht, illetve az uj srong pl már képes visszatölteni a félig letöltött fileokat is mint a torrent kliensek
-
sanyixXx
senior tag
czdc-ből, bcdc-ből érdemes a legújabbat használni
közben megnéztem: bcdc-ből a 0.686bx a legfrissebb innen leszedheted [link]
czdc-ből meg a 0.666[M] a legfrissebb
strongból az rc9f2 -t érdemes ---> ez a dc++ 0.668-ra épül
van már rc10 is, de az egyeseknél elég sokat rosszalkodik
van ezekből matrix edition, ehhez a metrix hubon lehet linket szerezni a ?strong vagy ?strongdc paranccsal, már nem tom pontosan
magyarítás a dcinfo.org-on van mindenhez [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Escape from Tarkov
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Konteó topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest